DynaVap M+ (Plus)

749 kr.

SKU
ignore-this-117
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

DynaVap M+ (Plus) Funktioner

 • Nyeste version (2023.04)
 • Nyt innovativt design
 • Ekstrationer med én varmecyklus
 • Udvidet ovnkapacitet
 • Klar til mikrodosering
 • Manuel opvarmning

Hvem henvender DynaVap M+ sig til?

DynaVap M+ er designet til både nye og erfarne brugere, der ønsker de seneste fremskridt inden for manuelt opvarmede vaporizere. Dens innovative design giver mulighed for mere effektive og tilfredsstillende ekstrationer, med mindre anstrengelse. Dette gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker at tage fuld kontrol over deres dampsessioner.

Nyt innovativt design med forbedret ydeevne

DynaVap M+ har et innovativt design uden lameller og med en øget masse i bunden, for at forbedre absorption og opbevaring af varmen, hvilket resulterer i fyldigere udtræk.

Opvarm Captive Cap for en velkendt oplevelse, eller følge DynaVaps råd og opvarm basen for en intens og dyb ekstration. Åbn luftporten på siden og oplev en session med din DynaVap som aldrig før.

Ekstrationer med én varmecyklus

Spidsen på DynaVap M+ er termisk optimeret til ekstrationer med én opvarmningscyklus, så du kan dampe en hel skål med en enkelt opvarmning. Denne funktion adskiller M+ fra andre DynaVap modeller og giver en unik, effektiv dampoplevelse.

Udvidet ovnkapacitet

Du kan nu nyde flere urter på én gang med DynaVap M+, da den har et ovnkammer der er 12% større end tidligere M-modeller, hvilket giver en endnu mere kraftfuld oplevelse.

Stilfulde designopdateringer

DynaVap M+ har en firkantet luftport og en slank, kantet stribet finish på kroppen, som både ser visuelt tiltalende ud og giver et behageligt greb.

Få kontrol med manuel opvarmning

For at opvarme DynaVap M+ er en lighter den mest populære måde at opvarme den på, da den giver fuld kontrol over opvarmningen. Ret ilden mod M+ afhængigt af, hvordan du ønsker at fordampe og lyt derefter til det "klik" der signalerer, hvornår det er det optimale tidspunkt at inhalere.

Klar til mikrodosering

DynaVap M+ giver dig mulighed for nemt at reducere skålstørrelsen til det halve (fra 0,1 gram til 0,05 gram) til mindre fyldninger. Fjern blot spidsen og juster skærmen til det næste felt.

Aromatisk og kraftfuld damp

Uanset om du foretrækker let, velsmagende damp eller en kraftig tæt tåge, så leverer M+ det hele. Opvarm nær toppen for en delikat let smag, eller tættere på bunden for kraftfulde fyldige ekstrationer.

Forbedret O-ring design

Spidsen på DynaVap M+ bruger nu to silikone O-ringe, i stedet for tre, og ingen af dem er synlige når spidsen er monteret. Denne opdatering reducerer metal-til-metal-kontakt og gør enheden endnu mere holdbar.

Opgrader til induktionsvarme

Hvis du sætter pris på DynaVap, men foretrækker ikke at bruge en lighter, kan du overveje et varmelegeme med induktion, såsom Ispire Wand. Selv om de er større end en lighter, tilbyder induktionsvarmere uovertruffen bekvemmelighed og konsistens. Du skal blot indsætte spidsen og lade varmelegemet tage sig af resten.

Garanti

Alle DynaVap M+ vaporizere, der sælges af MagicVaporizers, en autoriseret distributør af DynaVap produkter, er fuldstændig autentiske og understøttet af en 2-årig garanti.

DynaVap M+ (Plus)

Indehold

 • DynaVap M+ Vaporizer
DynaVap M+ (Plus)

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 1.0 × 1.0 × 8.9 cm
Vægt: 21 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 12 sekunder
Energikilde: Brænder eller induktion
Temperatur: 150°C til 230°C
Producent: DynaVap
Garanti: 2 år
Producentens land: USA

Vaporizere fra DynaVap

 1. DynaVap M 2021 - Small
  Bedømmelse:
  DynaVap M

  499 kr. 649 kr.

  • Manuel opvarmning
  • Lille og diskret
  • Produceret i USA
 2. DynaVap Omni - Small
  Bedømmelse:
  DynaVap Omni

  1.349 kr. 1.599 kr.

  • Manuelt opvarmet
  • Justerbar skål og luftstrøm
  • Udført i titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Bedømmelse:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1.199 kr. 1.399 kr.

  • Udskiftelige dele
  • Fantastisk i kombination med vandredskaber (10 & 14 mm)
  • Nem at rengøre