DaVinci MIQRO

Bedømmelse:
4.35

959 kr 1.199 kr Du sparer: 240 kr

SKU
ignore-this-57
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

DaVinci MIQRO - Batteri
DaVinci MIQRO - Batteri
85 kr 110 kr

Skal du udskifte DaVinci MIQRO Batteriet eller bruge et ekstra et? Så er det her 18350 900 mAh batteri lige noget for dig!

Tiltænkt brug med: DaVinci MIQRO.

DaVinci - Batterioplader
DaVinci - Batterioplader
260 kr 350 kr

Oplad flere batterier på samme tid, så du aldrig bliver nødsaget til at stoppe en session grundet tomme batterier. Med denne Batterioplader kan du oplade både dine type 18650 og 18350 batterier.

Beregnet til brug med: DaVinci IQ2 og DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Cover
DaVinci MIQRO - Cover
85 kr 110 kr

DetteCover et lavet til at sætte uden på din DaVinci MIQRO. Brug coveret hvis du føler at din DaVinci MIQRO bliver for varm eller hvis du vil beskytte den ved fald eller lign.

Beregnet til brug med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Taske
DaVinci MIQRO - Taske
90 kr 120 kr

Tag din DaVinci MIQRO med dig overalt! Denne Taske har en lugtsikker lynlås og lommer til diverse tilbehør, som gør den yderst praktisk at bruge til DaVinci MIQRO når du er ude!

Beregnet til brug med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Perle
DaVinci MIQRO - Perle
50 kr 65 kr

Perlen gør det muligt at reducere størrelsen på ovnen med 50%, så du får mere ud af dine urter. Ha' altid en ekstra liggende, så der altid er ren ledig!

Inkluderet:

 • Perle (1)
 • Holder (1)
 • Skrue (1)

Beregnet til brug med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Forlænget Mundstykke
DaVinci MIQRO - Forlænget mundstykke
65 kr 90 kr

DetteExtended Mouthpiece er lavet af zirconia keramik for at beholde urternes smag. Du kan med fordel bruge dette mundstykke, hvis du føler at det flade mundstykke bliver for varmt. Dette forlængede mundstykke passer til alle 10 mm huntilslutninger, så du kan montere en "water pibe" eller bubbler på det.

Beregnet til brug med: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Fladt Mundstykke
DaVinci MIQRO - Fladt Mundstykke
45 kr 60 kr

Det Flade Mundstykke er lavet af zirconia keramik for verdensklasse smag, og har indre luftgange der hjælper med at nedkøle dampen.

Beregnet til brug med: DaVinci MIQRO.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Komptakt & lommestørrelse
 • Temperatur op til 220°C
 • Stilet design
 • Flere farver tilgængelig
 • Udskiftelig batteri
 • 40 sekunders opvarmnings-tid
 • Justerbar ovn størrelse
 • Komplet digital temperatur kontrol

Hvem er DaVinci MIQRO til?

Hvis du leder efter en simpelt, men effektiv transporterbar vaporizer, der er i stand til at producere aromatisk og tæt damp, skal du kraftigt overveje om DaVinci MIQRO ikke er noget for dig. Den er specifikt designet til at være både praktisk og diskret, så du nemt kan tage den i lommen eller i tasken, som gør den ideel til at tage med ud fra hjemmet! Med mange brugbare funktioner som T justere ovnen, hurtig opvarmnings-tid og flere muligheder for at indstille temperaturen, sikrer at DaVinci MIQRO leverer en unik vaping oplevelse!

Kompakt & Diskret

DaVinci MIQRO bliver betragtet som en af de mindste vaporizers på marked og det gør det et stærkt valg, hos dem som kan lide at tage et par sug på farten eller generelt at vape uden for hjemmet. Takket være dens lille størrelse er den ideel til brug ved steder hvor det kræver at du er diskret! Den kan nemt gemmes i din håndflade.

Rig På Smag

DaVinci MIQRO innovative opvarmnings system er designed at frembringe de rigtige smage hos dine urter, så der er garanteret en tæt, smagfuld og aromatisk damp. Den kombinere den banebrydende Zirconium luftvej med en keramisk ovn, så den damp som den producere forbliver ren og fri fra toksiner. For at det ikke kan være bedre, så nedkøler DaVinci MIQRO dampen gevaldigt før den rammer dine læber, som garantere maksimal komfort ved hvert et sug!

Flere temperaturindstillinger

En betydelig funktion hos DaVinci MIQRO er muligved for at vælge mellem et hav af temperaturindstillinger, som gør det muligt at skræddersy temperaturen til lige præcis din urt! Der er 3 indstillinger: Boost tilstand som hurtigt øger temperaturen, Smart Paths som der gradvist øger temperaturen og til sidst muligheden for at vælge en præcis temperatur op til 220°C. En anden imponerende funktion hos DaVinci MIQRO er dens hurtige opvarmnings tid! På mindre end 40 sekunder kan den være klar og opvarmet!

Justerbar Ovnstørrelse

DaVinci MIQRO giver dig muligheden for at justere ovnstørrelsen med op til imponerende 50%! Det giver dig mulighed for at tilpasse din vaporizer til din hurt - så får mest ud af det! (Også godt hvis du ikke har så stort et bud). DaVinci MIQRO producere tætte damp skyer og sikrer at hver enkelt del af dine urter er varmet til perfektion! - takket være den justerbare ovn!

Udskiftelig Batteri 

Hvis du har et fuldt opladt batteri har dine sessions næsten ikke nogen ende! Du kan vape 30 minutter uafbrudt med at fuldt opladet batteri, men det betyder ikke at sessionen må stoppe der. Du kan skifte det afladte batteri ud med at et ny-opladet batteri på ingen tid og fortsætte din session!

Garanti

Alle DaVinci MIQRO vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret forhandler af DaVinci, er komplet autentisk og medfølger en 5-års garanti på enheden and en 1-års garanti på batteriet.

DaVinci MIQRO

Indehold

 • DaVinci MIQRO vaporizer
 • Batteri
 • USB opladerkabel
 • Fladt mundstykke
 • Forlænget mundstykke
 • Tilbehørsæt
 • Rengøringssæt
 • Brugsanvisning
DaVinci MIQRO

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 3,4 × 2,3 × 8,0 cm
Vægt: 104 g
Opvarmning: konduktion
Opvarmningstid: 45 sekunder
Energikilde: Batteri (900 mAh)
Temperatur: 149°C til 221°C
Producent: DaVinci
Garanti: 5 år
Producentens land: Kina
Write your own review about DaVinci MIQRO
Du anmelder:DaVinci MIQRO
Bedømmelse