DynaVap M 2021

Bedømmelse:
4.65

519 kr 649 kr Du sparer: 130 kr

SKU
ignore-this-61
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Det deluxe DynaKit til DynaVap vaporizers har alt du har brug for, til at holde din vape i bedst stand.
DynaVap - DynaKit: Deluxe
250 kr 335 kr

DynaKit: Deluxe fra DynVap er fyldt med ekstra dele og rengørings produkter du kan bruge til at holde din DynaVap i top form. At rense din vape er meget fyldestgørende og det bidrager også til at bevare smagen af din VapCap damper optimal.

Dette sæt inkludere (Cyclone II Triple Torch), en vind resistent blæselampe, perfekt til at opvarme din DynaVap vape, et tykt mundstykke, tre titaniums luftveje til at filtrere luften, DynaMag som tilbyder berøringsfri håndtering af det varme låg, en lille SnapStash til at opbevare urter i og to opbevarings rør til at transportere din vape i.

Til at vedligeholde din DynaVap vape inkluderer i dette sæt DynaWax, fem vatpinds rensere og to forskellige sæt af O-ringe.

Inkluderet:

 • Cyclone II Triple Torch (tom) (1)
 • Tykt mundstykke (1)
 • Titanium CCD (3)
 • DynaMag (1)
 • SnapStash (1)
 • Opbevaringsrør (2)
 • DynaWax (1)
 • Vatpinds renser (5)
 • kondenser O-ringe (3)
 • Høj temperaturs O-ringe (5)

DynaKit: Deluxe er kompatibel med følgende DynaVap vaporizers:

 DynaTec Apollo 2 induktion opvarmer fra DynaVap er perfekt til at opvarme VapCap der hjemme
DynaVap - DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer
885 kr 1.185 kr

DynaVap har revolutioneret VapCap opvarmning med den nye DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer! At bruge en induktions opvarmer er en helt anden måde at opvarme din DynaVap VapCap da den ikke opvarmer dit materiale med flammer, i stedet bruger den en beskyttet spole til at opvarme omkring cappen. DynaTec Apollo 2 vil virke med både tips af rustfrit stål og titanium, og vil opnå temperaturen på blot 5 til 8 sekunder.

En knap er indbygget i kammeret så opvarmeren kun vil aktivere når en DynaVap VapCap er indsat, indikeret me et rødt lys, og på toppen er der også en magnet til at nedkøle cappen hurtigere efter brug hvilket hjælper med at gemme mere materiale.

Sammenlignet med brug af flamme, opvarmer den til en lavere temperatur, så den er perfekt til smage elskere og dem der foretrækker lavere temperatur. For varmere sug, tag et større sug efter klikket.

En automatisk slukkefunktion begrænser opvarmningen til maksimalt 15 sekunder af gangen, for at holde tingene sikkert. DynaVap kommer med 1 års garanti i tilfælde af du møder nogle problemer.

DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer vil gøre din DynaVap VapCap nemmere at bruge, mere belejlig og med bedre smag - hvad mere kunne man ønske sig?

Inkluderer:

 • DynaVap DynaTec Apollo 2 Induktion Opvarmer
 • Strømforsyning
 • EU-stik
 • Brugervejledning

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

Nyd mobilt induktions opvarmning med DynaTec Orion Induktion Opvarmer, lavet specielt til DyneVap vapes!
DynaVap - DynaTec Orion V2 Induktion Opvarmer
1.390 kr 1.855 kr

DynaVap DynaTec Orion Induktion Opvarmer, er utrolig let i vægt, mobil, og er et opvarmningssystem lavet specielt til DynaVap vapes. Nyd en smagfuld og konsistent damp med din DynaVap VapCap ligemeget hvor du er! Batteri kapaciteten ligger på 1000 mAh som er mere end rigeligt for 50 opvarmninger i gennemsnit og virker til både titanium og rustfrit stål tips.

