XMax V3 Pro

Bedømmelse:
XMax V3 Pro 4.4 5

689 kr. 899 kr. ` Du sparer: 210 kr.

SKU
ignore-this-87
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Funktioner

 • Seneste version (2023.08)
 • On-demand damp
 • Konvektionsopvarmet
 • Opvarmning på 15 sekunder
 • Temperaturspænd på 100°C til 220°C
 • Isoleret dampvej
 • Magnetisk mundstykke med skraberedskab
 • Udskifteligt 2600 mAh batteri
 • Opladning med USB-C
 • Vokskop til koncentrat medfølger

Hvem er XMax V3 Pro velegnet til?

XMax designede V3 til folk, der ønsker en fornuftigt prissat, letvægtsvaporizer, der er yderst portabel og diskret. Takket være det slanke design udmærker V3 sig ved sin portabilitet, der er perfekt, når du er meget ude eller bare er på markedet efter en enhed, du let kan have i hånden eller lommen.

XMax V3 Pro er også alsidig, idet den både kan omdanne urter og koncentrat til damp. Konvenktionsopvarmningen kombineret med den hurtige opvarmningstid og den letanvendelige brugergrænseflade gør den til en fremragende vaporizer til langt fleste brugere.

On-demand konvektionsdamp

Det nye ved denne udgave af XMax Pro er on-demand indstillingen. Denne indstilling opvarmer kun dine urter eller koncentrat 30 sekunder ad gangen. Det reducerer spild, idet du kun opvarmer ovnen (0,15g kapacitet), når du bruger vaporizeren. Foretrækker du, at ovnen forbliver opvarmet, kan du altid bruge denne sessionsindstilling i stedet (4 til 6 minutter).

At XMax V3 Pro er en koncentrationsvaporizer betyder, at den varme, der påføres urterne eller koncentratet er i form at varm luft. Det giver en bedre smag, en mere jævn fordampning af materialet og mere damp sammenlignet med konduktionsvaporizere, der er i direkte kontakt med det materiale, der opvarmes. Når dampen er klar, ledes den igennem luftvejen (ingen kontakt med elektronikken eller metal) før den rammer mundstykket.

Varmes hurtigt op

Med XMax V3 Pro kan du vælge enhver temperatur du vil fra 100 til 220°C med en 1°C præcision. Hvis du nyder en blød, smagsfuld damp skal du have temperaturen under 200°C og hvis du vil have alt ud af dine urter, med mindre smag men mere potent, skal du varme den op til de højere temperature. Du behøver ikke at vente længe, da den kun tager omkring 15 sekunder at varme op!

Lommevenlig og diskret

Takket være XMax V3 Pros kompakte størrelse, er den lommevenlig og vejer ikke særlig meget, og det gør den let at have med – også udenfor. Enhedens diskrete ydre gør den attraktiv for dem, der ønsker en vaporizer, de hurtigt kan skjule i hånden eller tasken, skulle det blive nødvendigt.

Ikke kun til urter

XMax V3 Pro kommer med en vokskop, du kan bruge til at vape koncentrater såsom voks og olie. Tilføj blot dit koncentrat til koppen, sæt koppen ind i vaporizeren og så er du klar til at vape løs. Bemærk, at du skal anvende højere temperaturer ved koncentrat end ved urter.

Innovativt mundstykke

Det magnetiske mundstykke er designet med et skraberedskab til rengøring og til at gøre omrøring lettere. Det varmeresistente plastik mundstykke kan skilles ad og renses, hvilket forhindrer snavs i at sætte sig fast.

Godt batteri

XMax V3 Pro kommer med et genopladeligt 18650 batteri i god kvalitet. Det giver dig mere vapingtid mellem opladninger. Hver opladning giver ca. 50 minutters brug. Hvis du ønsker endnu længere sessioner eller bare gerne vil undgå at tænke på opladning så ofte, anbefaler vi, at du køber et ekstra batteri, så du let kan skifte det afladede batteri ud med et opladet et og fortsætte.

USB-C opladning

En anden nyhed ved V3 Pro er, at den nu har en indgang til opladning via USB-C, så du kan oplade endnu hurtigere. Batteriet er fuldt opladt på omkring to timer, efter det har været helt afladet.

Kvalitetskonstruktion

XMax V3 Pro har et ydre i aluminium, hvilket er komfortabelt at holde i hånden, bl.a. fordi det ikke bliver for varmt. V3 Pro kommer også med et keramisk opvarmningskammer, der sikrer en bedre smag og en mere præcis temperaturkontrol, så du kan eksperimentere med forskellige temperaturer.

Du kan også finde al relevant information såsom indstilling/temperatur, nuværende temperatur og batteristatus på OLED-displayet. Enheden selv måler kun 2,7 x 2,4 x 15,0 cm. Den passer altså let i alle lommer eller tasker!

Let at rengøre

For at rengøre XMax V3 Pro vaporizeren efter brug, skal du blot børste skålen i rustfrit stål af og skærmene. Hvis der er noget tilbage, kan du fjerne det med en vatpind med lidt alkohol på.

Du kan også fjerne den keramiske og rustfrie stål dampvej for en fuld rengøring, hvis snavs sidder fast i den efter lang tids brug

Hvad er forskellen på XMax V2 Pro og V3 Pro?

XMax V3 Pro er mindre og har også et mindre kammer, men den er stadig god nok til en session (0.15g), så du behøver ikke at tænke på at fylde den op igen med det samme. En anden forskel er konvektionsopvarmningen, der reducerer opvarmningstiden med hele 80 %, hvilket betyder, at V3 Pro vaporizeren får det maksimale ud af dine urter.

Garanti

Alle de XMax V3 Pro vaporizere, som MagicVaporizers, der er en autoriseret forhandler, sælger, er 100 % autentiske og kommer med et års garanti på enheden og seks måneders garanti på batteriet.

Brugervejledning

XMax V3 Pro

Indehold

 • XMax V3 Pro vaporizer
 • Vokskop
 • USB-C kabel
 • Rensebørste
 • Vatrondeller med alkohol (4)
 • Vatpinde (3)
 • Brugsvejledning
XMax V3 Pro

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2.7 × 2.4 × 15.0 cm
Vægt: 107 g
Opvarmning: Konvektion
Opvarmningstid: 15 sekunder
Energikilde: Batteri (2600 mAh)
Temperatur: 100°C til 220°C
Producent: XMax / XVape
Garanti: 1 år
Producentens land: Kina

Andre vaporizere fra XMax / XVape

 1. XMax Starry V3 - Small
  Bedømmelse:
  XMax Starry V3

  599 kr. 749 kr.

  • Yderst-portabel
  • 25 sekunders opvarmningstid
  • Udskifteligt batteri
 2. XVape Fog Pro - Small
  Bedømmelse:
  (4)
  XVape Fog Pro

  999 kr.

  • Opvarmes til 180°C på bare 15 sekunder
  • Ren konvektionsopvarmning
  • Udskifteligt 3200 mAh batteri
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om XMax V3 Pro