Tinymight 2

Bedømmelse:
Tinymight 2 4.8 5

2.599 kr.

SKU
ignore-this-112
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Tinymight 2 funktioner

 • Nyeste version (2023.08)
 • 100% konvektionsvarme
 • Opvarmes på få sekunder
 • On-demand og session tilstand
 • Justerbar kammerstørrelse
 • Bredt temperaturinterval (140°C til 250°C)
 • Lynopladning via USB-C
 • Drives af udskifteligt 18650 Li-ion batteri
 • Fremstillet i Finland med materialer af højeste kvalitet
 • Inkluderer en gratis doseringskapsel ved køb fra MagicVaporizers

Hvem henvender Tinymight 2 sig til?

Tinymight 2 er en mobil vaporizer med konvektionsvarme til tørre urter og koncentrater. Den er designet til at dampe, hvor som helst og leverer smagfuld damp på få sekunder takket være det kraftige konvektionsvarmelegeme.

Hvis du ønsker at opgradere til en vaporizer, der producerer tåget damp og har en ægte on-demand tilstand, bør du overveje Tinymight 2 som din næste vaporizer. Den er nem at bruge og tilbyder ikke kun on-demand tilstand, men også session tilstand, som giver dig fleksibilitet til at vælge, hvordan du vil dampe. 

100% konvektionsvarme

Tinymight 2 er designet til at levere damp på mindre end ti sekunder med sit specielbyggede 70W-varmelegeme i rustfrit stål. Varmesystemet anvender 100% konvektionsvarme, som opvarmer materialet jævnt og resulterer i den reneste damp.

Konvektionsvarmesystemet i Tinymight 2 er yderligere forbedret ved tilføjelsen af en ny varmefordeler. Denne funktion hjælper med at fordele varmen bedre, hvilket resulterer i en mere effektiv ekstrationsproces, så du kan få mest muligt ud af dine urter eller koncentrater.

En ægte on-demand vaporizer

Mens de fleste vaporizere kun har én drifttilstand, har Tinymight 2 to: on-demand tilstand og session tilstand. On-demand-tilstand er perfekt til dem, der kan lide at tage sig god tid og nyde hver enkelt inhalation, mens session-tilstand er ideel til dem, der foretrækker at nyde flere inhalationer i træk uden at skulle trykke på knappen konstant.

On-demand tilstand tænder for varmelegemenet på en lav temperatur, som er let at opretholde, indtil du trykker på knappen. Når du trykker på den, skal du typisk ikke holde knappen inde i mere end fem sekunder, før den vibrerer og er klar til at gå i gang. Nyd dampen og når du er færdig, slipper du knappen.

Session tilstand fungerer ved at holde kammeret ved den indstillede temperatur i hele sessionen. Klik på knappen tre gange og hold den inde, indtil den holder op med at vibrere og inhalér derefter to eller tre gange, indtil dampen bliver tyndere. Hvis du planlægger at holde en længere pause mellem inhalationerne, skal du bare slukke den og genstarte den, når du igen er klar til mere. 

Justerbar kammerstørrelse

Med Tinymight 2 kan du justere kammerstørrelsen efter din smag, da kølekammeret glider op og ned for at ændre størrelsen på det. Valget er dit, om du vil have det på maksimal kapacitet (0,2 g. urt) eller om du vil det indstillet på mindre kapacitet til mindre doser og mikrodosering.

Klar til brug med doseringskapsler

Hvis du leder efter en nem måde at mikrodosere på, eller hvis du blot vil holde kammeret renere, bør du overveje at bruge en doseringskapsel. Disse kapsler er designet specielt til Tinymight 2 og giver dig mulighed for at nyde dine dampningssessioner uden at skulle beymre dig om besværet med rengøring.

Du skal blot fylde kapslen med det ønskede materiale og lægge den i kammeret. Det gør dét ikke blot hurtigt at fylde Tinymight 2, men det betyder også, at du kan forberede en anden dosis til de gange, hvor du skal et sted hen, og det vil være rart at medbringe mere end én dosis.

En doseringskapsel er inkluderet gratis når du køber din Tinymight 2 fra MagicVaporizers.

Bredt temperaturinterval (140°C til 250°C)

Tinymight 2 har et præcisionsstyret temperaturinterval mellem 140°C og 250°C, som du indstiller ved at dreje på den analoge temperaturskive i bunden af enheden. Med det store temperaturinterval har du masser af plads til at eksperimentere og finde ud af, hvilken temperatur der fungerer bedst for dig.

Inkluderer et multifunktionelt værktøj

Det praktiske multifunktionelle værktøj, der følger med Tinymight 2, er lige ved hånden, placeret på toppen af enheden for nem adgang under sessionerne. Dette værktøj kan bruges til at omrøre skålen midt i sessionen, og det er også langt nok til at justere størrelsen af ladekammeret, så du nemt kan skifte mellem små og store belastninger.

