IOLITE WISPR 2

Bedømmelse:
4.55

999 kr

SKU
ignore-this-26
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Opvarmning med butangas
 • Hurtig opvarmet (30 sekunder)
 • Nem at bruge
 • Letvægt og med foldbart mundstykke
 • Unikt design
 • Op til 2,5 timers sessions på en fuld opladning
 • Opgraderet butan system

Hvem er IOLITE WISPR 2 til?

Hvis du værdsætter både pris og funktioner når du skal vælge en vaporizer, så er WISPR 2 et fremragende valg! Den kommer med en unik ydrer-skal, som kan fås i mange farver som er virkelig tilfredsstillende. Hvis du sætter pris på at kunne vape udenfor hjemmet, vil du elske det nye opgraderede butan opvarmnings system, der garantere en tæt og smagfuld damp hver eneste session! Da den er butandrevet, behøver du aldrig at bekymrer dig om strømmen på batterierne eller at finde et stik til at oplade den.

Smart Design

Det banebrydende design på WISPR 2, giver dig mulighed for at se hvor meget butangas der er tilbage på enheden ved at holde den oprejst, som betyder du altid har et klart overblik over hvornår du skal genopfylde den. En anden smart funktion er det foldbare silikone mundstykke, der nemt kan gemmes væk, når det ikke længere er i brug, som gør WISPR 2 nem og medbringe i nærmest alle større lommer eller tasker.

Hurtig opvarmet

WISPR 2 kan nå den maksimale temperatur på 210°C, på kun 30 sekunder, som gør den perfekt til korte og hurtige sessions. Den super effektive butan opvarmning system, betyder at tæt og let røg bliver produceret ved opvarmet tilstand og garanter dine urter bliver gennemvarmet.

Imponerende levetid

WISPR 2 tager kun en små 10 sekunder at genopfylde, og med fuld tank, kan den holde op til hele 2,5 timer med uafbrudt vaping! Det at den ikke er batteridrevet, gør den utrolig let vægtig og perfekt at tage med på festivaler eller campingture. WISPR 2 tilbyder en utrolig ydeevne til et lav pris, der imponerer alt fra begyndere til øvede!

Nem at bruge & rengøre

Da WISPR 2 mundstykke kan afmonteres, gør det rengøringen ligetil og utrolig nem. Det er lavet af topkvalitets silikone og dens holdbare materiale garanterer optimal hygiejne. Denne vape kan nemt blive brugt af begyndere, da den er designet med enkelthed i tankerne - og det kan virkelig ses. Du tænder den simpelthen på en knap og så er alt du skal gøre at vente 30 sekunder, for at enheden rammer maksimal temperatur og så er du klar til at vape!

Stilet design

Det moderne design på WISPR 2, er hvad der virkelig får denne vaporizer til at skille sig ud fra mængden. Hvis du er på jagt efter en unik vaporizer, som der virkelig skiller sig ud, er WISPR 2 en ganske udmærket løsning! Med dens tilfredsstillende design kan du endda bruge den som dekoration, når du ikke bruger den.

Garanti

Alle IOLITE WISPR 2 solgt af MagicVaporizers kommer med en 2-års garanti fra producenten, begrænset til normalt brug.

IOLITE WISPR 2

Indehold

 • WISPR 2 vaporizer
 • Mundstykke
 • Opbevaringstaske
 • Vedligeholdelsesredskab
 • Fylde kammer
 • Finmaskede skærme
 • Pibe rensere (2)
 • Mundstykke covers (2)
 • Brugsanvisning
IOLITE WISPR 2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 8,6 × 2,8 × 7,0 cm
Vægt: 126 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Butan
Temperatur: 210°C
Producent: IOLITE
Garanti: 2 år
Producentens land: Irland
Write your own review about IOLITE WISPR 2
Du anmelder:IOLITE WISPR 2
Bedømmelse