Laveste priser
Forsendelse næste dag
Autoriseret forhandler
Gratis forsendelse af vaporizers

Boundless CFC 2.0

699 kr
Boundless CFC 2.0
Boundless CFC 2.0 Boundless CFC 2.0 - Colours Boundless CFC 2.0 - Side Boundless CFC 2.0 - Front
699 kr
Giv mig besked når dette produkt igen er på lager
Henter...
699 kr
0
Læs 0 Anmeldelse(r) | Vær den første til at bedømme dette produkt

Den originale Boundless CFC har muligvis været en af de bedste transportable vaporizere på markedet, men Boundless Technologies har formået at gøre oplevelsen endnu bedre med Boundless CFC 2.0. Denne redesignede enhed udmærker sig i design, funktionalitet og dampsmag. Med kraftfulde komponenter og funktioner som er nemme for enhver at bruge, så er CFC 2.0 et godt valg til dem som ønsker at starte med at nyde tørrede urter eller som opgradering af en gammel enhed.


Boundless CFC 2.0 starter med en iøjnefaldende form, som er både diskret og ergonomisk. Den er lille nok til at passe i håndfladen, lommer og tasker, så du kan bruge den både i hjemmet og på farten. Derudover har CFC 2.0 et redesignet mundstykke som er varmebestandigt og længere end tidligere, hvilket forbedre luftstrømmen og sikre at brugeren får den fulde smag af deres urter for hvert sug. Det udskifteligt batteri opvarmer Boundless CFC 2.0 hurtigt og holder den kørende i flere sessioner, mens den præcise temperaturkontrol og vandpibe adapter giver dig friheden til at brugertilpasse din oplevelse.


Tilgængelig i Sort, Rød, Blå og Grøn.

Funktioner

 • Stort keramisk kammer (kan holde 0,5g formalede urter)
 • Opvarmer på 30 sekunder eller mindre
 • Udskifteligt batteri varer i op til 15 sessioner
 • Justerbar temperaturkontrol op til 230°C 
 • Konvektions/ledningsvarme og forbedret luftstrøm for fantastisk smag
 • Nem at bruge med enkelte knapper og OLED skærm
 • Stilfuldt og transportabelt design
 • Kompatibelt med vandpibe adapter

 

Tilbehør (inkluderet)

 • Vandpibe adapter
 • Rengøringsbørste
 • USB oplader


Diskret og komfortabelt design

Boundless CFC 2.0 er en forbedret version af den originale model på alle områder, og dens design er ingen undtagelse. Med sin længde på blot 13cm og en vægt under 250 gram, så er CFC 2.0 endnu mere kompakt end dens forgænger. Den passer direkte i din håndflade med yderste diskretion. Derudover har kroppen også tekstureret riller som gør de greb fast og hjælper med at nedkøle vaporizeren. Kombineret med det varmebestandige mundstykke, gør dette nye og forbedrede design Bundless CFC 2.0 til et komfortabelt og effektivt valg til tørrede urter. Og hvis det ikke er nok for dig, så har Boundless også designet denne enhed til at være yderst alsidig. Udover almindelig håndholdt brug, kan man også fastgøre et adapter til vandpibe, som giver en kølig og blød damp.


Hurtig og højt ydende funktionalitet

Denne vaporizer er måske stilfuld, men det tilbyder brugerne mere end blot et godt udseende. Den keramiske skål indeholder op til 0,5 gram formalet urter og er lavet af medicinsk og fødevaregodkendt kvalitet. Et udskifteligt 18650 Li-on batteri opvarmer denne skål hurtigt og jævnt, hvilket hurtig skaber en lækker damp, når du beslutter dig for at starte en session. Hvis du foretrækker at bruge mere tid på at nyde dine urter, så bliver du også glad for at høre at batteriet Boundless CFC 2.0 kan klare op til 15 sessioner i træk. Denne alsidighed strækker sig fra den enkle varmekontrol, som giver dig muligheden for at vælge en temperatur mellem 60°C og 230°C, hvilket giver fuld kontrol over din vaporizer oplevelse.


Sand og smagfuld smag

Fantastik smagfuld damp er hjørnestenen af Boundless CFC 2.0’s konstruktion. For det første kan konvektions/ledningsvarme metoden fordampe og ekstraherer de aktive ingredienser uden at koge dine urter, hvilket sikre at du får det maksimale og fulde smag fra dit produkt. Når urterne er opvarmet, trækker CFC 2.0’s forlængede mundstykke dampen ind og nedkøler dampen grundigt og effektivt. Den revolutionerende luftstrøm køler hurtigt dampen, hvilket resulterer i sug som er større, blødere, tykkere og mere lækre end før.


Sådan bruges vaporizeren

På trods af alle dets funktioner, så er Boundless CFC 2.0 meget let at bruge. Træk de redesignede mundstykke ud for at afsløre skålen og fyld den med dit valg af urter. Efter du har fyldt skålen, start enheden med fem nemme klik på tænd/sluk knappen. Du kan indstille dit temperaturvalg ved at bruge de bagerste knapper og OLED skærmen. Herefter behøver du blot at vente – men ikke længe. Den lynhurtige vaporizer opvarmer på blot 20 til 30 sekunder, hvilket gør den god til en hurtig session når man er på farten, lange sessioner når man er hjemme eller alt herimellem.

 

Garanti

Alle Boundless CFC 2.0 vaporizere som sælges af MagicVaporizers, en autoriseret distributør af Boundless Vapes Technology, er helt autentiske og understøttes af en 3-års garanti.

Yderligere oplysninger

Kan vaporize Aromablandinger
Producent Boundless Vape Technology
Størrelse (længde x bredde x højde) 13,0 x 3,3 x 3,3 cm
Vaporizer vægt 227 g
Stil Black, Red, Blue and Green
Strømkilde Removable battery
Varmeelement Ceramic Heating Oven (Conduction)
Dampleveringsmetode Direct
Produceret i China
Garanti 3 years

Anmeldelser af Boundless CFC 2.0

Gns. bedømmelse :

0 (Based on 0 rating)

 • 5 Star
   0
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Boundless CFC 2.0

Giv produktet karakterer *