Lynopladning med USB-C

Tinymight 2 er udstyret med en USB-C-opladningsport og kan lynoplades. Den kan oplades på under en time med en lynoplader (medfølger ikke), så du er tilbage til at dampe på ingen tid, uanset hvor du er.

Når du tænder for enheden, vibrerer den én til fire gange afhængigt at batteriets opladning. Der er også en indikatorlampe ved siden af opladningsporten, der skifter fra grøn til rød, efterhånden som batteriet drænes. Dette hjælper dig med at holde styr på, hvornår du skal oplade din enhed, så du kan nyde dine sessioner uden afbrydelser.

Udskifteligt 18650 batteri

Da Tinymight 2 drives af et udskifteligt 18650-batteri, behøver du ikke engang at holde pause i din dampsession, hvis batteriet er drænet. Du skal blot sætte nyt batteri i, og så er du tilbage til at dampe på ingen tid!

Hvis du ønsker at bruge et andet 18650-batteri end det medfølgende, skal du være opmærksom på, at det skal være af høj kvalitet med en strømstyrke på mindst 20A.

Bygget til at holde

Som forventet af en vaporizer, der er fremstillet i Finland, er Tinymight 2 fremstillet udelukkende af førsteklasses materialer. Dens krop er fremstillet af afrikansk valnøddetræ, der er kendt for sine isolerende egenskaber og glatte struktur, hvilket betyder, at den har et køligt og behageligt greb.

Resten af enheden er lavet af andre holdbare materialer som rustfrit stål, aluminium og kvartsglas, hvilket sikrer, at du vil nyde dens førsteklasses ydeevne i mange år fremover.

Sådan bruger du Tinymight 2

Sådan bruger du Tinymight 2 i on-demand tilstand:

 1. Fjern mundstykket mens du holder enheden på hovedet.
 2. Læg dit materiale i den modsatte ende af mundstykket. Sæt mundstykket i igen, mens du stadig holder enheden på hovedet.
 3. Indstil den ønskede temperatur i bunden af enheden. For lettere damp, mellem 3-5, men for kraftigere damp, mellem 7-9.
 4. Tryk hurtigt tre gange på knappen for at tænde for enheden. Vent et par sekunder.
 5. Tinymight 2 er nu klar til at opvarme dine urter. Start den øgede opvarmning ved at holde knappen nede og vent indtil du mærker en vibration.
 6. Inhalér fra mundstykket mens du holder knappen nede.
 7. Når du er tilfreds slipper du knappen men bliver ved med at inhalere for at få alt dampen ud af ventilationsrøret.
 8. God fornøjelse!
 9. Når du er færdig, skal du give knappen et hurtigt tredobbelt klik for at slukke den, eller du kan gentage fra trin 5, indtil dine urter bliver lysebrune og holder op med at producere damp.

Hvordan indstilles temperaturen?

Drej drejeskiven i bunden af enheden til et tal, der svarer til den temperatur, du ønsker at bruge. Bemærk, at temperaturen på den højeste indstilling (10) er forskellig afhængigt af den anvendte tilstand.

 1. Låst enhed
 2. 140°C
 3. 150°C
 4. 160°C
 5. 170°C
 6. 180°C
 7. 190°C
 8. 200°C
 9. 210°C
 10. 220°C
 11. 230°C / 250°C (session tilstand / on-demand tilstand)

Sådan rengøres Tinymight 2

Rengøring af Tinymight 2 er let, da glasrøret, køleenheden og filtrene i rustfrit stål er de eneste dele, der skal rengøres regelmæssigt. De kan skylles med varmt vand og sæbe eller lægges i blød i et opløsningsmiddel som f.eks. isopropylalkohol.

Garanti

Alle Tinymight 2 vaporizere, der sælges af MagicVaporizers, en autoriseret distributør af Tinymight produkter, er autentiske og dækket af 10 års garanti, begrænset til normal brug, efter registrering af enheden på tinymightvape.com

Brugervejledning

Tinymight 2

Indehold

 • Tinymight 2 Vaporizer
 • Doseringskapsel*
 • Mundstykke af glas (55 mm)
 • Mundstykke af titanium (80 mm)
 • 18650-batteri
 • USB-C opladerkabel
 • Skærme
 • O-ringe
 • Opbevaringspose
 • Brugervejledning

* Inkluderer en gratis doseringskapsel ved køb fra MagicVaporizers

Tinymight 2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 6.1 × 3.7 × 8.8 cm
Vægt: 186 g
Opvarmning: Konvektion
Opvarmningstid: Mindre end 10 sekunder
Energikilde: 18650-batteri
Temperatur: 140°C til 250°C
Producent: Tinymight
Garanti: 10 år
Producentens land: Finland
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om Tinymight 2