XMax Starry V3

Bedømmelse:
XMax Starry V3 4.5 5

649 kr 749 kr Du sparer: 100 kr

SKU
ignore-this-86
Gratis forsendelse
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

XMax - Battery (18650)
XMax Starry - Batteri
85 kr 110 kr

XMax Starry kommer kun med et batteri, så hvis du gerne vil skifte det ud eller du skal bruge et ekstra batteri til dage, der kræver intens vaping, er det dette kraftfulde 2600 mAh batteri, du skal bruge

Kan brugers med: XMax Starry V3.

XMax Starry - Water Pipe Adapter
Vandpibeadapter
130 kr 170 kr

Forbind din XMax Starry til en vandpibe på 14 mm med denne Vandpibeadapter i silikone og borosilikatsglas. Sæt den direkte på mundstykket, forbind derefter den anden ende til dit foretrukne glasværktøj og placér så vaporizeren ved siden af den. Du er nu klar til at nyde lidt kold, blød damp

Kommer med:

 • Silikone rør
 • 14 mm mandlig glasforbindelse
 • Silikone adapter

Kan bruges med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) Vaporizer og XMax Starry V3.

XMax Starry - Water Pipe Adapter with Bubbler
Vandpibeadapter med Bobler
185 kr 245 kr

Vandpibeadapteren med bobler til XMax Starry er perfekt, hvis du vil undgå hosteanfald forårsaget af hård damp. Bobleren producerer en blødere damp, der er mindre belastende for din hals, hvilket gør det meget mere behageligt at suge ind.

Vandfiltrering er en smal smag med dette mundstykke. Fyld bare vandkammeret op, sæt det på din vaporizers mundstykke og nyd så blød og ren damp.

Selvom det ikke er Storz & Bickel, der har designet denne vandpibeadapter, passer den rigtig godt til Crafty og Crafty+, Mighty og Mighty+. Adapteren er blevet testet udførligt med disse vaporizere for at sikre et godt fit.

Kommer med:

 • Bobler i glas
 • Silikone rør

Kan bruges med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) Vaporizer og XMax Starry V3.

XMax Starry - Maintenance Kit
XMax Starry - Vedligeholdelseskit
40 kr 50 kr

Når du er godt i gang med en vapingsession og pludselig bemærker, at mundstykket til din XMax Starry V3 er blokeret, er det Vedligeholdelseskittet med erstatningsskærme, du har brug for. Det har også to O-ringe, du kan bruge, hvis du får brug for det!

Kommer med:

 • Stålskærm
 • Kammer skærme (2)
 • O-ringe (2)

Tiltænkt brug med: XMax Starry V3.

XMax Starry - Silicone Cover
XMax Starry - Silikone Cover
35 kr 45 kr

Silikone Coveret er det perfekte stykke tilbehør til din XMax Starry. Ikke alene beskytter det mod hakker og ridser, det sørger også for, at enheden aldrig bliver så varm, at den ikke er til at holde på! Med redskabsholderen og dets skridsikre finish, er dette cover let for dig at have med, når du rejser med Starry i lommen eller tasken.

Tiltænkt brug med: XMax Starry V3.

XMax Starry - Ceramic Filter
XMax Starry - Keramisk Filter
40 kr 50 kr

Dette Keramiske Filter til XMax Starry sikrer, at dampen forbliver ren og fri for urter. Hvis du har mistet eller beskadiget dit originale filter, er dette erstatningsfilter, der er udført i zirkoniumskeramik i høj kvalitet, et, som du kan sætte din lid til vil tjene dig godt!

Tiltænkt brug med: XMax Starry V3.

XMax Starry - Wax Cup
XMax Starry - Vokskop
30 kr 35 kr

Denne Vokskop passer til XMax Starrys ovn og gør det muligt at bruge din Starry til koncentrater. For at holde dine vapingsessioner rene og smagfulde, bør du skifte Vokskoppen, når det er nødvendigt.

Tiltænkt brug med: XMax Starry V3.

XMax Starry - Complete Mouthpiece
XMax Starry - Helt Mundstykke
100 kr 135 kr

Har du brug for at skifte dit mundstykke til XMax Starry, eller er du bare på udkig efter et ekstra? Så er dette Hele mundstykke hvad du står og mangler.

Dette magnetiske erstatningsmundstykke er identisk med det originale mundstykke og kommer med en skærm.

Tiltænkt brug med: XMax Starry V3.

This Stainless Steel Stirring Tool is made by Arizer and can be used with all types of vaporizers to stir, or to remove, the herbs in the chamber.
Rørepind i rustfrit stål
35 kr 45 kr

Denne rørepind i rustfrit stål er lavet af Arizer og kan bruges til alle former for vaporizere til at røre i eller fjerne urter, der måtte være tilbage i kammeret.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Seneste version med haptisk feedback (2021.11)
 • 25 sekunders opvarmningstid
 • Yderst transportabel
 • Udskifteligt batteri
 • Keramisk ovn
 • Konduktionsopvarmet

Hvem egner XMax Starry V3 sig til?

