COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

DaVinci IQ2

Bedømmelse:
4.25

1.949 kr 2.199 kr Du sparer: 250 kr

SKU
ignore-this-59
Nueste version! (2020.08)
Lommevægt - Champion - 500 a 0,01g
Lommevægt - 500 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 500 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 500 g, 17,64 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

DaVinci - Batterioplader
DaVinci - Batterioplader
140 kr 185 kr

Oplad flere batterier på samme tid, så du aldrig bliver nødsaget til at stoppe en session grundet tomme batterier. Med denne Batterioplader kan du oplade både dine type 18650 og 18350 batterier.

Beregnet til brug med: DaVinci IQDaVinci IQ2 og DaVinci MIQRO.

DaVinci - Canvas Opbevaringkasse
DaVinci - Opbevaringskasse
105 kr 140 kr

DaVinci Opbevaringkasse er perfekt til når du skal transportere din vaporizer. Denne opbevaringkasse har et udvendigt lærred, med lugtsikker lynlås, udvendig lomme, lommer til tilbehør eller en vaporizer og endda også til dine urter.

Beregnet til brug med: DaVinci IQDaVinci IQ2 og DaVinci MIQRO.

Gør det nemt at vape waxes og olier med dette Koncentrat Sæt til din DaVinci IQ2
DaVinci IQ2 - Koncentrat Sæt
50 kr 65 kr

Kom godt i gang med at vape koncentrater (waxes og olier) på din DaVinci IQ2 med brug af Koncentrat Sæt. Koncentrat disken og vatrondellerne inkluderet i det her sæt, kan fyldes ind i en dosering kapsel med dit yndlings koncentrat!

Inkluderet:

 • Koncentrat Diske (6)
 • Vatrondeller (6)

Beregnet til brug med: DaVinci IQ2.

Dette mundstykke er identisk med det originale DaVinci IQ2 og er et godt valg hvis du skal udskifte dit gamle eller vil have et ekstra liggende
DaVinci IQ2 - Mundstykke
50 kr 65 kr

DetteMundstykkeer en reservedel til DaVinci IQ2 i tilfælde af at du skal udskifte det inkluderede mundstykke, eller hvis du gerne vil have et ekstra liggende. Det er lavet af højkvalitets zirconium og er identisk med det originale inkluderede mundstykke.

Beregnet til brug med: DaVinci IQ2.

Funktioner

 • Doserings kapsel
 • Kan fordampe urter, wax og olier
 • Fem justerbare luftgennemgangs niveauer
 • Aftageligt batteri
 • Hurtig opvarmnings tid (Mindre end et minut)
 • 1-times fuld vaping på én fuld opladning (6 til 8 sessions)
 • "Smart Paths" og komplet digitale temperatur indstillinger
 • Boost og Stealth mode
 • 10-års garanti

Hvem bruger DaVinci IQ2 ?

Hvis du er på udkig efter en transportable vape med det det nyeste teknologi og som kan fordampe både urter og koncentrater, så er DaVinci IQ2 lige noget for dig! Den er en smule større end dens forgænger, DaVinci IQ, men kommer ned nye og smarte funktioner, som justerbare luftgang styrke og doserings kontrol, så fungerer perfekt med personer som vaper af medicinske grunde og skal have en specifik dosering. Batteriet er aftageligt og kan holde til op til 8 sessions, hvilket betyder at den er et godt match med personer som værdsætter både at vape hjemme, men også på farten.

Doserings kontrol

Doserings kontrol er DaVinci Technologies's nye innovation, som giver du mulighed for at have fuld kontrol over hvor meget du har vaped - En vigtig funktion hvis du gerne vil få det samme resultat hver session. Du indtaster simpelthen bare hvor potent din urt er og hvor meget urt eller koncentrat to har du har sat i ovnen, for at få DaVinci IQ2 til at tracke og reporter din dose per sug og session. Hvis du går ind på appen [Kun Android pt] kan du endda sætte en en maksimum dose, som vil udløse en alarm når den er nået.

Justerbart Airflow

DaVinci IQ2 giver dig mulighed for at justere airflowet med det nye Air Dial™-system, som giver dig fleksibiliteten til at bestemme hvor tyk og tæt din damp skal være. Hvis du foretrækker kølig damp skal du blot forøge airflowet, og hvis ønsker en lidt tættere damp skal du blot sænke airflowet. Der i alt fem forskellige indstillinger som du kan lege med, for at finde den damp der passer bedst til dig

Altid Maksimal Smag

Det tager mindre end et minut for DaVinci IQ2 at blive varmet op, hvilket betyder at du stort set aldrig kommer til at vente lang tid, før du kan starte din session. Indsæt en dosering plade (op til 0,2 g) eller indsæt dine urter eller koncentrat direkte i den justerbare ovn (op til 0,5 g) og start opvarmnings-processen. Efter at dampen er genereret passere den igennem den keramiskske luftgang som i kombination med zirconia og glasforet forsikrer en enestående smag og renhed!

Aftageligt batteri

Med DaVinci IQ2 medfølger der et 3500 mAh Li-Ion 18650 batteri, hvilket er den samme type som i den originale DaVinci IQ. På en fuld opladning kan DaVinci IQ 2 give dig en times stabil vaping, hvilket er tilsvarende til cirka 6-8 sessions. Da batteriet er aftageligt, kan du nemt og hurtigt bytte batteriet med et ekstra, hvis du vil have længere sessions. Batteriet tager omkring 6 timer at oplade med micro-USB, men kun 3 timer med en ekstern oplader (ikke inkluderet)

Funktioner

To tilstande kan blive slået til med knapperne, så du kan justere muligheder på DaVinci IQ2.

 • Stealth tilstand - dæmper LED lyset på forsiden af vapen.
 • Boost tilstand - Varmer lynhurtigt temperaturen i ovnen til 220°C.

For at indstille temperaturen på DaVinci IQ2 er der to muligheder:

 • Præcisions tilstand - indstil den foretrukne temperatur på DaVinci IQ2 og den vil forblive den samme igennem dine sessions.
 • Smart path - øger temperaturen gradvist, du kan vælge af vores i forvejen indstallerede "paths" eller du kan lave din helt egen, via appen!

Garanti

Alle DaVinci IQ2 vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret forhandler af DaVinci, er komplet autentiske og der medfølger en 10-års garanti på enheden og en 1-års garanti på batteriet.

DaVinci IQ2

Indehold

 • DaVinci IQ2 vaporizer
 • Batteri
 • 10 mm mundstykke
 • USB opladnings-kabel
 • Pakke-redskab
 • Doserings kapsel
 • Koncentrat disk
 • Bommulds-puder(9)
 • Rengøringservietter (9)
 • Brugsanvisning
DaVinci IQ2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4,5 x 2,5 x 9,2 cm
Vægt: 159 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 60 sekunder
Energikilde: Batteri (3500 mAh)
Temperatur: 121°C til 221°C
Producent: DaVinci
Producentens land: Kina
Garanti: 10 års
Du anmelder:DaVinci IQ2
Din bedømmelse