Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

Magic Flight - Strøm Adapter 2.1

499 kr
Magic Flight - Strøm Adapter 2.1
Magic Flight - Strøm Adapter 2.1 Magic Flight - Strøm Adapter 2.1 Magic Flight - Strøm Adapter 2.1 Magic Flight - Strøm Adapter 2.1
499 kr
Giv mig besked når dette produkt igen er på lager
Henter...

Magic-Flight Strøm Adapter 2.1 erstatter dit behov for batterier. Det er en uudtømmelig strømkilde når den er tilsluttet i dit hjem eller i din bil ved hjælp af den medfølgende biloplader. Det giver en stabil strømkilde som er perfekt til konsekvent og daglig brug af din Launch Box.


Den indbyggede strømjustering giver dig fuld kontrol over din vaporizeroplevelse, da den tillader dig at bruge din Box med et bredt sæt af temperaturindstillinger. Du kan benytte koldere temperaturer til din aromaterapiblanding og varmere temperaturer hvis du ønsker at bruge vaporn med din Vandpibe Slange og Koncentratbakker. Strømstikket er designet på en sådan måde at den passer til alle generationer af Launch Box, hvilket sikre dig en pålidelig strømkilde når den først er tilsluttet. Når du har tilsluttet din Launch Box, skal du blot tænde den ved hjælp af knappen som sidder på batteri adapteret. Det har aldrig været lettere at bruge din Launch Box.


Derudover tilbyder Magic Flight som altid en livstidsgarantiMagic Flight Strøm Adapter 2.1.