DynaVap - DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer

1.110 kr.

SKU
SKU3018
Modtag en mail når produktet er på lager.

DynaVap har revolutioneret VapCap opvarmning med den nye DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer! At bruge en induktions opvarmer er en helt anden måde at opvarme din DynaVap VapCap da den ikke opvarmer dit materiale med flammer, i stedet bruger den en beskyttet spole til at opvarme omkring cappen. DynaTec Apollo 2 vil virke med både tips af rustfrit stål og titanium, og vil opnå temperaturen på blot 5 til 8 sekunder.

En knap er indbygget i kammeret så opvarmeren kun vil aktivere når en DynaVap VapCap er indsat, indikeret me et rødt lys, og på toppen er der også en magnet til at nedkøle cappen hurtigere efter brug hvilket hjælper med at gemme mere materiale.

Sammenlignet med brug af flamme, opvarmer den til en lavere temperatur, så den er perfekt til smage elskere og dem der foretrækker lavere temperatur. For varmere sug, tag et større sug efter klikket.

En automatisk slukkefunktion begrænser opvarmningen til maksimalt 15 sekunder af gangen, for at holde tingene sikkert. DynaVap kommer med 1 års garanti i tilfælde af du møder nogle problemer.

DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer vil gøre din DynaVap VapCap nemmere at bruge, mere belejlig og med bedre smag - hvad mere kunne man ønske sig?

Inkluderer:

  • DynaVap DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer
  • Strømforsyning
  • EU-stik
  • Brugervejledning

Beregnet til brug med: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni og DynaVap VonG (i): Titanium.