Du skal ikke bekymrer dig om knapper eller lign. da Orion Induktion Opvarmeren registrerer når VapCappen er indsat. Ved brug skal du blot indsætte DynaVap VapCap ind i kammeret indtil du kan se et orange blikkende lys og lytte efter et klik, som indikerer at den er opvarmet (eller tæl blinkende) På blot 4-6 sekunder er dit materiale opvarmet til perfektion og du er nu klar til at nyde en luksus og smagfuld damp. Den har en "auto-sluk" funktion, som automatisk slukker ved maks 10 sekunders opvarmning.

Den inkluderede lynlås kasse passer ikke kun til din Orion, men også til USB-C oplader kablet, det inkluderede SnapStash og har også plads til sikkert at kunne opbevare dine VapCaps

DynaTec Orion Induktion Opvarmer er designet and produceret i USA og der medfølger 1 års garanti.

Inkluderet:

 • DynaVap DynaTec Orion Induktion Opvarmer
 • DynaVap DynaTec Lynlås Kasse
 • USB-C opladningskabel
 • SnapStash (Lille)
 • Brugsanvisning

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

The Vertigo Cyclone II Triple Torch is an affordable torch lighter with a clear fuel tank.
Cyclone II Triple Torch
85 kr 110 kr

Vertigo Cyclone II Triple Torch er en af de mest pris venlige flamme lightere du nogensinde vil finde. Den kommer med en stor, gennemsigtig gas tank så du altid ved hvor meget gas der er tilbage og som også gør genopfyldning nemmere. Det runde design gør at den ligger godt i hånden, mens skiven i bunden af lighteren gør det nemt at justere størrelsen af flammen ved et hurtigt drej. Den vindresistente flamme kan tænde 3'500 meter over havoverfladen.

Fyld den op med butan gas inden brug (medfølger ikke). Rengør ikke med alkohol da det vil degradere plastikken, som kan føre til gasudslip.

DynaStash er det optimale tilbehør til at opbevare din DynaVap VapCap ( og urter!) i.
DynaVap - DynaStash (Valnød)
305 kr 410 kr

DynaStash er den perfekte ting til en DynaVap vape. Den er rummelig og kan indeholde mange urter, hvilket gør det super nemt at fylde din DynaVap. Alt du skal gøre er at presse DynaVap ned i materialet, drej, og du er klar til at begynde vaping!

Den har også et rum til at opbevare din DynaVap så du har alt du behøver (ud over varmekilden) i et sted. På toppen af DynaStash er der en stærk magnet der kan bruges til opbevaring af din DynaVap når den ikke er i brug, såvel vil den nedkøle din vape i mellem sugene.

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021.

Hold din DynaVap i den bedste tilstand med Vedligeholdelse DynaKit.
DynaVap - DynaKit: Vedligeholdelse
85 kr 110 kr

DynaKit: Vedligeholdelse hjælper dig med at rengøre din DynaVap hurtigt og effektivt. Det inkluderede DynaWax er beregnet til at holde O-ringende smurte.

Da O-ringende er små og nemme at miste, komme der yderligere 8 ringe med i dette sæt. Der er 2 forskellige typer af O-ringe der medfølger: Kondenser O-ringe og høj-temperatur O-ringe.

Inkluderet:

 • DynaWax (1)
 • Vat pibe rensere(5)
 • Kondenser O-ringe (3)
 • Høj-temperatur O-ringe (5)
Pakken er kompatibel med følgende DynaVap modeler:

Med DynaCoil kan du fordampe koncentrater med din DynaVap vape.
DynaVap - DynaCoil
160 kr 215 kr

DynaVap DynaCoil er designet til at passe til inden i cappen på din DynaVap vape, som gør det muligt for dig at bruge dine favorit koncentrater eller andre klistrede substanser. For at bruge den, skal du blot fjerne urtefilteret fra cappen, indsætte DynaCoil, placere dine koncentrater direkte på spolen, opvarme og nyde det!

