Vapman Vaporizer

Bedømmelse:
Vapman Vaporizer 5 5

1.499 kr.

SKU
ignore-this-101
Gratis forsendelse
Kit:
Se flere grinder

Funktioner

 • Seneste version (2023.04)
 • Lavet af italiensk oliventræ
 • Ingen kabler eller batterier – opvarmes med lighter
 • Guldbelagt opvarmningskammer i kobber
 • Beskyttende mineral lag (kun den klassiske version)
 • Forskellige mundstyksmuligheder
 • Let at bruge – få damp på under 30 sekunder
 • Unik skålform for jævn varmedistribution
 • Miljøvenlig

Hvem er Vapman vaporizer velegnet til?

Vapman samler elementer fra traditionelt italiensk håndværk med moderne schweizisk design. Oliventræets ydre er utroligt smukt, og takket være det gennemtænkte håndværk er den både effektiv og let at bruge.

Fordi det er en manuelt opvarmet vaporizer, er det eneste, du skal bruge til Vapman en lighter og dine urter, hvilket gør den perfekt til udendørsaktiviteter, særligt hiking. Hvis du er på udkig efter en alsidig vaporizer, der er let at have med rundt og gøre klar uden batterier eller kabler er vaporizeren fra Vapman perfekt til dig..

Hvad er forskellen på Vapman Classic og Vapman Pure?

Vapman Classic kommer med en særlig mica-belægning, et komplet harmløst mineral, der er blevet brugt til madlavning i mange år og som fungerer som en effektiv varmerefleks og forebygger karbonisering af træ. Coatingen forbedrer både effektiviteten og holder din Vapman lige så smuk som den dag du fik den.

Guldbelagt opvarmningskammer i kobber

Det guldbelagte kobberkammer er perfekt formet, hvilket leder til fremragende varmekonduktion og hurtig, jævn fordampning. Den indbyggede messing tud på opvarmningskammeret forebygger indhalering af butangas, mens den fører frisk luft ind i kammeret.

Lavet af oliventræ

Grebsring indpakningen er udført i oliven træ, fordi det er et miljøvenligt materiale og kommer fra Italien, hvor Vapman produceres. Wood er det perfekt materiale til vaporizere, fordi det absorberer varme og ikke udgør nogen risiko, mens det er bæredygtigt og smukt!

Det elegante design garanterer sikker brug og behagelig håndtering; på den måde kan du fokusere på at tage dybe hvæs, uden at du skal bekymre dig om at brænde dig med varmt metal eller plastikdele.

Justerbar dampdensitet

Stykket, som du putter oven på opvarmningskammeret, og sætter mundstykket på, er også lavet af oliventræ og har tre optimalt placerede lufthuller, der giver frisk luft. For endnu tættere damppskyer, kan du dække et hullerne med dine fingre.

Skærmen og varmebeskyttelsen er under centerstykket og kan let fjernes ved grundig rengøring.

Tilgængelige mundstykker

Når du køber en Vapman, vælger du også et mundstykke. Her er dem materialer, du kan vælge mellem:

P.O.M plastic

P.O.M plastik har længe været et yndlingsvalg blandt vapingentusiaster, der ønsker at nyde deres hobby uden at bekymre sig om, om glasses går i stykker eller andre delikate materialer, der typisk er i mundstykker. Med dets modstandsdygtighed, lette rengøringsegenskaber og modstand mod høje temperaturer – op til 120°C kan du være sikker på, at mundstykket vil modstå tidens tand.

Inox

Inox er rustfrit stå i høj kvalitet med en fremragende finish. Dette mundstykke går gennem forskellige stadier i produktionen for at sikre denne kvalitet, der muliggør optimal rengøring og maksimal hygiejne for brugere, der ønsker det bedste fra begge verdener: let rengøring uden kompromisser på kvalitet!

Oliventræ

Træ er ikke kun et fremragende materiale til grebet og centerstykket, det er også et godt materiale til mundstykket. Mundstykket i oliventræ imponerer med dets lette vægt, der gør det let at tage dampen fra din Vapman ind, mens den giver dig en god smag på samme tid!

Titanium

Kongen af metal, titanium, er stærkt og let. Det scorer højt både på hygiejne, mens det samtidig tilfredsstiller alle andre krav. Dens fulde skønhed kan kun ses gennem den optimale overfladebehandling, der matcher designet på Vapmanen.

Håndlavet glas

Borosilikatglas er et meget hygiejnisk materiale, der ikke indeholder skadelige kemikalier eller efterlader smag. Det hverken misfarver eller absorberer lugte, og det er ikke 100 % genanvendeligt! Den længere dampvej og glassets nedkølende egenskaber betyder, at du får en mere behagelig og køligere damp.

Mundstykket i borosilikatgllas med følger ikke i noget sæt og skal købes separat.

Sådan bruger du Vapman

 1. Skru' overdelen mod uret for at tilgå kammeret.
 2. Fyld kammeret med urter (med eller uden hjælp fra opfyldningstragten).
 3. Installér overdelen.
 4. Drej Vapmanen til siden og brug en lighter til at varme opvarmningskammeret.
 5. After a few seconds, turn it back and enjoy the vapour by inhaling it from the mouthpiece.

Den temperatur, dine urter bliver opvarmet til, afhænger af, hvor lang tid du varmer opvarmningskammeret op. Hvis dampen føles skarp og varm, har du opvarmet den for længe og hvis dampen ikke har nok smag, kan du varme den lidt mere op. Efter noget tid finder du ud af, hvad du foretrækker, når det kommer til damp.

Så snart der ikke er mere smag, kan du tjekke statussen på dine urter. Når farven på urten skifter til mørkebrun og de lugter rustent, indeholder de ikke længere aktive ingredienser og kan fjernes.

Miljøvenligt

Fordi Vapman kun bruger en lighter til opvarming, er der ikke behov for nogen elektriske komponenter eller batterier, hvilket gør den meget miljøvenlig! Alle Vapmans dele kan skiftes ud, så den holder for evigt med den rette pleje.

Garanti

Alle de vaporizere fra Vapman, som MagicVaporizers sælger, der er en autoriseret distributør af Vapmans produkter, er autentiske og kommer med 2 års garanti.

Vapman Vaporizer

Indehold

 • Vapman vaporizer
 • Mundstykke [P.O.M, Inox, træ eller ttitanium]
 • Opfyldningstragt
 • Hampæske
 • Lighter
 • Renestebørste
 • Skruetrækker
 • Trææske
 • Brugsvejledning
Vapman Vaporizer

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 6.2 × 6.2 × 4.1 cm
Vægt: 20 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 5 til 30 sekunder
Energikilde: Lighter
Producent: Vapman
Garanti: 2 år
Producentens land: Italien
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om Vapman Vaporizer