Stationær vaporizers til cannabis

Stationær vaporizers

Foretrækker du at være derhjemme? Så vil du være godt tjent med en stationær vaporizer. Med disse smarte vaporizere skal du ikke bekymre dig om at oplade et batteri eller at have dem med dig. I kontakten med dem, og nyd du derefter den bedste kvalitetsdamp på markedet.

Med produkter som Volcano Classic eller Arizer Extreme Q kan du se frem til at vape i hjemmets trygge rammer. Vil du gerne lære mer om stationære vaporizere, så læs endelig videre for at få et indblik i fordelene ved dem.

Read more
Faldende orden
 1. Volcano Hybrid Vaporizer
  Bedømmelse:
  Volcano Hybrid

  3.399 kr. 4.499 kr.

  • Ren konvektion damp med slange eller ballon
  • Opvarmer på under 40 sekunder
  • Stor digital skærm med touch knapper
 2. Volcano Classic Vaporizer
  Bedømmelse:
  Volcano Classic

  2.649 kr. 2.999 kr.

  • Damp via balloons
  • 9 temperaturniveauer op til 230°C
  • Avanceret og pålidelig teknologi
 3. Arizer XQ2 - Small
  Bedømmelse:
  (4)
  Arizer XQ2

  1.499 kr. 1.999 kr.

  • Den seneste stationære vaporizer fra Arizer
  • Avanceret konvektionsopvarmning
  • Dynamisk farvede LED-lys
 4. Arizer Extreme Q Vaporizer
  Bedømmelse:
  Arizer Extreme Q

  1.099 kr. 1.799 kr.

  • Bruges med slange eller ballon
  • Opvarmes med Konvektion op til 260°C
  • Inkludere fjernbetjening
 5. Arizer V-Tower Vaporizer
  Bedømmelse:
  Arizer V-Tower

  899 kr. 1.299 kr.

  • Varme indstillinger fra 50°C til 260°C
  • Tre varmesensor
  • 360-graders roter-bar slange
 6. Plenty Vaporizer
  Bedømmelse:
  Plenty Vaporizer

  1.549 kr. 1.899 kr.

  • Unik kølende stål coil
  • Topkvalitets, holdbare materialer
  • Ekstra bredt kammer til gruppe sessioner
Faldende orden

Fordele ved stationære vaporizere

De er ingen tvivl om at markedet for vaporizere er blomstret op og i blomstring. Hvad der var unik i 2000 er nu blevet et must-have for alle, der har en forkærlighed for urter. Vi taler naturligvis om stationære vaporizere.

Du kommer til at bruge lidt flere penge til at begynde med, men fordele ved en stationær vaporizer retfærdiggør investeringen. Når du har indstillet den og har vænnet dig til at bruge den, vil du blive overrasket over, hvor mange penge en stationære vaporizer kan spare dig over tid.

Som tidligere nævnt kræver de her enheder ikke batterier som de mobile af slagsen. Du behøver altså ikke at bekymre dig om at lade dem op. Men du kan også se frem til andre fordele.

Kraft

Stationære vaporizere tilbyder mere kraft end mobile enheder. Vaporizere som Volcano Classic er karakteriseret ved høje temperaturer, god hivemodstand og en generelt forbedret dampkvalitet. Og det kan du ikke de kraftfulde komponenter, stationære vaporizere består af.

Præcis opvarmning

Vape tech bliver bedre og bedre som årene går. Det kan dog stadig være svært at opnå den rette temperatur med alle vaporizere. Med stationære vaporizere får du imidlertid præcis opvarmning uden sidestykke.

Balloner/slanger

Der er to primære udhævningsmetoder, når vi taler om stationære vaporizere: balloner og slanger. Balloner blev så dagens lys, da Storz & Bickel præsenterede deres nu velkendte Volcano, den stationære vaporizer, det hele begyndte med.

Denne metode består i, at man sætter en ballon til vaporizeren. Den fylder du så op, fjerner den og inhalerer derefter dampen fra ballonen via. et mundstykke.

Slanger sætter man på vaporizeren for at få den til at levere damp til mundstykket. Begge måder garanterer en kraftfuld oplevelse, selvom ballonen ofte foretrækkes frem for slangen.

Større kamre

Når du bruger mobile vaporizereer du begrænset ift. hvor mange urter du kan bruge på en gang. Det er ikke tilfældet, når du skifter til en stationær vaporizer. Pga. disses større størrelse kommer du også til at nyde godt af et større kammer.

Med et større kammer vil du være i stand til at bruge flere urter og som det passer dig, og du kan se frem til længere sessioner i dit hjems private ro.

De her stationære vaporizere bør du have i mente

Der findes i dag mange imponerende stationære vaporizere. Men der er trods alt et par, der hæver sig over de andre. Som tidligere nævnt er blev Volcano en klassiker den samme dag, som den så dagens lys, og den er stadig en af de mest eftertragtede vaporizere på markedet.

Men der er altså også andre, du bør have i kikkerten. Lad os tage et kig på Volcano og samtidig udforske nogle af de andre attraktive muligheder, så du kan få en bedre idé om, hvad du kan forvente.

Storz & Bickel Volcano Classic

Den her enhed startede en revolution. Fra top til bund leverer Storz & Bickel en kvalitetsvaporizer, der er lavet af de absolut bedste komponenter. Der er tale om en ballonvaporizer, og du kommer til at få exceptionel damp fra Volcano Classic.

Kvaliteten og den konsistente performance kender ikke sin lige, og den sikrer, at dette er en investering, som ikke alene er bygget til nutiden og fremtiden men som også let tilfredsstiller din lyst til urter.

Arizer Extreme Q

Arizers Extreme er lavet til balloner såvel som slanger. Og det er lige sagen, hvis du er på udkig efter fremragende kvalitet. Derudover er denne stationære vaporizer ideel til begyndere, fordi den er så let at betjene.

Men lad ikke det afskrække dig, hvis du er en erfaren varer. Extreme Q er yderst indstillelig, så du kan skræddersy din vapingsessioner efter dine ønsker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Temperature er præcis, så opvarmningen hele tiden forbliver den samme.

Storz & Bickel’s Volcano Hybrid

Et digital display, berøringsfølsom betjening – Volcano Hybrid tilbyder ultrahurtig opvarmning, så du kan komme i gang med det, det hele drejer sig om: vaping. Du kan sågar downloade en app til din mobil, så du kan fjernstyre den! Tilpas temperaturen fra din smartphone og oplev større alsidighed end nogensinde før.

Volcano Hybrid er som Storz & Bickel's andre produkter et udtryk for kvalitetsdesign, og det gør, at denne vaporizer kan modstå mangt og meget og stadig fungerer i morgen. Men det er ikke det eneste, der er værd at sige om kvaliteten. Denne vaporizer er garant for silkeblød og velsmagende damp, der er spækket med smagsrige aromaer.

Vil du presse det maksimale ud af dine vapingsessioner, kommer Volcano Hybrid til at yde dig tro tjeneste. Den koster mere end andre modeller, men du finder ikke dens lige, når vi taler performance og konstruktion.

Sammenfatning

MagicVaporizers tilbyder kun de bedste stationære vaporizere og dens bedste service. Tag et kig på vores sortiment og se, om du ikke kunne være interesseret i nogle af de produkter, vi har udvalgt.