Angus Vaporizer

Bedømmelse:
Angus Vaporizer 5 5

1.299 kr.

SKU
ignore-this-111
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Funktioner

 • Nyeste version (2024.06) med forbedret køleenhed
 • Halogenopvarmning
 • Glaskugle teknologi
 • Holdbar og æstetisk med en krop i valnød
 • Mundstykke i glas og urtekammer i rustfrit stål (0.25g)l
 • Opvarmningstid på kun 90 sekunder
 • Nem temperaturkontrol med 5 indstillinger (180, 190, 200, 210, 220°C)
 • Boost-tilstand til at øge temperaturen med 10°C
 • Doseringskapsler inkluderet for hurtigere genopfyldning
 • USB-C opladning
 • Inkluderer to Molicel 18650 batterier (2800 mAh) når du køber fra MagicVaporizers

Hvem henvender Angus Vaporizer sig til?

Angus er en innovativ vaporizer med et halogenvarmesystem og glaskugleteknologi, der giver en ny form for oplevelse af at dampe. En halogenpære bruges til at opvarme luft, som derefter passerer gennem glaskugler ind i kammeret, hvor den forvandler dine urter til damp, inden den når frem til mundstykket af glas i toppen.

Uanset om du er en erfaren bruger eller en nybegynder, vil du opdage, at Angus er let at bruge og i stand til at producere velsmagende damp på kun 90 sekunder. Kombinationen af unik opvarmningsteknologi og høj kvalitet, gør den til et topvalg for alle der leder efter en mobil premium vaporizer.

Innovativt varmesystem med halogen

Det anvendte halogenvarmesystem i Angus er en unik metode til opvarmning af urter til fordampningstemperaturer. I modsætning til andre varmesystemer, der bruger spoler eller keramiske elementer, bruger Angus vaporizer en halogenpære som varmekilde. Når pæren er tændt, udsender den varme og lys, som derefter absorberes af glaskuglerne under urtekammeret.

Når du inhalerer, passerer den opvarmede luft først gennem glaskuglerne og derefter urterne, for at genere damp. Kombinationen af konvektionsvarmen fra halogenpæren og strålingsvarmen fra glaskuglerne giver en damp der er ensartet og smagfuld.

Dét, der adskiller halogenvarmesystemet fra andre opvarmningskilder, er dets unikke smagsprofil. Halogenpæren giver en subtil smag, der ikke er så stærk eller mærkbar som i andre vaporizers og dette giver brugerne mulighed for at smage den fulde og naturlige smag af deres urter. 

Nem temperaturkontrol

Angus Vaporizer tilbyder en række af valgmuligheder for temperaturstyring, så du kan få den perfekte dampoplevelse. Med fem temperaturindstillinger fra 180°C to 220°C kan du vælge den temperatur, der fungerer bedst for dine urter.

For dem der ønsker højere temperaturer (up to 230°C) er der en boost-tilstand, der giver dig mulighed for at øge temperaturen med 10°C med et enkelt tryk på en knap. Du skal blot holde knappen nede og enheden vil vibrere én gang for, at angive, at temperaturen er blevet boostet. Denne boost-tilstand er perfekt, når du ønsker at få dine urter helt ekstraheret

Design og holdbarhed

Angus Vaporizer har et fantastisk valnøddehus, der ikke kun bidrager til dens æstetiske appel, men også giver et behageligt greb. Kroppen er udformet til at holde og den robuste konstruktion sikrer, at den kan tåle dagligt brug.

For yderligere forbedring af dens holdbarhed, har Angus gennemgået strenge faldtest og har vist sig, at kunne holde til flere fald fra 1,5 meters højde, hvor kun udskiftelige dele, såsom mundstykket af glas, skal udskiftes. 

Størrelse af kammer og mikrodosering

Selvom Angus Vaporizer er kompakt, har den stadig et rummeligt urtekammer i rustfrit stål med en kapacitet på 0,25 g. som nemt kan holdes rent med den medfølgende pincet.

Med fuldt opladede batterier kan du forvente at fordampe ca. 2 g. af dine yndlingskrydderier i løbet af 8 sessioner, hvis du fylder kammeret hver gang. Hvis du vil gøre genopfyldningen endnu hurtigere, kan du bruge de medfølgende doseringskapsler (2) til at forberede dig på forhånd.

For dem, der foretrækker at mikrodosere med deres urter, giver Angus masser af konvektionsvarme til at gøre det uden behov for temperaturjusteringer. Du skal blot putte færre urter i kammeret og bruge den som normalt for en oplevelse med lavere dosis.

Forbedret kølesystem

Angus Vaporizer er blevet opgraderet med et nyt kølesystem, der nu har en skærm i rustfrit stål og et midterstykke af rustfrit stål af høj kvalitet. 