Læg mærke til at DynaCoil kommer rullet sammen og skal ikke aldrig udrulles.

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

Brug det tykke mundstykke hvis du vil forbinde den DynaVape vape til en vandpibe (14mm)
DynaVap - Tykt Mundstykke
30 kr 35 kr

DynaVap's Tykke Mundtykke vil passe til endedelen på alle DynaVap modeller. Det kan bruges som ekstra mundstykke til dele med venner eller kan bruges som vandpibe adapter, passer til alle kvindelige 14 mm forbindelser hvilket lader dig nemt forvandle din DynaVap vape til en vandkølet vaporizer.

Bemærk venligst - det Tykke Mundstykke vil ikke passe til åbningen på DynaStash, du bliver nød til at fjerne den, før du placere din DynaVap i den DynaStash.

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

DynaVap Rustfri Stål Skærme holder din damp ren og lækker.
DynaVap - Skærme i Rustfrit Stål (3-pack)
40 kr 50 kr

Skærmene i Rustfrit Stål går ind mellem kammeret og spidsen af din VapCap for at holde dampen ren og fri fra små partikler fra dine urter. Disse skærme passer både til spidserne i rustfrit titanium og stål.

Inkluderer:

 • Skærme i Rustfrit Stål (3)

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

DynaVap Lav Temp. Captive Cap har et unikt logo som differencer sig fra det normale Captive Cap.
DynaVap - Lav Temp. Captive Cap
160 kr 215 kr

DynaVap Lav Temp. Captive Cap giver dig en helt ny oplevelse med din DynaVap VapCap vape. Ved at klikke tidligere i opvarmningsprocessen, hjælper den dig til mere stabile opvarmningstider, som gør at du kan dampe dine urter med mindre chance for forbrænding og giver en mere kompleks smag. Lav Temp. Captive Cap kommer også med et unikt logo på sig, som gør den differencer sig fra dit standard Captive Cap.

Lav Temp. Captive Cap var designet til DynaVap VapCap M 202, men vil passe på alle VapCap's. Hvis du er på udkig efter køligere damp eller vil have mere oplevelse ud af smagen fra dine urter, er det her et fedt tilbehør at have!

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

DynaVap Captive Cap hjælper på at optimere luftstrømmen
DynaVap - Captive Cap
160 kr 215 kr

Den nye DynaVap "Captive Cap" hjælper med at holde cappen på plads, mens den samtidig giver bedre luftstrøm. Hvis du nogensinde har haft cappen løsnet på din DynaVap under opvarmning, vil du virkelig værdsætte det nye design af denne cap. "Klik" lyder du hører når vapen er opvarmet eller nedkølet, er på denne version nemmere at høre.

DynaVap Captive Cap er designet til DynaVap VapCap M, men vil passe til alle VapCap. Hvis du leder efter en ekstra cap eller bare vil have noget nyt, er Captive Cap et godt valg.

Beregnet til brug med: DynaVap M 2021 og DynaVap Omni 2021.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

DynaVap M 2021 Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Designet i rustfrit stål
 • Perfekt til mikrodosering
 • Unik “clicking” top
 • Hybrid opvarmning
 • Fuld genbrugelig indpakning
 • Designet og fremstillet i USA

Hvem er DynaVap M 2021 til?

VapCap M 2021 fra DynaVap er perfekt til alle der leder efter en brugervenlig, manuelt kontrolleret vape med et praktisk og stærkt build. Det simple design producere smagfuld, pålidelig damp og lader dig vape i al diskretion hvor andre vapes ville tiltrække for meget opmærksomhed.

Hvad er nyt med “M” versionen?

For at sikre maksimal smag, er DynaVap M 2021 stadig bygget med medicingrads rustfrit stål, men den kommer nu men den nye "Captive Cap" med to små fordybninger nær halen for at holde toppen sikkert på plads uden af at påvirke luftstrømmen.

