Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

Airvape X

1 199 kr
AirVape X Vaporizer
AirVape X Vaporizer AirVape X - Side AirVape X - Display AirVape X - Intake AirVape X - Mouthpiece
1 199 kr
Giv mig besked når dette produkt igen er på lager
Henter...
1 199 kr
0
Læs 0 Anmeldelse(r) | Vær den første til at bedømme dette produkt

AirVape er tilbage med AirVape X, en storebror til deres kraftfulde AirVape Xs enhed. Denne stilfulde vaporizer har en fuld keramisk dampvej for en ren, smagfuld damp. Den er stadigvæk ultra tynd, letvægt og transportabel til når man er på farten. AirVape X kommer med et kammer som er 25% større end dets forgænger. Den er bygget af materialer af højere kvalitet for holdbarhed og optimal fordampning, samt den har en ny koncentratpude til olier og voks.


Hvis du kan lide lange solosessioner eller gruppe sessioner med venner, så vil du elske AirVape Xs kraftfulde og hurtigt opladelige batteri med hybridvarmeteknologi. Kom hurtigt i gang med kun 20 sekunders opvarmningstid, og rengør enheden lige så hurtigt med en enkelt børstning af kammeret. Hver indstilling er nem at tilpasse, lige fra temperatur til sikkerhedsindstillinger.


Men alle disse funktioner ville ikke være noget uden AirVape Xs upåklagelige dampkvalitet. Med en isoleret luftvej og filter, laver denne vaporizer dine urter om til tyk og smagfuld damp, som er både bløde og kølige trods enhedens lille størrelse. Nyd den hjemme, eller drag fordel af det smarte design når du er på farten. 


Fås i Sort og Hav Blå.

Højdepunkter

 • Ultra tynd, meget transportable og diskret
 • Stort kammer, 25% større end AirVape Xs
 • Magnetisk mundstykke med avanceret struktur
 • 20 sekunders opvarmningstid med hybridvarme
 • Slank, højkvalitets materialer
 • Fuld keramisk dampvej for en smagfuld oplevelse
 • Hurtigt opladeligt batteri
 • Præcis temperaturkontrol op til 220°C

 

Tilbehør (inkluderet)

 • Koncentrat pude
 • USB-opladningskabel
 • Rengørings og pakningsværktøjer
 • Filtre


Kvalitetskonstruktion

Den kraftfulde AirVape X beviser at større ikke altid er bedre. Med sin 1,2 cm bredde og 90 gram, er denne vaporizer en af de slankeste og mest lette alternativer på markedet, og dens konstruktion rivaler til mange større modeller. AirVape X har et slankt metal cover, som er robust uden at det føles tungt, hvilket sikre at enheden kan holde til almindelig og regelmæssig brug. Dens robuste krop kombineres med en fuld keramisk dampvej for den optimale smag. Endnu bedre er det keramiske mundstykke også magnetiseret for nemmere påfyldning – så det kan blot tages af og sættes på uden brug for at skulle skrue det. Alt dette er pakket ind i en form, som er lille nok til at passe ind i håndflade og lommer, som giver diskretion, uanset hvor du befinder dig.

 

Langvarige sessioner

Bygget til længerevarende sessioner med færre påfyldninger, giver AirVape X konkurrenterne konkurrence for pengene. Vaporizerens store kammer understøttes af et hybridvarmesystem som udnytter både lednings- og konvektionsvarme. Når det keramiske kammer trækker luft i skålen, så trækkes der varm luft over alle urterne, AirVape X reducere affald og gør sessionerne vare længere. Det genopladelige 1300 mAh Li-ion batteri oplades via micro-USB på blot 1 time og være til cirka tre til fire skåle. Men hvis du nyder længere sessioner, behøver du ikke at frygte noget – dens teknologi søger for at du kan bruge den kontinuerligt, mens batteriet oplades.


Ubesværet drift

Takket være dens høje ydeevne, behøver du ikke at gå på kompromis med brugervenlighed. AirVape X er en nem enhed, som gør dine sessioner enkle i hvert enkelt trin. Når du er klar til at bruge vaporizeren, påfyld kammeret med fint formalet urter og pak den tæt indtil det når randen. Hvis du bruger en ny koncentratpude, så skal du bare dryppe voks eller olie på den, inden du indsætter den i kammeret. Derefter skal du blot sætte det magnetiske låg på og klikke på tænd/sluk knappen tre gange. Denne sikkerhedsfunktion bevarer batteriets levetid og forhindre at AirVape X bliver tændt i din lomme. Du behøver kun at vente i 20 sekunder før at denne vaporizer er opvarmet, du behøver ej at se på uret – den vil vibrere for at fortælle dig at den er klar til brug.

 

Tilpas hver af dine præferencer med lethed ved at bruge de enkle kontrolknapper. Du kan justere temperaturen præcis med intervaller på 1° mellem 93 °C og 220 °C. Tjek det moderne, 3,3cm LED skærm for at se den nuværende temperatur og batterilevetid. Du kan også bruge kontrollerne til at ændre auto sluk tiden eller skifte mellem Celsius og Fahrenheit.

 

Bløde sug

Undervurder ikke dampen denne lille enhed kan producere. Takket være dens keramiske ovale dampvej og opvarmningsenhed, levere AirVape X bløde sug som er sande til den naturlige smag af de urter som du har valgt. Den lækre smag og dristige aromaer forbedres yderligere af AirVapes dobbelte filtersystem, som nedkøler og blødgør dampen bedre end mange rivaliserende transportable vaporizere. Med en isoleret luftvej, sikre AirVape X også at du ikke indeholder skadelig og ubehagelige stoffer. For den bedste og blødeste smag, vælg de lavere temperaturer, hvis du ønsker tætte skyer, så vælg en indstilling på 193 °C og op.

 

Garanti

AirVape X kommer med en 2-års garanti fra MagicVaporizers og med en yderligere livstidsgaranti fra producenten.

Yderligere oplysninger

Kan vaporize Aromablandinger, Olier, Vokse
Producent AirVape
Størrelse (længde x bredde x højde) 4,7 x 1,22 x 10,4 cm
Vaporizer vægt 91 g
Stil Black or Ocean Blue
Strømkilde Battery
Varmeelement Ceramic chamber (conduction and convection)
Dampleveringsmetode Direct
Produceret i Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garanti 2 years from MagicVaporizers, lifetime from AirVape.

Anmeldelser af Airvape X

Gns. bedømmelse :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Airvape X

Giv produktet karakterer *