Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

EASY VALVE ELLER SOLID VALVE

Når man køber en Volcano Vaporizer skal man tage stilling til hvilken model, enten en Volcano Classic eller en Volcano Digital. Derudover skal du også tage stilling til hvilket af de 2 forskellige ventil systemer du ønsker; Solid Valve & Easy Valve. Vi har sammensat en liste med fordele og ulemper som kan hjælpe dig med at tage en kvalificeret beslutning.

 Easy Valve or Solid Valve for the Volcano Vaporizer


Easy Valve

Der er lagt mange tanker og overvejelser i designet af Easy Valve.

Vedligeholdelse, rengøring og montering af ny ballon på ventilen er ikke længere nødvendigt, det spare tid, hvilket giver dig tid til at lave noget du hellere vil… du skal blot nyde din vaporizer! Ballonen er allerede påmonteret ventilen som derved øjeblikkeligt kan forbinde til vaporizeren, og når ballonen ikke længere er brugbar, smider du den ud og tager en ny, genialt! Når du køber et Easy Valve sæt medfølger der 5 balloner, påfyldningskammer samt 3 øvre & nedre skærme. Hver ballon kan holde cirka 1 år ved daglig brug. Easy Vavle kammeret er også en del bredere end Solid Valve kammeret, hvilket resulterer i en hurtigere fordampning på grund af det større overfladeareal. Det negative ved Easy Valve er at ballonerne har en forudbestemt størrelse som man ikke kan ændre og du vil med tiden blive nødt til at udskifte ballonen. Som nævnt ovenfor, holder hver ballon omkring et år, hvilket ikke er dårligt, men kan ende med at blive dyrere i længden hvis man sammenligner med Solid Valve sættet.

 

Easy Valve for the Volcano VaporizerEasy Valve for the Volcano Vaporizer


Solid Valve

Solid Valve er den originale standard ventil til Volcano Vaporizer.

Sættet kommer med 3 meter ballonmateriale så brugerne kan lave sine egne balloner i den størrelse de foretrækker. Normalt kan man lave omkring 5-6 balloner ud af dette materiale, men hvis du ønsker større balloner, er det muligt, men så vil du kun få 3 balloner ud af materialet. Det er helt op til dig selv og hvad du foretrækker. Ballonsættet bør udskiftes efter rengøring af ventilen, men hver ballon kan bruges 50-100 gange. I stedet for at bruge det officielle Volcano ballon materiale, kan du også vælge at bruge varmeegnede stegeposer, det vil være billigere. Du bør dog sikre dig at du bruge varmeegnede poser og ikke almindelige posere til mad. Ulempen er at ballonerne være lidt af en udfordring at lave og ventilen er sværere at rengøre samt kræver ofte vedligeholdelse på grund af den har flere dele. Der vil med tiden blive opbygget en klæbrig masse, men ofte vedligehold vil gøre at din ventil forbliver i god stand. 

Solid Valve for the Volcano Vaporizer

 

Easy Valve – fordele & ulemper

Fordele

Ulemper

Kræver hverken rengøring eller vedligehold

Det kan med tiden blive dyrt at købe nye balloner

Påfyldningskammeret har en større overflade som resulterer i hurtigere produktion af damp

Balloner af forudbestemt størrelse som du ikke kan tilpasse efter eget ønske


Solid Valve – fordele & ulemper

Fordele

Ulemper

Tilpas ballonerne til den størrelse du foretrækker

Det kan være svært at lave de første balloner

Nye balloner kan laves af standard stegeposer, det er omkostningseffektivt

Regulær rengøring & vedligehold grundet antallet af dele