Boundless CFX

Bedømmelse:
4.45

879 kr 1.299 kr Du sparer: 420 kr

SKU
ignore-this-75
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Boundless - Koncentrat Kapsel
Boundless - Koncentrat Kapsel
30 kr 35 kr

Koncentrat Kapslen er lavet til at fordampe koncentrater, som eksempelvis wax eller olie, på din Boundless vaporizer. Du tager bare din koncentrat og placerer den på vat-indersiden i kapslen og indsætter kapslen i vaporizeren.

Beregnet til brug med: Boundless CFV, Boundless CFX.

Boundless CFX - Kammerskærme
Boundless CFX - Skærme til kammer
35 kr 45 kr

Skærme til kammer skal placeres i bunden af kammeret på din Boundless CFX, for at sikre, at der ikke opstår direkte kontakt mellem varmeelementet og dine urter i kammeret.

Inkludere:

 • Skærme till kammer (2)

Beregnet til brug med: Boundless CFX.

Boundless CFX - Mundstykkeskærme
Boundless CFX - Mundstykkeskærme
35 kr 45 kr

Hold din Boundless CFX frisk med disse udskiftelige Mundstykkeskærme. Mundstykkeskærmen er beregnet til at sidde inde i selve mundstykket, og forhindrer dine urter i at komme ind i mundstykket.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærm (2)

Beregnet til brug med: Boundless CFX.

Tilslut din ynglings water pipe, bong eller andet til din Boundless CFX med denne water pipe adapter
Boundless CFX - Vandpibe Adapter
140 kr 185 kr

Vandpibe Adapteren fås i 3 forskellige længder (10 mm, 14 mm, 18 mm). At bruge vandpibe adapteren på din Boundless CFX hjælper ikke blot kun med at forebygge irritation fra varmen i din damp, men forstærker også smagen generelt.

Beregnet til brug med: Boundless CFX.

Boundless CFX - Mundstykke
Boundless CFX - Mundstykke
105 kr 140 kr

Boundless CFX Mundstykket er en ekstra del til Boundless CFX, til hvis du ønsker at udskifte dit nuværende mundstykke. Det er lavet er højkvalitetplastik og kommer med en skærm der yderligere rengøre og filtrere dampen før det rammer din læbe.

Inkluderet:

 • Mundstykke (1)
 • Mundstykkeskærm (1)

Beregnet til brug med: Boundless CFX.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • 20 sekunders opvarmning
 • Isoleret luftgang
 • Komplet temperaturkontrol
 • OLED digital skærm
 • Keramisk kammer med stor kapacitet
 • Kompatibel med urter & koncentrater
 • Imponerende batteritid

Hvem er Boundless CFX til?

Hvis du er på jagt efter en transportabel vaporizer, som er simpel at bruge og får jobbet klaret uden problemer, så er Boundless CFX en god mulighed! Den her kompakte vape passer til både begyndere og erfarne vapere, da den er utrolig kraftfuld uden af at være klodset eller svær at benytte. Den er super nem at tage med på farten og dens imponerende batteriliv gør den til en perfekt kandidat til dem der er ude længere tid af gangen./p>

Nemt at bruge

Boundless CFX er muligvis den mest bekvemmelige vape på markedet og kræver vitterligt ingen erfaring for at kunne benyttes til sit fulde potentiale. Den fungerer perfekt med både små og store mængder urt/materiale, da der ikke er nogle bestemte metoder der skal bruges for at fylde tanken. Kapaciteten af dens imponerende keramiskske kammer gør at du kan holde lange sessions uden problemer. Samtidig kan den sagtens fordampe mindre mængder, lige så effektivt.

Isoleret Luftgang

Den isolerede luftgang garanterer at dampen altid er separeret fra det inderste elektronik, som gør at du kan får den reneste damp og smag. Smagen og kvaliteten i dampen i er top kvalitet og hele processen fra start til slut er utrolig nem - velegnet til begyndere.

Imponerende opvarmningstid og batteriliv

Boundless CFX er udstyret med 80 watt og kan være komplet opvarmet på kun 20 sekunder! Den hurtige opvarmning gør at du kan komme i gang med en hurtig spontan session på ingen tid! Du får 15 x 5 minutters sessions på en fuld opladning.

Transportabel

Du bliver ikke tvunget til at have alle dine sessioner i hjemmet når du har en Boundless CFX, da dens kompakte størrelse og elegante design gør den nem at tage med i tasken eller en stor lomme, når du forlader hjemmet. Det føles let og måler kun 7 x 3.2 x 13 cm. Den kan nemt forveksles med en mobiltelefon, som gør det yderst diskret. Den har samtidig et praktisk silikone belægning, så gør det nemmere at holde på og sørger for at din vaporizer ikke føles for varm at holde i hånden under en session.

Total Kontrol Over Temperaturen

Boundless CFX er i stand til både at fordampe urter og koncentrater uden problemer! Der er også special designet tank til koncentrater. Du har samtidig fuld kontrol over din vapes temperatur, hvilket giver dig mulighed for at vælge præcis den indstilling som du fortrækker. Du kan vælge hvilken som helt grad i mellem 38°C og 221°C, så du kan tilpasse indstillinger til den urt eller koncentrat du vil bruge i din session.

Garanti

Alle Boundless CFX vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret distributør af Boundless, er komplet identisk og kommer med en 2-års garanti

Boundless CFX

Indehold

 • Boundless CFX vaporizer
 • USB kabel
 • Koncentrat kammer
 • omrørings-redskab
 • Rengøringsbørste
 • Brugsanvisning
Boundless CFX

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 7,0 × 3,2 × 12,9 cm
Vægt: 208 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Kondultion)
Opvarmningstid: 20 sekunder
Energikilde: Batteri (2 x 2500 mAh)
Temperatur: 37°C til 221°C
Producent: Boundless
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Skriv din egen anmeldelse om Boundless CFX
Du anmelder:Boundless CFX
Bedømmelse