Nyt til denne version er også at den har "adjust-a-bowl" teknologi der kan bruges til at reducere størrelsen på kammeret ned til halv størrelse, til nemmere at kunne mikrodosere. Hvis du er fan af at nedkøle dampen vil du også værdsætte det koniske mundstykke hvilket lader dig forbinde til et vandværktøj hurtigt og nemt.

Sidst men ikke mindst, DynaVap har også kvittet plastikindpakningen og sender nu VapCap M 2021 i en 100% genbrugelig indpakning der også kan bruges som cover til vapen.

Manuelt kontrolleret

DynaVap M 2021 kan opvarmes med praktisk talt alle eksterne varmeresourcer, så som en blæselampe eller induktionsvarmer. Takket være dette geniale design kan den levere kraftfulde og smagfulde sug ved blot en lille mængde urter, øjeblikkeligt. "Cappen" har en klik-lyd der lader dig vide når vapen har opnået den minimale temperatur til at påbegynde vape sessionen.

Med DynaVap M's manuelle opvarmning, er du i fuld kontrol over dampens tæthed. Forbered en hurtig og let damp, eller en tyk og tung dampsky, afhængig af hvor du opvarmer "cappen". Selv med den lille "bowl" størrelse, er hvert et sug potent og smagfuld.

Justerbar "bowl"

Hvis du godt kan lide at matche din indtagelse med hvilket situation du end må være i, vil du værdsætte DynaVap M 2021's justerbare "bowl", der kommer med to indstillinger - 0.1 gram og 0.05 gram. Perfekt til mikrodosering! "Bowlen" af rustfrit stål er overraskende effektiv, selv med små mængder urter fyldt i. Den er også nem og hurtig at genfylde, så du kan vape endnu en "bowl" super nemt.

Den har kraften til at fordampe hele kammeret på 1 til 2 sug, men hvis du ikke færdiggør "bowlen" kan du vende tilbage senere da DynaVap M 2021 ikke opvarmer dine urter imellem inhaleringer.

Belejlig på farten

DynaVap M 2021 er 9 centimeter long og vejer blot 19 gram, hvilket gør det til den mindste vape nogensinde. Den er ikke kun et idealt valg til festivaller og kamping, den er også ideal til hvem som helst der nyder at bringe sin vape med på ferie eller rejser, da det eneste du skal bruge er en lighter og nogle urter. Ingen anden mobil vaporizer tilbyder sådanne øjeblikkelige og kraftfulde sug til sådan en fair pris.

Hvordan bruger man den?

Fyld DynaVap M 2021 ved enten at tilføje dine urter i kammerat og pres nogle urter ind et par gange for at fylde den. Brug din finger til at fjerne støv og urter så du kan få "cappen" på.

Når "bowlen" er fyldt, opvarm "cappen" med enten en blæselampe eller en induktionsvarmer indtil du høre det kendte DynaVap "klik" der fortæller dig, at vapen er klar til brug. Du kan kontrollere luftstrømmen ved at benytte det forbedrede luftindtag, når du går efter tykkere damp, eller lad den forblive udækket for lættere og blødere sug.

Garanti

Alle DynaVap M 2021 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret leverandør af DyanVap produkter, er autentisk og kommer med 2 års garanti, begrænset til normalt brug.

DynaVap M 2021

Indehold

 • DynaVap VapCap M 2021 vaporizer
 • Genbrugelig Indpakning
DynaVap M 2021

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 9,2 × 1,2 × 1,2 cm
Vægt: 20 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 12 sekunder
Energikilde: Flamme eller Induktion
Temperatur: 150°C til 230°C
Producent: DynaVap
Garanti: 2 Års
Producentens land: Forenede Stater
Write your own review about DynaVap M 2021
Du anmelder:DynaVap M 2021
Bedømmelse