Boundless CFC 2.0

Bedømmelse:
4.25

599 kr 799 kr Du sparer: 200 kr

SKU
ignore-this-74
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

The BudKups for Boundless vaporizer can be filled with up to 0.5 grams of dry herbs.
Boundless - BudKups (3-pack)
140 kr 185 kr

Kunne du godt tænke dig at gøre din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite vaporizer lidt bedre? Så tag et kig på de nye og forbedrede BudKups. Disse genanvendelige kapsler kan fyldes med op til 0.5 gram urter, er konstrueret af rustfrit stål, der kunne gøre sig i medicinalindustrien, og samtidig fungerer de som en beholder og en skærm. Kapslerne kan fyldes med urter forud for sikker transport og er lette at sætte i så vel som at fjerne.

BudKups gør det hurtigere at fylde din vaporizer op at holde den ren, men de forbedrer også opvarmningen. Det store antal huller på bunden såvel som låget forbedrer luftstrømmen og forbedrer overfladearealet med 170 %, hvilket resulterer i en bedre vapingoplevelse og hurtigere opvarmningstid.

For at bruge BudKups er det eneste, du skal gøre at fylde BudKup med dine urter, fjerne metalskærmen fra ovnkammeret på din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite og erstatte det med den fyldte BudKup. Nu er du klar til at en ren og effektiv vapingoplevelse med din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite!

 • BudKups (3)

Tiltænkt brug med: Boundless CFC Lite eller Boundless CFC 2.0.

Disse Mundstykke Skærme passer perfekt til Boundless CFC 2.0 og forhindrer at urter eller andet kommer ind i mundstykket.
Boundless CFC 2.0 - Mundstykke Skærme
35 kr 45 kr

Hold din Boundless CFC 2.0 frisk og klar med disse Mundstykke Skærme. Mundstykke skærmen skal sidde inden i mundstykket, så det forhindrer at der kommer urter ind i dit mundstykke

Inkluderet:

 • Mundstykke skærme (2)

Beregnet til brug med: Boundless CFC 2.0.

Boundless CFC 2.0 - Mundstykke
Boundless CFC 2.0 - Mundstykke
105 kr 140 kr

Boundless CFC 2.0 Mundstykke er en ekstra del til Boundless CFC 2.0, i tilfælde af du skal udskifte mundstykket. Det er lavet af højkvalitets plastik og der medfølger en skærm som renser og filtrerer dampen før den rammer dine læber.

Inkluderet:

 • Mundstykke (1)
 • Mundstykke skærm (1)

Beregnet til brug med: Boundless CFC 2.0.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Let & kompakt
 • Fuld temperaturkontrol
 • Stærkt batteriliv
 • USB opladning
 • Hurtig opladning
 • Avanceret luftstrøm
 • Inkluderer vandpibe adapter
 • Nem at rengøre

Hvem er Boundless CFC 2.0 til?

The Boundless CFC 2.0 er den forbedrede udgave af Boundless CFC, med en del nye opgraderinger og forbedrede funktioner. Hvis du søger en pålidelig, diskret vape der tilbyder den perfekte balance af mobilitet og imponerende præstation, burde du helt klart overveje Boundless CFC 2.0. Den er i lommestørrelse, uden af at gå på kompromis med højkvalitets damp eller den avancerede teknologi, hvilket betyder at du kan nyde smagfuld damp med fuld komfort, både ude og hjemme.

Lille & Diskret 

Boundless CFC 2.0 er hyldet for dens kompakte aspekt, hvor den passer ned i næsten hvilken som helst lomme, der gør den til et ideelt valg hvis man ryger udendørs. Den er slank i formen og er mulig at gemme i sin håndflade, som åbner helt nye døre for diskret vaping!

Designet af Boundless CFC 2.0 er også blevet signifikant forbedret, i forhold til dens forgænger. Det forstærkede mundstykke, dens hårde ydre skal, maksimere holdbarheden. Denne vape er bygget til at være kraftfuld, men stadig beholde et cool, kompakt udseende.

Imponerende batteriliv 

Boundless CFC 2.0 er i minimal størrelse, så det giver god mening at man tænker, at batteriet ikke kan være specielt godt. Men dette kunne ikke være længere fra sandheden, da denne vape kan tage op til 10 sessions på et fuldt batteri. Det tager omkring 3 timer at oplade batteriet fuldt op. Batteriet oplades via USB, du kan oplade det over alt med en powerbank!

Fuld Temperaturkontrol & Hurtig Opvarmningstid 

Du er ikke begrænset til "pre-set" temperatur med Boundless CFC 2.0, da du frit kan vælge hvilken som helst temperatur i mellem 60°C og 230°C. Den opvarmer til fuld varme på blot 30 sekunder, så det er garanteret du aldrig skal vente længe før din session kan begynde. Det brugervenlige digitale display tilbyder akkurat temperaturmåling og batteristatus under brug.

Forbedret Luftstrøm

Boundless CFC 2.0 har en god og forbedret luftstrøm sammenlignet med dens forgænger, hvilket forsikrer tyk og smagfuld damp hver eneste gang. Dets mundstykke er 100% varmeresistent, for at give maximum komfort. Den damp vapen producere er virkelig imponerende.

Lav vedligeholdes

Grundet det simple design af Boundless CFC 2.0, vil du aldrig finde det svært, at holde den ren. Fakta er, at de eneste dele der behøver rengøring, er den digitale display skærm, mundstykke og indre ovn, hvilket alt er nemt og simpelt at rengøre i mellem sessioner.

Garanti

Alle Boundless CFC 2.0 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriteret distributør af Boundless , er komplet autentisk og kommer med 3 års garanti.

Boundless CFC 2.0

Indehold

 • Boundless CFC 2.0 vaporizer
 • Vandpibe adapter
 • Røreværktøj
 • Rengøringbørste
 • USB oplader kabel
 • Brugsanvisning
Boundless CFC 2.0

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 13,0 × 3,3 × 3,3 cm
Vægt: 227 g
Opvarmning: Kondultion
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (1200 mAh)
Temperatur: 60°C til 230°C
Producent: Boundless
Garanti: 3 år
Producentens land: Kina
Write your own review about Boundless CFC 2.0
Du anmelder:Boundless CFC 2.0
Bedømmelse