COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

AirVape Xs GO

Bedømmelse:
4.35

549 kr 649 kr Du sparer: 100 kr

SKU
SKU2000
Nueste version! (2020.10)
Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 500 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 500 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

AirVape Xs GO - Skærme (6-pak)
AirVape Xs GO - Skærme
75 kr 95 kr

AirVape Xs GO Skærme er hvad du behøver, hvis du ønsker at erstatte de inkluderede skærme.

Inkluderet:

 • Skærme til Mundstykke (3)
 • Skærme til Kammer (3)

Beregnet til brug med: AirVape Xs GO.

AirVape Xs GO - Mundstykke
AirVape Xs GO - Mundstykke
75 kr 95 kr

AirVape Xs GO Mundstykke har alt hvad der skal til for at udskifte det originale mundstykke.

Inkluderet:

 • Magnetisk mundstykke (1)
 • Skærm (1)
 • Keramisk air flow box (1)

Beregnet til brug med: AirVape Xs GO.

Funktioner

 • Let & diskret
 • Hybrid opvarmning
 • Kraftfuldt batteriliv der kan bruges under opladning
 • Hurtig opvarmet
 • Nem at bruge

Hvem er AirVape Xs Go til?

AirVape Xs Go er et super valg for både begyndere og erfarne vapers, grundet dens lille størrelse og høje ydeevne. Sammenlignet med dens forgænger, AirVape Xs, har denne vaper en mindre, mere diskret form, der passer godt i din håndflade for ultimativ diskretion. Den er nem at bruge, da der blot er en enkelt knap til at kontrollere og mulighed for at vælge mellem 5 forskellige temperaturindstillinger. Så hvis du leder efter en kompakt vaperizer der producere kvalitetsdamp uden besvær, vil AirVape Xs Go helt sikkert gøre dig tilfreds!

Kompakt Design

En af de attraktive fordele ved AirVape Xs GO er dens imponerende lille størrelse. Den er specielt udviklet til at passe ind i næsten enhver lomme eller taske uden for maksimal komfort og diskretion. Den vejer blot 57 gram, som gør den super nem at have med på farten. Mundstykket er magnetisk og det er nemt at tage af og på, når det er tid til genopfyldning eller rengøring.

Hybrid Opvarmning

AirVape Xs GO bruger både konvektionsopvarmning (opvarmet luft) og konduktionsopvarmning (opvarmning ved kontakt), dette gør det muligt for dine urter at blive lige opvarmet for maximal effekt. Kombiner hybrid opvarmning med et dobbelt filtersystem værende i både mundstykket og kammeret og du vil have en vape, der garantere at levere smagfulde og tykke dampskyer hvert eneste gang. AirVape Xs GO ser måske mindre ud, men slår en del højere end dens vægtklasse.

Pass-Through Teknologi

Små "bærbare" vaporizers har næsten opnået samme kapacitet som de "stationære" vaporizers, hvor en af de tidligere udfordringer var at løbe tør for batteri og tvunget til at vente til at den igen er opladt for at kunne fortsætte sin session. AirVape Xs GO løser dette problem, takket være brugen a "pass-trough" teknologi, hvilket vil sige du både kan oplade og bruge denne vape på samme tid! Batteriet har en udmærket kapacitet (1200 mAh), så ikke alle har behov for at oplade hver dag, men de dage det er nødvendigt kan være livsreddende!

Nem at bruge

AirVape Xs GO har en enkelt knap til at alle funktioner, dette gør den perfekt til nybegynderen der måske ikke har behov for de mere avancerede funktioner som ofte er inkluderede i vapes i højere prisklasse. For at gøre det endnu mere enkelt, er denne vape indbygget med et egenskab hvor du altid kan røre dine urter under en session!

Du kan vælge mellem 5 temperature (180, 190, 200, 207 og 215ºC). At skifte og vælge en ny specifik temperatur er super nemt med en enkelt knap og vil ikke tage mange sekunder. Hvis du foretrækker at kunne have fuld kontrol over dine vaporizer's temperaturindstillinger, finder du måske AirVape Xs GO en lille smule begrænset.

Garanti

AirVape Xs GO kommer med 3 års garanti fra MagicVaporizers og en ekstra livstidsgaranti fra producenten.

AirVape Xs GO

Indehold

 • AirVape Xs GO vaporizer
 • USB cable
 • Rengøringsværktøj
 • Packing tool
 • Skærme
 • Instruktions manual
AirVape Xs GO

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,5 x 10,0 cm
Vægt: 57 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 20 sekunder
Energikilde: Batteri (1200 mAh)
Temperatur: 180°C til 215°C
Producent: AirVape
Garanti: 3 år+
Producentens land: Kina
Du anmelder:AirVape Xs GO
Bedømmelse