COVID-19: Vores lager påvirkes ikke. Leveringstiden er 1 til 2 hverdage.
Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

Ofte stillede spørgsmål

Vores ekspertmedarbejdere elsker at bevare spørgsmål, specielt når det kommer til vaporizers.

Der er dog nogle spørgsmål som ofte går igen, så derfor har vi samlet en liste og gjort dem tilgængelige for alle. Hvis du ikke ser dit spørgsmål her, så send os dit spørgsmål via Kundeservice siden og en af vores ekspertmedarbejdere vil være glade for at kunne svare på alle dine spørgsmål.

 

1. Hvad er en vaporizer?

En vaporizer er et fordampningsapparat som opvarmer aromaterapiblandinger til en temperatur hvor de frigiver deres aromaer i en aromatisk damp.

 

2. Hvad bruges vaporizers til?

Vaporizers bruges til at opvarme forskellige typer af aromaterapiblandinger og frigiver aromatiske dampe. I gennem historien og over hele verden, har æteriske olier af eukalyptus, rosemarin, kamille, jasmin, citronmelisse, rose, salvie og timian været brugt i parfumer og røgelse på grund af deres gavnlige virkninger for krop og sjæl.

 

3. Er der et strømadapter til de vaporizers som fremstilles uden for Europa inkluderet?

Ja! Vi vedlægger et strømadapter ved alle vaporizers, hvis de fremstilles uden for Europa, som virker i alle de europæiske lande med undtagelse af Storbritannien og Schweiz. Hvis du bor i enten Storbritannien eller Schweiz skal du erhverve dig et adapter som passer til strømudtagene.

 

4. Kan jeg bestille individuelle reservedele/tilpassede dele?

Ja, selvfølgelig. Den bedste måde at forlænge levetiden på din enhed er ved at holde din vaporizer fri for snavs og beskadigede dele. Vi tilbyder en hel lagerliste af reservedele og opgraderinger til alle de produkter som vi sælger.

 

5. Hvor meget vedligeholdelse kræves der?

Det er vigtigt at være på forkant med den rest af klæbrig masse som dannes og er derfor den vigtigste del af vedligeholdelsen af din vaporizer. Hver vaporizer vedligeholdes forskelligt, men de fleste vaporizers har aftagelige skærme som tillader problemfri udskiftning. Der medfølger et rengøringssæt til mange af vores vaporizers som vil hjælpe med at bevare aromaen i din damp. Med en lille smule pleje og kærlighed, vil din vaporizer forblive ren og give dig en rig damp langt ud i fremtiden.

 

6. Kan mine ingredienser brænde i min vaporizer?

Somregel ikke. Nogle vaporizers har meget brede temperaturområder, og ved den højeste temperatur er der nogle delikate aromaterapiingredienser som kan antændes. Nogle vaporizers, såsom Volcano, er designet til ikke at kunne opnå temperaturer over 230°C, hvilket gør det umuligt at antænde de fleste materialer. Du bør altid tjekke, at din vaporizers temperatur, ikke er indstillet over den maksimale fordampningstemperatur.

 

7. Hvilken temperature bør jeg vælge?

Den perfekte temperatur varierer afhængigt af vaporizer og materialetype. Du ved at indstillingen for temperatur er korrekt når du kan se en fin gennemsigtig hvid tåge. Hvis dampen kun er knap synlig, er det ofte en indikation på at temperaturen ikke er varm nok eller at ekstraktionen er færdig og det er tid til at genopfylde kammeret. Den bedste måde, hvorpå du kan finde din fortrukne temperatur, er ved at starte ved lav varme og langsomt øge denne indtil de ønskede aromaer frigives.

 

8. Hvor langtid tager forsendelsen?

Inden for EU, er normal leveringstid med UPS 1-4 arbejdsdage, uden for EU tager det 4-6 arbejdsdage.

 

Vi afsender generelt alle bestillinger inden for 24 timer. Hvis du benytter dig af vores tilbud om gratis forsendelse, kan du forvente din forsendelse inden for 3 arbejdsdage. Nogle gange kan behandling af betaling medføre forsinkelser, dog bliver mere end 80% leveret senest 5 dage efter køb. Husk på at bestillinger som afgives i weekenden, først afsendes næste arbejdsdag.


Læs mere om forsendelse under sektionen Forsendelse.

 

9. Hvor sender i til?

Vi sender vores vaporizers til alle destinationer inden for Europa.