COVID-19: Vores lager påvirkes ikke. Leveringstiden er 1 til 2 hverdage.
Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

Metal Space Grinder

219 kr
Metal Space Grinder - Onyxsort
Metal Space Grinder - Skarpe grinder tænder Metal Space Grinder - 4 dele Metal Space Grinder - Samlet Metal Space Grinder - I Metalblå og Onyxsort Metal Space GrindBer - I Metalblå og Onyxsort Metal Space Grinder - Inklusiv spade Metal Space Grinder - Onyxsort
219 kr
219 kr

Metal Space Grinder fra MagicVaporizers  er den ultimative grinder i 4 dele som er perfekt udstyret til alle typer aromatiske blandinger. Diameteren er 4 centimeter og højden 4,5 centimeter, hvilket betyder at den let passer i din lomme. For at tage vare på den faktiske grinding, er Metal Space Grinder udstyret med diamantformede skarpe metaltænder, disse vil forblive skarpe i de næste mange år.nbsp; Du placere produktet i det øverste rum og grinder det. Derfra falder det ned på en skærm i det nederste rum. De rester som eventuelt falder gennem skærmen, vil blive samlet i bunden, hvor du nemt og bekvemt har adgang til det.


Fremstillet på en CNC maskine af luftfartsaluminum betyder at delene af denne Metal Space Grinder passer perfekt sammen, samt er holdbar og vejer blot 95 gram. Der er magneter i delene, hvilket holder dem sammen under brug eller ved transport. Når du skal bruge den, skal du blot åbne toppen, tilføje din aromaterapiblanding, lukke den og roterer toppen for at begynde grindingen. Åben den og se magien!


Inklusiv:

  • Metal Space Grinder i 4 dele

  • Spade til håndtering af rester

  • Holdbar bæretaske


  • Kan fås i Onyxsort og Metalblå.