Vaporizers from Storz & Bickel

Storz & Bickel Vaporizers

Hvis du gerne vil have en pålidelig vaporizer, skal du investere i en fra Storz & Bickel. Den vil sikre dig damp fra øverste hylde i mange år ud i fremtiden. Den populære Volcano Classic udkom i 2001 og er stadig en af de bedste desktop vaporizere på markedet den dag i dag.

Vil du gerne lidt op af sofaen, er Mighty en af vores favoritter, når det kommer til portable vaporizere bl.a. pga. af dens lange batterilevetid og bløde, smagfulde damp. En vaporizer fra Storz & Bickel koster måske en anelse mere, men den er helt sikkert de ekstra kroner værd.

Read more
Faldende orden
 1. CRAFTY+ Vaporizer
  Bedømmelse:
  Crafty+ Vaporizer

  1.899 kr. 2.199 kr.

  • Klar damp på under 60 sekunder
  • Enkelt knap kontrol
  • Vejer kun 135 g
 2. Mighty Vaporizer
  Bedømmelse:
  Mighty Vaporizer

  1.899 kr. 2.599 kr.

  • 90 sekunders opvarmning
  • Præcis temperaturkontrol
  • 2 timer batterilevetid
 3. Mighty+ (Plus) Vaporizer Small
  Bedømmelse:
  Mighty+ (Plus) Vaporizer

  2.249 kr. 2.999 kr.

  • Opvarmingstid på 60 sekunnder
  • Keramisk coated kammer
  • 25 minutters hurtigere opladning
 4. Plenty Vaporizer
  Bedømmelse:
  Plenty Vaporizer

  1.549 kr. 1.899 kr.

  • Unik kølende stål coil
  • Topkvalitets, holdbare materialer
  • Ekstra bredt kammer til gruppe sessioner
 5. Volcano Classic Vaporizer
  Bedømmelse:
  Volcano Classic

  2.649 kr. 2.999 kr.

  • Damp via balloons
  • 9 temperaturniveauer op til 230°C
  • Avanceret og pålidelig teknologi
 6. Volcano Hybrid Vaporizer
  Bedømmelse:
  Volcano Hybrid

  3.599 kr. 4.499 kr.

  • Ren konvektion damp med slange eller ballon
  • Opvarmer på under 40 sekunder
  • Stor digital skærm med touch knapper
Faldende orden

Hvad gør Storz og Bickel bedre?

Storz & Bickel vaporizers have a well-deserved reputation for being among the best in the business. They are always innovating with vapes that will set the standard for the rest of the industry for years to come. It's hard to believe that Storz and Bickel only have developed a few vaporizers since their start in 1996, but their designs are so durable and innovative that others have copied them even decades later. Despite their premium price, these vaporizers are well worth the money.

Volcano – en oplevelse, du ikke vil gå glip af

Ved blot at betragte Volcano et øjeblik, kan du ikke andet end at konkludere, at du vil have en helt fantastisk oplevelse med den. I stedet for at gå ad konventionernes veje, har de givet produktet en hårdere, mere modstandsdygtigt design, der skriger "kraftfuld". Så snart du tager enheden i brug, forstår du, hvad den er designet til. Dine hiv bliver tykke, potente men med en blødhed, du måtte før er kommet på tværs af.

Denne vaporizer findes i to modeller: Volcano Classic og Volcano Hybrid. Begge er fantastiske desktop modeller, der hurtigt sjæler scene. Placér en Volcano på stuebordet, find en Volcano ballon frem, fyld denne med damp og send så ballonen rundt og oplev en ubesværethed ved inhalering, du næppe før har erfaret.

Volcano Classicer den første vaporizer fra Storz & Bickel, der er kendt for at være konsistente, pålidelige og modstandsdygtige, kom med. Mange vapingentusiaster har brugt den i næsten to årtier til gang på gang at udhæve den mest fornøjelige damp og nogle af disse kan slet ikke forestille sig at købe nogen anden vaporizer.

