DynaVap - DynaTec Orion V2 Induktion Opvarmer

1.750 kr.

SKU
SKU3017
Modtag en mail når produktet er på lager.

DynaVap DynaTec Orion Induktion Opvarmer, er utrolig let i vægt, mobil, og er et opvarmningssystem lavet specielt til DynaVap vapes. Nyd en smagfuld og konsistent damp med din DynaVap VapCap ligemeget hvor du er! Batteri kapaciteten ligger på 1000 mAh som er mere end rigeligt for 50 opvarmninger i gennemsnit og virker til både titanium og rustfrit stål tips.

Du skal ikke bekymrer dig om knapper eller lign. da Orion Induktion Opvarmeren registrerer når VapCappen er indsat. Ved brug skal du blot indsætte DynaVap VapCap ind i kammeret indtil du kan se et orange blikkende lys og lytte efter et klik, som indikerer at den er opvarmet (eller tæl blinkende) På blot 4-6 sekunder er dit materiale opvarmet til perfektion og du er nu klar til at nyde en luksus og smagfuld damp. Den har en "auto-sluk" funktion, som automatisk slukker ved maks 10 sekunders opvarmning.

Den inkluderede lynlås kasse passer ikke kun til din Orion, men også til USB-C oplader kablet, det inkluderede SnapStash og har også plads til sikkert at kunne opbevare dine VapCaps

DynaTec Orion Induktion Opvarmer er designet and produceret i USA og der medfølger 1 års garanti.

Inkluderet:

  • DynaVap DynaTec Orion Induktion Opvarmer
  • DynaVap DynaTec Lynlås Kasse
  • USB-C opladningskabel
  • SnapStash (Lille)
  • Brugsanvisning

Beregnet til brug med: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni og DynaVap VonG (i): Titanium.