Returformular

Hos MagicVaporizer kan du være 100 % sikker på, at du kan skifte mening og returnere bestilte produkter til os og blive refunderet, hvis produktet stadig er helt nyt og i den forfatning, det ankom i.

De vaporizere, vi sælger hos MagicVaporizers, er tiltænkt oral brug. Det betyder, at der er tale om produkter, der er underlagt visse hygiejne- og sikkerhedsforskrifter og som sådan er de ikke genstand for returretten. Vaporizere kan derfor ikke returneres, hvis forseglingen er brudt eller produktet er blevet åbnet – uanset om det er blevet brugt eller ej.

Se artikel 16 "undtagelser fra bestemmelserne om fortrydelsesret" (e) på https://eur-lex.europa.eu

Her er en rids af returneringsprocessen:

  1. Læs vores returpolitik.
  2. Indsend returformularen med gyldig information.
  3. Tilføj et billede af det produkt, som du ønsker at returnere og som viser, at forseglingen ikke er brudt.
  4. Vores returafdeling tjekker de indsendte informationer for at afgøre, om der er tale om en gyldig returnering og om den er i overensstemmelse med vores returpolitik.
  5. Du modtager nu en email med forsendelsesinformationer.
  6. Send dit produkt tilbage til os med et fragtfirma efter eget valg. Det er dit ansvar at sikre, at den returnerede pakke når frem til os. Vi anbefaler, at du bruger en tjeneste med mulighed for sporing. Vi refunderer ikke forsendelsesomkostninger ved returneringer.
  7. Gør os opmærksom på forsendelsen med et sporingsnummer, hvis du har et, da det vil gøre processen hurtigere.
  8. Hvis din ordre er betalt med kort eller vha. bankoverførsel, kan der gå op til 48 timer før du modtager det refunderede beløb.

Hvis du beslutter dig for at returnere en del af din ordre og har modtaget en rabat på dit første køb, forbeholder vi os retten til at trække rabatten fra det refunderede beløb.