Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

FocusVape S Pro Premium

1 049 kr

1 399 kr Spar 350 kr

Focusvape Pro S Premium - Colours
Focusvape Pro S Premium - Colours Focusvape Pro S Premium - With Bubbler Focusvape Pro S Premium - Direct Focusvape Pro S Premium - Size Focusvape Pro S Premium - Included Focusvape Pro S Premium - Mouthpiece Focusvape Pro S Premium - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 049 kr

1 399 kr Spar 350 kr

1 049 kr

1 399 kr Spar 350 kr


Vi garantere dig de seneste/nyeste vaporizer versioner. Vi har modtaget dette lager af FocusVape S Pro Premium den 23 Feb. 2018.

0
Læs 0 Anmeldelse(r) | Vær den første til at bedømme dette produkt

Mere end bare din standard transportable vaporizer, FocusVape Pro S Premium har de samme unikke, kraftfulde funktioner som du vil forvente at finde i langt dyrere enheder. Premium pakken inkludere en bobler – hvilket replicere en kølig og lækker fornemmelse af den perfekte bong – og det er kun toppen af denne vaporizers indstillingsmuligheder. Den kommer også med en præcis temperaturjusteringsfunktion og det er muligt at indstille luftstrømmen i hvilket påvirker dampens tæthed og glathed.


Det udskiftelige batteri med høj kapacitet gør at sessionerne kan holdes længere. Når det kommer til at genoplade enheden, kan enheden endda bruges mens batteriet oplades. Kombiner dette med vaporizerens dybe keramiske kammer, som reducerer behovet for påfyldninger, og du vil hurtigt se at selvom FocusVape Pro S Premium kan virke lille, så har den en stor præstationsevne. Det slanke og robuste design suppleres af en række nyttige funktioner, herunder haptisk feedback, indstillingshukommelse og automatisk slukning. 


Hvis smag er den vigtigste faktor for dig, så vil du være glad for at vide at mundstykket i Pyrex glas leverer en glat, smagfuld og behagelig damp. Takket være FocusVape Pro S Premiums isolerede luftvej og højkvalitetsmaterialer, er den smag og aroma som producers tro mod din valgfrihed.


Fås i Sort, Sølv og Gun Metal.

Højdepunkter

 • OLED skærm med to-knaps kontrol 
 • Kraftfuld, brugerudskifteligt 3200mAh Li-ion batteri
 • Kan bruges ved genopladning og haptisk feedback
 • Kommer med en bong-stil bobler  
 • Keramisk og Pyrex dampvej til ren smag
 • Robus, men stadigvæk let.
 • Præcis temperaturkontrol fra 80°C til 240°C 
 • Dybt 0,5 g kammer til mindre genopfyldninger 

 

Tilbehør (inkluderet)

 • Bobler
 • Originalt Samsung 3,200mAh højdræningsbatteri
 • Micro USB opladningskabel (5-pin)
 • Reserve glas mundstykke
 • Pakningsværktøj
 • Rengøringsbørste
 • 3x Filter skærme


Høj personliggjort smag

En af de bedste aspekter ved FocusVape Pro S Premium er hvor let det er at personliggøre smagen til dine præferencer. Som med andre vaporizer modeller kan du vælge for fint eller groft du vil male dine tørrede urter før de påfyldes. Du kan også justere varmen med høj præcision; vælg enhver temperatur mellem 80 °C og 240 °C i intervaller på 1°.

 

Men FocusVape stopper ikke der. Den har også en indbygget luftvejsventil, som regulere hvor meget frisk luft der trækkes ind i opvarmningskammeret og blandes med urtedampen, hvilket ændre tætheden og smagen der produceres. Ventilen har tre justeringspositioner – vælg lav lufttilstrømning for tykke skyer og høj lufttilstrømning for bløde sug.


