Hydrology 9 NX

Bedømmelse:
Hydrology 9 NX 4.5 5

2.299 kr.

SKU
ignore-this-90
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Funktioner

 • Seneste version (2023.04)
 • Stilfuldt design i anodiseret aluminium
 • Integreret vandfiltration
 • Udskifteligt opvarmningskammer til urter og koncentrat
 • Bredt temperaturspænd (Urter: 180°C - 235°C. Koncentrat: 290°C - 410°C)
 • Magnetisk USB-opladning
 • 1900 mAh aftageligt og udskifteligt batteri
 • Let adgang ifbm. rengøring

Hvem er Hydrology 9 NX velegnet til?

Hydrology 9 NX er en dobbeltfunktionalitetsvaporizer, der er blevet designet til både funktionel og sjov brug. De nye opgraderinger indbefatter bl.a. særlige kamre til urter og koncentrat med hver detalje nøje gennemtænkt, dele, der passer perfekt i materiale fra øverste hylde, og magnetiske funktioner, der gør påfyldning og rengøring lettere.

Hvis du er på udkig efter en vaporizer, der kan det hele, fra tørre urter til koncentrat, så er Hydrology 9 NX lige, hvad du har brug for. Den kommer med et indbygget vandfiltreringssystem og nedkøling, der giver jævn og smagfuld damp i mange år.

Et design, der forhindrer spild

Hydrology 9 NX er samlet på forhånd, så du behøver ikke at skrue topstykket af for at fylde det op med vand. Designet, der forhindrer spild, garanterer, at der ikke kommer vand ind til elektronikken.

Opvarmningskammer til urter

The Hydrology 9 NX's hybride opvarmningskammer til urter sikrer, at dine urter opvarmes jævnt og hele vejen igennem. Det dertil dedikerede kammer bruger en opvarmningsteknologi i to lag, der kombinerer konduktions- og konvektionsvarme og giver potent og velsmagende damp hver gang!

Koncentratskammeret

Det helt nye koncentratskammer kommer med en revolutionerede opvarmningsteknologi og kan bruges med enten glasskålen i kvartz eller den keramiske skål afhængig af den ønskede temperatur. Dette opvarmningssystem garanterer effektiv varmegeneration, mens det også dækker alle områder i skålen uden at efterlade nogle kolde steder.

Justerbar varmeskive

Hydrology 9 NX har en sensor genkender opvarmningskammeret og automatisk justerer temperaturniveauerne for at give dig særlige indstillinger til både koncentrater og urter.

Du kan ændre den ønskede temperatur ved at dreje på skiven i bunden af Hydrology 9 NX. Der er 6 forskellige temperaturmuligheder: 180°C til 235°C til urter, og 290°C til 410°C til koncentrater såsom olie eller voks.

Temperaturen er repræsenteret ved blå (lavest), lyseblå, gul, lilla, rød, og hvid (højest). Disse farvekoder gør det let at foretage evt. justeringer, uden at du skal kigge på et display

The Hydrology 9 NX forbliver på den temperatur, den er sat til, i to minutter, før den skifter til standby og forbliver derefter i standby, indtil den lukkes ned eller automatisk slukker efter 10 minutter.

Udskifteligt batteri

En anden opgradering fra den originale Hydrology 9 er batteriet, der både er kraftigere (1900 mAh) og kan udskiftes. Med et udskifteligt batteri, kan du forlænge levetiden på din enhed ved at købe nye batterier i stedet. Det er en god idé at købe et ekstra batteri fra begyndelsen af, hvis du planlægger at tage 9 NX med på lange ture, hvor der ikke er mulighed for opladning.

Under vores test fandt vi ud af, at et fuldt opladt batteri kan klare mellem 5 og 7 sessioner urtevaping og 10 til 12 sessioner koncentratsvaping.

Magnetisk indgang til opladning via USB

I denne nye version af Hydrology 9 er opladeren blev opgraderet og kommer nu med en magnetisk forbindelse, der gør det lettere at forbinde en tidligere. Når den er sat i opladeren, lyser din enhed rødt, indtil batterikapaciteten er nået, og omkring en time efter opladningsprocessen. Lyset bliver grønt, når den er fuldt opladt, så du ved, hvornår den er klar!

Kommer med rengøringsredskaber

Rensning af vaporizeren er ganske let med de gode rengøringsredskaber, der følger med. Børsterne gør det let at rense alle denne maskines dele i dybden, hvilket betyder, at den vil fortstætte med at fungere som den skal i lang tid!

Garanti

Alle de Hydrology 9 NX vaporizere, MagicVaporizers, der er en autoriseret forhandler af Cloudious 9, sælger, er 100 % originale og kommer med to års garanti.

Hydrology 9 NX

Indehold

 • Hydrology 9 NX vaporizer
 • Silikone cover
 • Magnetisk opladningskit
 • Opvarmningskammer til urter
 • Opvarmningskammer til koncentrat
 • Glasskål i kvartz
 • Keramisk skål
 • Magnetic mouthpiece cover
 • Røreredskab
 • Renseredskab
 • Brugsvejledning
Hydrology 9 NX

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4.5 × 4.5 × 17.5 cm
Vægt: 413 g
Opvarmning: Hybrid (konvektion+konduktion)
Opvarmningstid: 30 sekundfer
Energikilde: Batteri (1900 mAh)
Temperatur: Urter: 180°C - 235°C / koncentrat: 290°C - 410°C
Producent: Cloudious 9
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om Hydrology 9 NX