Flower Mill - Premium Edition Grinder

889 kr.

SKU
ignore-this-118
Gratis forsendelse

 

Stop med at pulverisere dine urter

Oplev en ny måde at kværne på med Flower Mill's patenterede design, Premium Edition Grinder, der ruller og smuldrer urterne forsigtigt, til en blød og luftig konsistens.

Sådan bruges den

Du skal blot fjerne toppen, lægge urterne i den og sætte toppen på igen. Drej forsigtigt med et jævnt tryk og lyt efter om lyden ændrer sig for at indikere, at den er færdig. Få adgang til dine friskmalede urter ved, at fjerne den nederste lås.

Hybrid konstruktion

Nyd fordelene ved rustfrit stål i fødevarekvalitet (304) og letvægts aluminium i flykvalitet (6061), som giver en sikker og holdbar måde at kværne dine urter på.

Smuldrer i stedet for at rive i strimler 

Oplev den ekstra luftige konsistens, da Flower Mill smuldrer dine urter, i stedet for at rive dem, hvilket giver et lettere og mere luftigt produkt. Dette hjælper vaporizere med at trække urterne grundigt ud, takket være den forbedrede luftstrøm gennem urterne.

Perfekt størrelse

Den specieldesignede rotor forarbejder dine urter til den perfekte størrelse til dampning og efterlader ingen delvist forarbejdede urter tilbage.

Brugervenlig

Premium Grinder er brugervenlig, med en magnetisk lukning på det øverste låg og med en opsamler nederst, som kun kræver en kvart omgang for at kunne fjernes uden besvær.

Stor kapacitet

Med et dybt kammer og ingen tænder der optager plads, kan du bearbejde op til 3,5 gram urter ad gangen i denne 6,35 cm (2,5") kværn

Nem rengøring

Afmonter alle dele fuldstændigt for at få fuld adgang og grundig rengøring.

Udskiftelige skærme

Den medfølgende medium skærm leverer malede urter i optimal størrelse til de fleste vaporizere ved, at sikre små nok stykker til effektiv fordampning og samtidig bevare en let gennemstrømning af luft.

Hvis du ønsker flere muligheder, kan du bruge dette Skærm Kit (sælges separat), som indeholder fire skærme i forskellige størrelser. De fine og superfine skærme, er perfekte til at maksimere overfladen, hvilket gør dem ideelle til at få malede urter klar til mikrodosering.