COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt

Bedømmelse:
4.35

1.799 kr 1.899 kr Du sparer: 100 kr

SKU
ignore-this-46
Nueste version! (2020.11)
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 500 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 500 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

PAX 2 - Ekstra Skærme
PAX - Skærme
65 kr 90 kr

Brug for at udskifte de inkluderede skærme eller kunne du tænke dig nogle ekstra til din PAX vaporizer? Få denne 3-pakke Skærme. Skærmene er brugt til at undgå at rester bygger sig op i ovnen, samtidig fungerer de som et filter i din vaporizer, de skal udskiftes en gang i mellem.

Inkluderet:

 • Skærme (3)

Beregnet til brug med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt.

PAX 2 - Ovnlåg
PAX - Ovnlåg
90 kr 120 kr

Brug for at udskifte det inkluderede låg eller kunne du tænke dig et ekstra til din PAX vaporizer? Så er Ovnlåget lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt.

PAX 2 - Fladt Mundstykke
PAX - Fladt Mundstykke
85 kr 110 kr

Har du brug for at udskifte dit inkluderede flade mundstykke eller mangler du et ekstra til din PAX vaporizer? Så køb den her pakke med det Flade Mundstykke.

Inkluderet:

 • Fladt mundstykke (2)

Beregnet til brug med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt.

PAX 2 - Hævede mundstykker
PAX - Hævede Mundstykker
85 kr 110 kr

Brug for at udskifte det inkluderede hævet mundstykke eller har du brug for et ekstra til din PAX vaporizer? Få denne pakke med udskiftelige Hævede Mundstykker .

Inkluderet:

 • Hævet mundstykke (2)

Beregnet til brug med: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt.

Funktioner

 • Lommestørrelse
 • Hurtig opvarmning (10-20 sekunder)
 • Tilhørende smartphone app
 • Kompatibel med urter, wax og olier
 • Vibrations signaler
 • Hurtig opladning (1 time)
 • 10-års garanti

Hvem er PAX 3 til?

Hvis du leder efter en slank, men alligevel kraftfuld vaporizer, der er både simpel at benytte, men ikke går på kompromis med ydeevnen, er PAX 3 lige noget for dig! Den imponerende ydeevne kombineret med dens slanke, samt den medfølgende app, gør at du kan skræddersy ethvert aspekt af dine sessions! Med PAX 3 er du sikker på at imponere selv de mest garvede vapere, og den er nem at tage med ud fra huset, takket være dens lille størrelse og diskrete ydre.

Hurtig opvarmet 

Med dobbelt så meget varmekraft end sin forgænger, er PAX 3 i stand til at været fuldt opvarmet på kun 10 til 20 sekunder, afhængig af hvilken temperatur indstilling du har valgt. PAX 3 tilbyder effektiv og pålidelig performance, hurtigt og hver eneste gang, så du aldrig kommer til at vente længe før at du kan påbegynde din session!

Diskret Størrelse & Stilet Design

PAX 3 passer i stort set alle lommer og ligger diskret i din håndflade, hvilket gør den perfekt til at bruge på farten! Den slanke, matte design giver et forfriskende alternativ til andre vapes på markedet. Med dens diskrete natur, er den oplagt til at bruge steder hvor at diskretion er et must. På ydersiden kan du se LED indikatorene, der fortæller dig den nuværende batteristatus og temperatur.

Komplet Sæt

Når du køber det komplette sæt, modtager du en praktisk plade, så du nemt kan skifte til at fordampe urter og koncentrater. Takket være PAX 3's effektive varmesystem, er den i stand til at fordampe hele din urt, uden af at gå på kompromis med kvaliteten eller smagen.

Inkluderet i sættet får du et halv-plade, så du kan sætte i ovnen med kun halvdelen af den urt du plejer at putte i, og stadig få din samme kvalitet som du ville få hvis ovnen var helt fyldt.

Brugbare funktioner

Med den banebrydende teknologi som PAX 3 har, benytter din flere sensor for at forbedre hele din vaporizing oplevelse. Når den er fuldt opvarmet til din valgte temperatur, udløser den kort vibrationer for at informere dig om at den er klar til brug og er klar til at producere noget lækker damp.

Med dens indenbyggede bevægelse-sensor, er der garanti for maksimal varme bliver produceret når du får vapen på læberne. Efter du har suget, vil temperaturen automatisk falde, så du kan har den høje temperatur præcis når du har brug for det, så du samtidig sparer på batteriet.

Smartphone App

Appen der medfølger hos PAX 3, er en super funktion der giver dig muligheden for at skræddersy dine sessions, uden af skulle indstille det på selv vaporizeren. Appen er tilgængelig på både Apple og Android enheder og kan blive til at sætte en præcis temperatur, skifte LED skærmens farver og endda låse din vaporizer, så den ikke bliver tændt ved en fejl. Appen er helt valgfri at bruge, så du kan sagtens få de optimale ud af din PAX 3, hvis du ikke er så meget til apps - valget er helt dit eget!

Note: Fra November 2019, har Apple forbudt vaping apps på App store, så medmindre at du har hentet appen før November 2019, kan du ikke kontrollere din PAX 3 fra mobilen. Du kan dog stadig væk bruge web app til at kontrollere den fra din computer.

Garanti

Alle PAX 3 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret forhandler af PAX Labs produkter, er autentiske og kommer med 10-års garanti, begrænset til normalt brug.

PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt

Indehold

 • PAX 3 vaporizer
 • Koncentratplade
 • Fladt mundstykke
 • Opløftet mundstykke
 • Standard ovn låg
 • Halv-størrelse ovn låg
 • Skærme (3)
 • Opladerledning
 • Opladnings-station
 • Vedligeholdelse æt
 • Multi-værktøj
 • Brugsanvisnings
PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Vægt: 142 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 20 sekunder
Energikilde: Batteri (3500 mAh)
Temperatur: 182°C til 215°C
Producent: PAX Labs
Garanti: 10 års
Producentens land: Kina
Du anmelder:PAX 3 Vaporizer - Komplet sæt
Bedømmelse