Hydrology 9

Bedømmelse:
4.35

1.799 kr

SKU
ignore-this-71
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Hydrology 9 - Borosilikat glasrør
Hydrology 9 - Borosilikat Glasrør
85 kr 110 kr

Brug for at udskifte det Borosilikat Glasrør der var inkluderet med din Hydrology 9 vaporizer? Så er denne ekstra del lige hvad du mangler.

Den er 7 cm i længde og 4,5 cm i diameter.

Beregnet til brug med: Hydrology 9.

Funktioner

 • Avanceret hydraulik teknologi
 • Bong-lignende oplevelse
 • Smagfuld og glat damp
 • Indbygget røreværktøj
 • Kraftfuldt batteri
 • Præcis temperaturkontrol
 • Nem at bruge

Hvem er Hydrology 9 til?

Hydrology 9 er hyldet for at være en af de mest teknologisk avancerede vaporizers på markedet i dag, den er et super valg for erfarne vapers, der vil udforske vape-verdenen yderligere. Intensiv undersøgelse og udvikling var en del af processen, for at udvikle denne vape, der rammer plet, hvis man søger følelsen af at bruge en bong og have garanti for, at den bedst mulige damp bliver produceret hver gang. Den benytter et unikt hydrauliksystem og er konstrueret af højkvalitetmateriale. Kombineret med dens fremtids-agtige design, er det virkelig en vaporizer der skiller sig ud.

Innovativ Flydende Filtrering

Inde i Hydrology 9 er der et indviklet hydraulisk filtreringsystem, der effektivt køler dampen ned via vand efter de smagfulde dampskyer er genereret. Grunden til, at netop dette filtreringsystem er blevet valgt, er fordi det kopierer både smagen og følelsen af en bong, dette giver en virkelig unik oplevelse, sammenlignet med mange andre mobile vaporizers.

Den er ikke lige frem lommestørrelse, men den er stadig mobil og nem at have med sig, en bonus er, at du aldrig behøver bekymre dig om pludselige utætheder. Selvom der er vand inde i dens system, er hele dens struktur blevet designet til at være 100% spilde-sikkert.

Konsistent Varmelevering 

I modsætning til mange andre vapes, hvor det er besværligt at røre i dine urter, midt i en session for at forsikre fordampning, gør Hydrology 9 alt det hårde arbejde for dig. Denne vape har et indbygget, varme-resistent røreværktøj lavet af rustfrit stål, der er placeret i bunden af coveret til kammeret, der gør det muligt at røre i dine urter uden besvær. Det hjælper med at reducere spild og sikre, at du får mest muligt ud af dine urter hver eneste gang.

Præcis Temperaturkontrol 

Hydrology 9 er udstyret med en avanceret mikrochip processor for optimal temperaturkontrol. Efter du har valgt din foretrukne temperaturniveau, vil denne indbyggede processor opfange den akkurate temperatur på enheden og holde den lige altid. Da den justere varmen på milisekunder, for at forhindre fluktuation, er du garanteret en solid konsistent temperatur under hele din session - uden besvær eller ændring på indstillinger behøvet fra din side.

Nem at Bruge 

Imens Hydrology 9's system måske lyder kompliceret, er det virkelig nemt at bruge! Simpelt tryk på sluk/tænd knappen tre gange hurtigt og du aktivere opvarmnings-processen. For at følge processen, er alt du behøver at kigge på det lys-baserede kontrolsystem.

Det tager kun omkring 60 sekunder at opvarme den, lige så snart den laveste temperatur er nået, vil blåt LED lys tænde. Forskellige lyse farver vil komme, afhængigt af den pågældende temperatur. Det holder dig informeret om, hvor varm din vape er. Du vil også finde en brugbar LED batteriskærm, der viser den præcise temperatur. Batteriet er indbygget og har en kapacitet på 2000 mAh og kan holde helt op til 15 sessioner.

Garanti

Alle Hydrology 9 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret leverandør af Cloudious 9, er komplet autentisk og kommer med 2 års garanti.

Brugervejledning

Hydrology 9

Indehold

 • Hydrology 9 vaporizer
 • USB kabel
 • Pakkeværktøj
 • Rengørings-børste (2)
 • Brugsanvisning
Hydrology 9

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4,5 × 17,6 cm
Vægt: 413 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 60 sekunder
Energikilde: Batteri (2000 mAh)
Temperatur: 170°C til 210°C
Producent: Cloudious 9
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Write your own review about Hydrology 9
Du anmelder:Hydrology 9
Bedømmelse