Arizer Air 2

Bedømmelse:
4.65

1.199 kr 1.649 kr Du sparer: 450 kr

SKU
ignore-this-53
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Arizer Air 2 - Batteri
Arizer Air 2 / ArGo - Batteri
140 kr 185 kr

Vil du fordoble batterilevetiden på din Arizer Air 2 eller Arizer ArGo? Dette 3000 mAh 18650 Arizer Batteri er identisk med det originale batteri, du har fået med til din Arizer Air 2 eller Arizer ArGo og er en perfekt mulighed for at fordoble din batterilevetid eller udskifte et slidt batteri.

Beregnet til brug med: Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer ArGo.

Opbevar din Arizer sikker når du er ude, i denne bløde opbevarings-taske
Arizer - Blød Opbevaringstaske
160 kr 215 kr

Bliv klar til din næste tur med denne Bløde Opbevaringstaske fra Arizer. Denne rummelige taske tilbyder plads til at medbringe alt du behøver, til din næste vape session.

Beregnet til brug med: Arizer Air 2Arizer ArGo og Arizer Solo 2.

Arizer - Glas Adapter 14mm
Arizer - Glas Adapter (14 mm)
105 kr 140 kr

Denne Glas Adapter passer til stort set alle Arizer's transportable vaporizers og bliver brugt til at montere et "water tool". Adapteren måler 14 mm i bredden og passer til alle bonger eller water pibes i samme størrelse. Hvis du vil du tage oplevelsen med din Arizer vape til et nyt niveau, så er det helt sikkert et stykke tilbehør du skal vælge!

Beregnet til brug med: Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer - Straight Glass Tube (70 mm)
Arizer - Lige Glasrør (70 mm)
75 kr 95 kr

Lige Glasrør fra Arizer fungerer både som mundstykke og som stedet du fylder dine urter til at vape. Den passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer Tech.

Hvis dit gamle glasrør er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glasrør lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Hvis du mangler et nyt mundstykke til din transportabe Arizer vape skal du få dig et lige glasrør fra Arizer
Arizer - Lige Glasrør (110 mm)
75 kr 95 kr

Lige Glasrør fra Arizer fungerer både som mundstykke og som stedet du fylder dine urter til at vape. Den passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer Tech.

Hvis dit gamle glasrør er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glasrør lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Det Kurvet Glasrør passer til næsten alle af Arizers transportable vaporizers
Arizer - Kurvet Glasrør
75 kr 95 kr

Arizer Kurvet Glasrør virker som mundstykke, men også som det sted du ligger dine urter inden de skal fordampes. Det passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer.

Hvis dit gamle rør i gået itu eller ikke virker fuldt optimalt, så er det her bestemt noget for dig.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer Air - Aromatube i Glas Small
Arizer - Glasrør med mundstykke
85 kr 110 kr

Et 7 cm langt Glasrør med mundstykke til din transportable Arizer vaporizer.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer Air - Glas Skål
Arizer - Glas Skål
35 kr 45 kr

Arizer Glas Skål er designet til aromaterapi med essentielle olier eller aromaterapis blandinger. Når du har mixed dine olier/blandinger, kan du varme dem op i dette hoved/skål og lade aromaerne flyde.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • USB opladning & udskiftelige batterier
 • Komplet temperaturkontrol
 • Kraftfuldt airflow
 • Fantastisk damp smag
 • Imponerende batterilevetid
 • Automatisk slukke-funktion

Hvem er Arizer Air 2 for?

Hvis du værdsætter høj ydeevne, behagelig og samtidig en god pris, så er Arizer Air 2 garanteret noget for dig! Med dens tynde og stilede design og kompakte størrelse, er den her vaporizer virkelig diskret samt nem at tage med på farten. Det er den ideelle løsning til både begyndere og mere rutinerede vapere, da det er en kombination af det nyeste opvarmnings teknologi (Konvektion & konduktion) og utrolig brugervenlighed.

Udskiftelige batterier & opladning med USB

The Arizer Air 2 tilbyder tilbyder op til hele 75 minutters uafbrudt vaping på et fuldopladt batteri - men det betyder ikke at din session stopper når batteriet er afladt.

Hvis du har et ekstra opladt batteri, skifter du lynhurtigt og nemt batteriet og fortsætter din session. Hvis du ikke har et ekstra batteri ved hånden, sætter du den bare til opladning og kan samtidig bruge den og fortsætte din session! Takket være pass-through teknologien i vaperen!

Kraftfuld Præstation 

På trods af dens kompakte form og størrelse kommer Arizer Air 2 med et kraftfuldt varmeelement og fuld isoleret luftgang. Da kammerat opvarmes med hybrid opvarmning (konduktion + konvektion) og kommer med et behjælpeligt røreværktøj, du kan sørge for dine urter modtager lige opvarmning uden af at det forbrændes. Da luftgangen er isoleret og mundstykket er lavet af glas i høj kvalitet, giver det god smag hver eneste sug.

Endnu bedre et, kraften fra dens indre varmeelement betyder at Arizer Air 2 kan uden besvær klare selv de længste sug. Det gør det til et ideelt valg til den erfarne vaper der søger en vaper, der kan præstere godt nok til at matche deres suge teknik.

Total Temperaturkontrol

Én af Arixer Air 2's fremragende funktioner er dens præcise temperaturkontrol, som giver dig mulighed for at skræddersy din vaping, så den passer til dine behov. Din giver dig kontrollen til at kunne justere temperaturen, selv med de mindste grader, hvilket er imponerende sammenlignet med andre vapere som kun tilbyder én i forvejen indstillet temperatur, uden mulighed for justering. Den er super nem at bruge, da temperaturen styres ved to knapper som du finder på vaporizerens overflade og du kan endda justere temperaturen midt under en session!

Digital LED Skærm

Den moderne LED skærm på forsiden af Arizer Air 2, indeholde alle de relevante informationer man har brug for, for at holde sig i gang under hele sessionen. På skærmen kan du se den akkurate temperatur, batteri status og giver signal hvis den automatiske sluk-funktion bliver aktiveret, som betyder at du altid vil have det fulde overblik over din vaporizer.

Garanti

Alle Arizer Air 2 vaporizers solgt af MagicVaporizers er komplet autentiske og har livstidgaranti på keramisk varme element, 2-års garanti på defekter og håndværk og 1-års garanti på batteriet.

Brugervejledning

Arizer Air 2

Indehold

 • Arizer Air 2 vaporizer
 • Batteri
 • USB oplader
 • Glasrør – 70 mm
 • Glasrør – 70 mm with endestykke
 • Glas plade
 • Opbevarings-taske til bæltet
 • Røreværktøj i Glas
 • Skærme (4)
 • Silikone cover til rør (2)
 • Brugsanvisning
Arizer Air 2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,9 × 12, 2 cm
Vægt: 126 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 90 sekunder
Energikilde: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 50 til 220°C
Producent: Arizer
Garanti: 2 år
Producentens land: Canada
Write your own review about Arizer Air 2
Du anmelder:Arizer Air 2
Bedømmelse