COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

DynaVap M 2020

Bedømmelse:
4.65

4.457,75 kr

SKU
ignore-this-61
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 500 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 500 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

DynaVap M 2020 Funktioner

  • Designet i rustfrit stål
  • Perfekt til mikrodosering
  • Unik “clicking” top
  • Hybrid opvarmning
  • Fuld genbrugelig indpakning
  • Designet og fremstillet i USA

Hvem er DynaVap M 2020 til?

VapCap M 2020 fra DynaVap er perfekt til alle der leder efter en brugervenlig, manuelt kontrolleret vape med et praktisk og stærkt build. Det simple design producere smagfuld, pålidelig damp og lader dig vape i al diskretion hvor andre vapes ville tiltrække for meget opmærksomhed.

Hvad er nyt med “M” versionen?

For at sikre maksimal smag, er DynaVap M 2020 stadig bygget med medicingrads rustfrit stål, men den kommer nu men den nye "Captive Cap" med to små fordybninger nær halen for at holde toppen sikkert på plads uden af at påvirke luftstrømmen.

Nyt til denne version er også at den har "adjust-a-bowl" teknologi der kan bruges til at reducere størrelsen på kammeret ned til halv størrelse, til nemmere at kunne mikrodosere. Hvis du er fan af at nedkøle dampen vil du også værdsætte det koniske mundstykke hvilket lader dig forbinde til et vandværktøj hurtigt og nemt.

Sidst men ikke mindst, DynaVap har også kvittet plastikindpakningen og sender nu VapCap M 2020 i en 100% genbrugelig indpakning der også kan bruges som cover til vapen.

Manuelt kontrolleret

DynaVap M 2020 kan opvarmes med praktisk talt alle eksterne varmeresourcer, så som en blæselampe eller induktionsvarmer. Takket være dette geniale design kan den levere kraftfulde og smagfulde sug ved blot en lille mængde urter, øjeblikkeligt. "Cappen" har en klik-lyd der lader dig vide når vapen har opnået den minimale temperatur til at påbegynde vape sessionen.

Med DynaVap M's manuelle opvarmning, er du i fuld kontrol over dampens tæthed. Forbered en hurtig og let damp, eller en tyk og tung dampsky, afhængig af hvor du opvarmer "cappen". Selv med den lille "bowl" størrelse, er hvert et sug potent og smagfuld.

Justerbar "bowl"

Hvis du godt kan lide at matche din indtagelse med hvilket situation du end må være i, vil du værdsætte DynaVap M 2020's justerbare "bowl", der kommer med to indstillinger - 0.1 gram og 0.05 gram. Perfekt til mikrodosering! "Bowlen" af rustfrit stål er overraskende effektiv, selv med små mængder urter fyldt i. Den er også nem og hurtig at genfylde, så du kan vape endnu en "bowl" super nemt.

Den har kraften til at fordampe hele kammeret på 1 til 2 sug, men hvis du ikke færdiggør "bowlen" kan du vende tilbage senere da DynaVap M 2020 ikke opvarmer dine urter imellem inhaleringer.

Belejlig på farten

DynaVap M 2020 er 9 centimeter long og vejer blot 19 gram, hvilket gør det til den mindste vape nogensinde. Den er ikke kun et idealt valg til festivaller og kamping, den er også ideal til hvem som helst der nyder at bringe sin vape med på ferie eller rejser, da det eneste du skal bruge er en lighter og nogle urter. Ingen anden mobil vaporizer tilbyder sådanne øjeblikkelige og kraftfulde sug til sådan en fair pris.

Hvordan bruger man den?

Fyld DynaVap M 2020 ved enten at tilføje dine urter i kammerat og pres nogle urter ind et par gange for at fylde den. Brug din finger til at fjerne støv og urter så du kan få "cappen" på.

Når "bowlen" er fyldt, opvarm "cappen" med enten en blæselampe eller en induktionsvarmer indtil du høre det kendte DynaVap "klik" der fortæller dig, at vapen er klar til brug. Du kan kontrollere luftstrømmen ved at benytte det forbedrede luftindtag, når du går efter tykkere damp, eller lad den forblive udækket for lættere og blødere sug.

Garanti

Alle DynaVap M 2020 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret leverandør af DyanVap produkter, er autentisk og kommer med 2 års garanti, begrænset til normalt brug.

DynaVap M 2020

Indehold

  • DynaVap VapCap M 2020 vaporizer
  • Genbrugelig Indpakning
DynaVap M 2020

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 9,2 x 1,2 x1,2 cm
Vægt: 20 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 12 sekunder
Energikilde: Flamme eller Induktion
Temperatur: 150°C til 230°C
Producent: DynaVap
Garanti: 2 Års
Producentens land: Forenede Stater
Du anmelder:DynaVap M 2020
Bedømmelse