Der er dog ikke nogen grund til at blive alt for nostalgisk, da der er kommet en ny og forbedret version: Volcano Hybrid. Selvom den nye model ligner den gamle, er betjeningen og touchskærmen (LED) er blevet bedre og enheden fremstår nu også æstetisk stærkere. Desuden er Volcano Hybrid blevet hurtigere at varme op. Når I er samlet i jeres vapingfælleskab, skal I kun vente 1-2 minutter før ballonen fyldes op med damp. Storz & Bickel har også været lydhøre overfor feedback fra deres kunden og har nu gjort det muligt at inhalere damp direkte gennem rørsystemet.

Den største forbedring er dog smartphone integrationen. Med S&B webappen, kan man som bruger let betjene enheden og selv oprette skræddersyede sessioner, der kan bruges igen og igen. Hvad mere har du behov for fra en stationær vaporizer?

Kraftfuld som aldrig før

Plenty vaporizeren var den første vaporizer fra Storz & Bickel. Selvom den er portabel, passer den ikke just lige i lommen, fordi den er 30 cm høj. Den vil bestemt klæde enhver session, du starter op i stuen, da enheden giver super tyk og smagfuld damp og let kan sendes rundt blandt venner.

Selv temperaturdisplayet på denne vaporizer er helt mekanisk, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig. Plenty kan forekomme en anelse intimiderende, men med quick-start guiden, der er let at forstå, er du i gang med at vape få minutter, efter du har modtaget den.

Mighty – en majestætisk men bærbar vaporizer

Mighty vaporizer er majestætisk og kraftfuld og kombinerer det bedste fra begge verdener. Den har et kompakt design, men den er noget større end Crafty+. Vaporizeren har to genopladelige batteriet, et opvarmningskammer og et nedkølingsenhed. Den har lang batterilevetid, et mundstykke, der sørger for, at dampen er kølig og er simpel at betjene. Den udhæver let alt af dine urter.

Selvom vaporizerens ydre mest er i plastik, kan der ikke være nogen tvivl om byggekvaliteten. Størstedelen af enhedens overflade er dækket af et gittermønster, der forbedrer nedkølingsevnen. Enhedens opvarmningskammer er separat fra batterierne, og gør denne separation mere effektiv.

Storz & Bickels seneste skud på stammen, Mighty+

Den nye Mighty+ vaporizer er et must-have for dem, der ønsker den bedste portable vaporizer. Designet er blevet forbedret og der er blevet tilføjet nogle nye funktioner, der sikrer, at denne vaporizer vil glæde dig i mange år frem i tiden.

Den mest spændende feature er USB-C porten, der gør det muligt for dig at oplade din vaporizer 25 minutter hurtigere end den originale Mighty, uanset hvor du er! Storz & Bickel har også forbedret opvarmningstiden med hele 60 sekunder og gjort det lettere at ændre temperaturen med den nye Boost-mode, der lader dig øge temperaturen midt i en session.

Den ultra portable Crafty+

Crafty+ er Storz & Bickel mindste vaporizer. Den kommer med en ergonomisk krop, der giver et godt greb og er yderst komfortabelt. Hvor andre vaporizere vægter kraft frem for portabilitet, er Crafty+ et smukt eksempel på, at det ene ikke udelukker det andet. Vaporizeren kombinerer konduktion og konvektion og det patenterede opvarmningssystem producerer silkeblød damp igen og igen.

Du kan også bruge Crafty+ med S&B's webapp. Udover at gøre brugere i stand til at tænde for deres enheden fra distancen, gør den det også muligt at finde den, hvis den skulle være blevet væk, og gat forlænge den tid, der går før enheden lukker ned, med op til 5 minutter. Det er også muligt at vælge temperaturer med intervaller på 1°C eller at booste temperaturen med 15°C vha. appen.

Crafty+ er en innovativ, high-tech vaporizer med en USB-C port, der varmer op 30 % hurtigere end dens forgænger og så er elektronikken blevet forbedret. Designet passer lige i lommen og Crafty+ er et endegyldigt eksempel på, at man sagtens kan have massere af kræfter og samtidig være sofistikeret.