Hvis det ikke er nok personliggørelse for dig, så kommer FocusVape Pro S Premium med en bobler. Nem at fylde med vand og sætte på enheden, bobleren kopiere kølefornemmelsen, boble lyd og smagen af en bong.


Høj præstation

Ved siden af dens 160 ° temperaturområde, indeholder FocusVape Pro S Premium et antal af højt ydende funktioner. Vaporizeren drives af et Samsung 3200mAh 18650 batteri – et af de højst ydende batterier i en transportabel vaporizer som er på markedet. Endnu bedre, dette batteri kan udskiftes med et reservebatteri af brugeren, så du kan holde din session kørende i længere tid. Du kan også bruge FocusVape mens den oplades, takket være enhedens gennemløbsteknologi.

 

Men fantastisk præstation betyder ikke at den er vanskelig at bruge. FocusVapes kammer er let at påfylde – du skal blot dreje på mundstykket for at afsløre det. Den skrånede kant, gør det umuligt at spilde noget. Når kammeret er fyldt, opvarmer vaporizeren hurtigt, på under 35 sekunder. FocusVapes konvektionsvarmemetode giver en ren bagning, hvilket efterlader meget lidt rest, som medføre at denne enhed kræver meget lidt vedligeholdelse.

 

Derudover har FocusVape Pro S Premium masser af ekstra funktioner til at forbedre din oplevelse. Den er bygget med sikkerhed i tankerne, og har derfor en automatisk sluk funktion. Efter fem minutters varme og tre minutters sovemodus, slukker enhederne for at forhindre overophedning. Dette suppleres med en vibration når enheden tændes, som derved lader dig vide at FocusVape er aktiv. Vaporizeren vibrerer også når den ønskede temperatur er nået, så du ikke behøver at se på skærmen, mens du venter. En anden nyttig funktion som gør sessioner ubesværet, er FocusVape Pro S Premiums hukommelsesdata – den sidste indstilling som du brugte vil blive gemt til din næste session, så du behøver ikke at bekymre dig om at glemme den perfekte temperatur som du fandt frem til.

  

Højkvalitetsdesign

Designet til at blive brugt hvor som helst og når som helst, er FocusVape Pro S Premium kompakt og letvægt med blot 180 gram. Mens du måske tror at en sådan lille enhed er bundet af dårlig byggekvalitet, så er den robuste FocusVape lavet af gode højkvalitetsmaterialer. Dens ydre hylster er lavet i anodiseret aluminium, som sikre at denne vaporizer kan holde til at blive brugt. Det dybe forbrændingsfri keramiske kammer kan rumme hele 0,5 gram urter – den helt rigtige størrelse til en god og fornøjelig solosession. Mundstykket er lavet af et slidstærkt Pyrex glasrør, som understøttes af et gyldent tredobbelt filtreringssystem og varmefrigivende tunnel. Med dens forseglede og isolerede luftvej, fremstiller FocusVape Pro S Premium en ufortyndet aromatisk damp.

 

Denne vaporizer er også udstyret med en OLED-skærm samt 2-knap kontrol til nemt at justere temperatur og indstillinger. Skærmen viser også det aktuelle batteristatus og sikre at din session aldrig bliver afbrudt af en uventet slukning.

 

Garanti

Alle FocusVape Pro S Premium vaporizere som sælges af MagicVaporizers er helt autentiske og kommer med 1-års garanti.

Yderligere oplysninger

Kan vaporize Aromablandinger
Producent FocusVape
Størrelse (længde x bredde x højde) 2,3 x 2,3 x 17,2 cm
Vaporizer vægt 180 g
Stil Black, Silver or Gun Metal
Strømkilde 3200mAh Li-ion battery
Varmeelement Ceramic chamber (convection)
Dampleveringsmetode Direct / Bubbler
Produceret i China
Garanti 1 year

Anmeldelser af FocusVape S Pro Premium

Gns. bedømmelse :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: FocusVape S Pro Premium

Giv produktet karakterer *