DaVinci IQC

Bedømmelse:
DaVinci IQC 4.3 5

1.499 kr. 1.699 kr. Du sparer: 200 kr.

SKU
ignore-this-85
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Funktioner

 • Seneste version! (2024.05)
 • Yderdel i sandblæst aluminium
 • Lufttæt dampvej i zirkonium og glas
 • Glasforet ovn med en kapacitet på 0,5g
 • “Smart Path”, Precision og Boost-indstillinger
 • Temperatur præcis inden for 1 grad (0 to 221°C)
 • Opvarmningstid på 30 sek.
 • Færdigladet på mindre end 2 timer (USB-C)
 • 3000 mAh batteri (aftageligt) for op til to timers brug

Hvem er DaVinci IQC til?

DaVinci IQC er til dem, der gerne vil have fuld kontrol over deres vapingsessioner. De mange funktioner såsom zirkonium smagskammeret, de forskellige opvarmningsmetoder og det store temperaturspænd gør den perfekt til eksperimenter og til at prøve mange forskellige smage. Precision-indstillingen gør det let at udforske alle de tilgængelige temperaturer (0 til 221°C) uden besvær.

Forseglet dampvej i zirkonium/glas

DaVinci’s seneste innovation er en dampvej, der er forseglet med zirkonium og glas. Det betyder, at hverken metal eller plastik kommer i kontakt med din damp, og det sikrer, at du kun kommer til at opleve de reneste og mest smagfulde sessioner med IQC!

Exceptionel smag

DaVinci's ovn er ikke som nogen anden. DaVinci’s IQC’s glasforede keramiske ovn bryster sig af en temperaturspræcision på 1 grad og tilbyder en precision-indstilling, der giver dig den ultimative kontrol og en “Smart Path”-indstilling, der giver en letanvendelig men samtidig praktisk måde at eksperimentere med forudindstillede temperaturforøgelser.

Kraftfuldt og aftageligt batteri

DaVinci IQC kommer med et 18650, 3000 mAh genopladeligt batteri, der giver op til 2 timers funktionstid. Det gør den til den perfekte kompagnon til de dage, hvor du er udendørs eller på en længere tur uden adgang til en stikkontakt.

Batteriet er også udskifteligt, så hvis du ved, at du skal være ude i et stykke tid, er det en god idé at have et par ekstra med–man ved aldrig, om man får behov for dem!

Du kan bruge op og ned-knapperne til at se, hvor meget strøm, der er tilbage på din vaporizer. Den vibrerer også, når der kun er 10 % tilbage.

Kan forbinde til vandværktøjer

IQC’en kommer med en adapter til vandpibe, der kan sættes på alle 10 mm vandpiber og dermed give anledning til en endnu blødere og mere ren vapingoplevelse. Ved at lade dampen gå igennem et vandkomponent, opnår man en god nedkøling, der gør dampen lettere at konsumere.

3 indstillinger til kontrol af temperaturen

“Smart Path”

Med “Smart Path”-indstillingen på din DaVinci IQC, kan du bruge fire forskellige indstillinger, der gradvist øger temperaturen i den keramiske ovn. Den første indstilling kaldes “Smag” og starter på 176°C, før den slutter på 188°C efter 8 minutter.

Der er tre andre indstillinger: Mind, Body og Rest, der slår til ved forskellige temperaturer og stopper 8 minutter senere med en temperatur, der er 12°C højere.

Precision

Med denne indstilling har du total kontrol ned til en enkelt grad. For at aktivere precision-indstillingen, skal du klikke på tænd-knappen en enkelt gang, hvilket viser den nuværende temperatur, og så justere den op og ned med pilene for at vælge din foretrukne temperatur.

Boost

Ved at trykke på den røde knappe under din session igangsætter du et temperaturboost, der rammer hele 210°C. Hold den inde så længe du ønsker og den ene eller den anden pil når du er færdig, så temperaturen på din IQC vaporizer går tilbage til den, du havde valgt, før du aktiverede boost-funktionen.

Oplad via USB-C

Oplad din IQC vaporizer på kun 2 timer med opladning via USB-C. Hvis du er på farten og har behov for hurtigt at lade din telefon op, kan du også gøre brug af den omvendte opladefunktion, der er perfekt netop i sådan en situation!

App for øget justerbarhed

DaVinci's seneste innovation er en web-baseret app til både iOS og Android OS, der gør det muligt at styre IQC fra en smartphone såvel som tablets og desktop-computere.

Du kan også selv lave “Smart Paths” og dermed simplificere dine sessioner med DaVinci IQC ved at navngive og gemme automatiske temperaturindstillinger.

Hvad er forskellen på DaVinci IQC and IQ2?

IQ2 og IQC er to alen af et stykke. Den store forskel er, at IQC har USB-C opladning og et blødt mundstykke med et medfølgende smagskammerlåg og en vandpibeadapter. Den har dog ikke dose tracking og AirDial-teknologi, hvilket DaVinci IQ2 har.

Garanti

Alle de DaVinci IQC vaporizere, som den autoriserede DaVinci forhandler MagicVaporizers sælger, er helt autentiske og kommer med 2 års garanti på enheden og 1 års garanti på batteriet.

Brugervejledning

DaVinci IQC

Indehold

 • DaVinci IQC vaporizer
 • Batteri
 • 10 mm adapter til vandpibe
 • Røreværktøj
 • Børsteværktøj
 • 90 cm broderet USB-A til USB-C kabel
 • Alkoholservietter (3)
 • Brugsvejledning
DaVinci IQC

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4.4 × 2.5 × 9.2 cm
Vægt: 147 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 0 til 221°C
Producent: DaVinci
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina

Andre vaporizere fra DaVinci

 1. DaVinci MIQRO Vaporizer
  Bedømmelse:
  DaVinci MIQRO-C

  899 kr.

  • 3 tilstande: Precision, Smart Path og Boost
  • Justerbar kammer/ovn (0,1 – 0,25 g)
  • Udskiftelig batteri (900 mAh)
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om DaVinci IQC