Køleenheden er også blevet forbedret med PEEK-materiale, der giver bedre holdbarhed og beskyttelse mod smeltning. Dette opdaterede design løser problemerne med PPSU-materialet af lavere kvalitet, der blev brugt i den tidligere køleenhed, hvilket sikrer en mere sikker dampning.

Hurtig opvarmningstid

Med en indledende forvarmetid på ca. 90 sekunder, anbefales det at tænde vaporizeren og vælge den ønskede temperatur, før du fylder den, så ventetiden minimeres. Efterfølgende sessioner vil varme hurtigere op på grund af den bibeholdte varme.

Drives af 18650 batterier

Angus Vaporizer drives af to 18650-batterier. Afhængigt af dit forbrug og din temperaturindstilling, kan du forvente at få mellem 7-10 fulde sessioner, før batterierne skal genoplades. Det nøjagtige antal sessioner afhænger af faktorer som f.eks. hyppigheden af brugen og mængden af varme, der bibeholdes mellem sessionerne. 

To kraftige 18650-batterier (2800 mAh) fra Molicel er inkluderet gratis når du køber din Angus fra MagicVaporizers.

Justerbar luftgennemstrømning

Med Angus Vaporizer kan brugerne tilpasse gennemstrømningen af luft til deres præferencer. For at justere dét, skal du blot dreje på metalskærmsknappen, der er placeret i mundstykket

5 minutters sessioner

Angus er designet til brug som en sessions vaporizer og har en 5 minutters slukketimer. Hvis du er i tidsnød, kan du stadig få en god session med blot et par store inhalationer på de maksimale indstillinger. Uanset om du foretrækker lange sessioner eller at gå all-in, leverer Angus tilfredsstillende resultater.

Etui inkluderet

Angus leveres også med et elegant og stifuldt etui, der gør det utroligt nemt at transportere din vaporizer, uanset hvor du går hen. Etuiet er lavet af materialer af høj kvalitet og giver rigelig beskyttelse mod eventuelle skader. Dette transportetui tilføjer ikke kun et ekstra niveau af bekvemmelighed, men gør det også utroligt nemt at opbevare din vaporizer på et sikkert og trygt sted.

Kan opgraderes

Vil du have endnu køligere damp? Angus Vaporizer har en vandrørsadapter, der kan købes som tillægsudstyr, som kan tage din dampoplevelse det næste niveau. Adapteren giver dig mulighed for at tilslutte den til dit foretrukne vandværktøj ( adapteren passer til 18 mm og 14 mm huntilslutninger) for at lade dampen bliver afkølet, når den passerer gennem vandet, hvilket den blødere og mere behageligt at inhalere.

Sådan bruger du Angus vaporizeren

Selv uden et display, er Angus stadig meget nem at bruge:

 1. Tænd Angus ved at klikke på knappen tre gange.
 2. Du kan enten fylde urtekammeret, inden du tænder for den, eller fylde det med den ønskede urt nu.
 3. Vent i cirka 90 sekunder, til Angus er varm. Den haptiske feedback vibrerer, når den indstillede temperatur er nået.
 4. Nyd den lækre damp!
 5. ...eller du kan ændre temperaturen ved at trykke på knappen, for at skifte mellem de fem temperaturindstillinger: 180, 190, 200, 210 og 220°C.
 6. Når den ønskede temepratur er nået kan du holde knappen nede for at øge temperaturen med 10°C. Angus vil vibrere for at indikere at temperaturen er blevet boostet.
 7. Når du er færdig, skal du enten klikke på knappen tre gange igen eller vente på, at timeren for sessionen er udløbet (5 minutter)

Garanti

Alle Angus vaporizere der sælges af MagicVaporizers, en authoriseret distributør af YLL Vape produkter, er autentiske og understøttet af en 1 årig garanti, begrænset til normal brug.

Angus Vaporizer

Indehold

 • Angus vaporizer
 • Mundstykke af glas
 • Etui
 • Rengøringsbørste
 • USB-C opladerkabel
 • Pincet
 • Doseringskapsler (2)
 • Silikone O-ringe (2)
 • Filterskærm (3)
 • Brugervejledning

Kun hos MagicVaporizers: Vi inkluderer to kraftfulde Molicel 18650-batterier (2800 mAh) med hvert køb af en Angus vaporizer!

Angus Vaporizer

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 7.6 × 3.1 × 13.3 cm
Vægt: 260 g
Opvarmning: Halogen
Opvarmningstid: 5 sekunder
Energikilde: Batterier (2 × 18650)
Temperatur: 180°C til 230°C
Producent: YLL Vape
Garanti: 1 år
Producentens land: China

Andre vaporizere fra YLL Vape

 1. Angus Enhanced
  Bedømmelse:
  (1)
  Angus Enhanced

  1.699 kr.

  • 100W halogen heating with ruby balls
  • Includes a sidecar bubbler
  • Adjustable airflow control
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om Angus Vaporizer