XMax Starry V3 er den perfekte transportable vaporizer til dem, der gerne vil spare penge men samtidig ønsker et kvalitetsprodukt. Den har bl.a. et digitalt display, et stort temperaturspænd, udskifteligt batteri og haptisk feedback (nyt i denne version), som du end ikke finder på andre enheder, der koster dobbelt så meget.

Det elegante design er perfekte til dem, der gerne vil nyde deres yndlingsurter uden at tiltrække sig al for meget opmærksomhed fra andre, når de er på eventyr – og det at batteriet er udskifteligt bidrager kun til de muligheder, produktet rummer, da man sagtens kan have et til to ekstra batterier med, når man er på de længere ture.

God byggekvalitet

Det kan synes en umulig opgave at finde en prisvenlig vaporizer, der både er funktionel og æstetisk nydelig. Men det problem løser XMax Starry V3. Med et ydre i aluminium og et mundstykke i zirkonium, rager denne vaporizer frem blandt den skare af plastik-vaporizere, der er på markedet, når vi taler det her prisleje.

Udskifteligt batteri

XMax Starry V3-vaporizeren har et enkelt batteri af typen 18650 med en kapacitet på 2600 mAh. Det kan let skiftes ud, hvilket gør, at det kan holde meget længere end en ordinær vaporizer med et indbygget batteri.

Med udskiftelige batterier, kan du altid have et nyt batteri klar til at erstatte dit nuværende, når det er afladet. Det er perfekt, når du er væk hjemmefra i længere tid, eller når du bare ikke gider at tænke på at skulle lade batterier for en stund.

Justerbar temperatur og stort temperaturspænd

Starry V3s pålidelige keramiske ovn kan utroligt hurtigt opvarmes til temperaturer på mellem 100°C og 240°C! Det tager kun 25 sekunder at varme den op til 200°C og at varme den op til dens top temperatur (240°C) tager omkring 35 sekunder.

Fremragende dampkvalitet

XMax er kendt for at lave pålidelige enheder, der giver damp, der smager godt, uden at de koster for meget. Ligesom andre vaporizere gør XMax Starry V3 også brug af en keramisk konduktionsovn, der kan huse op til 0,5g urter og producerer potent damp hurtigt.

Dine urter eller dit koncentrat kommer aldrig i kontakt med andet end rene materialer såsom rustfrit stål og keramik i høj kvalitet – og det sikrer, at dampen forbliver ren og smagfuld.

Letanvendelig

Starry V3 er et af de mest intuitive produkter på markedet. Du kan kontrollere hele tre funktioner med bare en knappe: Du kan tænde/slukke den, justere temperaturen eller tilpasse sessionstiden. Desuden er der et OLED-display, der viser, hvor meget batteri, der er tilbage, samt temperaturen, så nu skal du ikke gætte mere. Men det er ikke det hele, for denne enhed vibrerer også lidt, når den rette temperaturen er nået.

Den skrå ovnring gør det let at påfylde urter og det magnetiske mundstykke bliver ikke væk under opfyldning. Det keramiske mundstykke, der er udført i zirkonium og er stærkt og jævnt og derfor højest komfortabelt, gør at du vil kunne bevare mere smag ved hvert sug.

Klar til koncentrater

Med XMax Starry V3 kan du både vape urter og koncentrater. Vaporizeren har en særlig koncentratspude, der er designet til vaping af voks eller olie, og det gør den perfekt til dem, der godt kan lide at ændre lidt på deres vaner fra tid til anden.

Garanti

Alle de XMax Starry V3 vaporizere, vi sælger hos MagicVaporizers, er 100 % originale og kommer med et års garanti på enheden og seks måneders garanti på batteriet.

XMax Starry V3

Indehold

 • XMax Starry 3.0 vaporizer
 • Rensesæt (pincet, børste, værktøj)
 • USB-ladekabel
 • Koncentrationspude
 • Mundstykke skærm
 • Kammer skærm (2)
 • Låg til mundstykke i silikone (2)
 • Tip o-rings til mundstykke (2)
 • Brugsvejledning
XMax Starry V3

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 3,5 x 2,4 x 11,0 cm
Vægt: 120 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 25 sekunder
Energikilde: Batteri (2600 mAh)
Temperatur: 100°C til 240°C
Producent: XMax / XVape
Garanti: 1 år
Producentens land: Kina
Skriv din egen anmeldelse om XMax Starry V3
Du anmelder:XMax Starry V3
Bedømmelse