FocusVape Pro S Premium

Bedømmelse:
4.35

899 kr 1.399 kr Du sparer: 500 kr

SKU
ignore-this-54
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

FocusVape - Samsung 3200 mAh Battery
FocusVape - Batteri
85 kr 110 kr

Dette 18650 - 3200 mAh Batteri til FocusVape vaporizers kan bruges i op til 60 minutter på en fuld opladning. Perfekt hvis du vil udskifte det originale batteri elller hvad du vil have et ekstra.

Beregnet til brug med: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Mouthpiece Mesh Screens
FocusVape - Mundstykkeskærme
30 kr 35 kr

Hold din FocusVape Pro frisk med disse udskiftelige Mundstykkeskærme. Mundstykkeskærmen er beregnet til at sidde inde i mundstykket og sikre der ikke kommer materialer ind i mundstykket.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærme (3)

Beregnet til brug med: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Chamber Mesh Screens
FocusVape - Kammerskærme
30 kr 35 kr

Hold din damp ren og smagfuld med disse FocusVape Kammerskærme. Kammerskærmen sikrer at der ikke opstår direkte kontakt mellem varmeelementet og dine urter i kammeret.

Inkludere:

 • Kammerskærme (3)

Beregnet til brug med: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Ceramic Wax/Oil Cart
FocusVape - Koncentrat kapsel
30 kr 35 kr

FocusVape Koncentrat kapsel er lavet af keramik og gør det muligt for FocusVape vaporizers at vape koncentrater som waxes og olier.

Beregnet til brug med: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Stainless Water Pipe Adapter
FocusVape - Vandpibe Adapter
85 kr 110 kr

FocusVape Vandpibe Adapteren gør det muligt at forbinde din FocusVape vaporizer til en vandpibe. Passer til både 14 mm og 18 mm pipes.

Beregnet til brug med: FocusVape, FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Water Bubbler
FocusVape - Bubbler
140 kr 185 kr

 FocusVape Bubbleren er perfekt hvis du ønsker at nedkøle varm damp så du kan få en mere tilfredsstillende og smagfuld damp fra din FocusVape vaporizer.

Beregnet til brug med: FocusVapeFocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

FocusVape - Pyrex glasmundstykke
FocusVape - Glasmundstykke
55 kr 75 kr

Glasmundstykket er en ekstra del til FocusVape vaporizers, i tilfælde af du skal udskifte dit nuværende eller kunne tænke dig et ekstra. Det er lavet af Pyrex glas i høj kvalitet og er identisk med det inkluderede glasmundstykke.

Beregnet til brug med: FocusVape Pro, FocusVape Pro S Premium.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Præcis temperatur justering
 • Bong-style bubbler
 • Høj performance batteri
 • Luftstrømskontrol
 • Kan bruges under opladning
 • Let, kompakt størrelse

Hvem er FocusVape Pro S til?

Med dens kraftfulde funktioner og lette design, er FocusVape Pro S det perfekte valg, hvis du leder efter en pålidelig vape, der er super diskret og laver stadig tætte dampskyer. Den tilbyder utrolig præcis temperaturjustering og har en justerbar luftstrøm, hvilket betyder du altid har fuld kontrol over tætheden på din damp. Denne Premium version af FocusVape Pro S kommer også med et påsat unikt bubbler-vedhæft, for at kopierer oplevelsen af kold damp, som normalt kun kan opnås gennem bonger.

Tilpas dine Sessioner

FocusVape Pro S gør det muligt at tilpasse både konsistensen på din damp men også smagen! Ved at matche hvor fint du har grinded dine urter, kan du nemt justere varmen for skifte styrken af din damp. Endnu bedre er, at at denne vaporizer er udstyret med luftstrømkontrol, der fremviser præcis hvor meget luft der bliver trukket ind i kammeret og kombineret med urte-dampen. Ved at ændre på denne funktion, kan du uden besvær uden tætheden på dine dampskyer for en smagfuld session hver eneste gang.

Præcis Temperaturkontrol

I modsætning til andre vaporizers, der simpelt tilbyder "pre-set" temperature, du kan vælge i mellem, har du her fuld kontrol over hvor mange graders varme din FocusVape Pro S skal køre med. Du kan vælge hvilken som helst varmestyrke fra 80°C til 240°C, for at sikre du kan matche hvad du end vil vaporize, og for at sikre du kan udnytte dine urters potentiale fuldt ud.

Imponerende Præstation

Med en vægt på blot 180 gram, ville det give god mening, hvis FocusVape Pro S ikke ville kunne præstere at levere de høje grader du leder efter. Det er dog ikke tilfældet her, da FocusVape Pro S er bygget med materialer i høj karakter, samt kombineret med den seneste teknologi, en isoleret luftgang og et tredobbelt filtreringsystem, der garantere høj præstation og god smag ved hvert eneste sug..

Højkapacitetbatteri

FocusVape Pro S kommer med en af de største batterier, fundet på det mobile vape marked. 18650 batteriet har en kapacitet på 3200 mAh, hvilket garantere en lang session med smagfuld vaping. Da dette batteri er udskiftelig, kan du nemt skifte det ud med et fuldt opladt batteri, hvis din session tager længere end forventet. En anden mulighed er, at benytte den innovative "pass-trough" teknologi indbygget i FocusVape Pro S, hvilket gør det muligt at bruge vapen, imens den oplades!

Premium Bubbler Inkluderet

Du vil modtage en bong-style bubbler, som del i FocusVape Pro S Premium sæt, der giver dig mulighed for at vape på en helt ny måde. Bubbleren er specielt designet, til at kopiere den boblende lyd, smagen og det kølende element fra en bong. Denne del er super nem at påsætte og bruge: simpelt fyld den med vand, sæt den på din vape og du er klar til at bubble!

Garanti

Alle FocusVape Pro S Premium vaporizers solgt af MagicVaporizers er komplet autentiske og kommer med 1 års garanti

FocusVape Pro S Premium

Indehold

 • FocusVape Pro S vaporizer
 • Bubbler attachment
 • 3200 mAh batteri
 • Micro USB opladekabel
 • Ekstra glasmundstykke
 • Pakkeværktøj
 • Rengørings børste
 • Skærme (3)
 • Brugsanvisning
FocusVape Pro S Premium

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,3 × 2,3 × 17,2 cm
Vægt: 180 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 35 sekunder
Energikilde: Batteri (3200 mAh)
Temperatur: 80°C til 240°C
Producent: FocusVape
Garanti: 1 år
Producentens land: Kina
Write your own review about FocusVape Pro S Premium
Du anmelder:FocusVape Pro S Premium
Bedømmelse