Herb Ripper - 3-Dele Rustfrit Stål Grinder

1.599 kr.

SKU
ignore-this-102
Gratis forsendelse
Herb Ripper - Fine Grinder Plate
Herb Ripper - Fine Grinder Plate
440 kr. 440 kr.

If you want to get even finer grinded herbs with your regular sized (2″) Herb Ripper you can upgrade it with a Fine Grinder Plate. All you have to do is replace the original plate with this one and you are ready to grind your herbs finer.

Note: This is a grinder plate only. The full grinder is sold separately.

Herb Ripper - XL Fine Grinder Plate
Herb Ripper - XL Fine Grinder Plate
385 kr. 515 kr.

If you want to get even finer grinded herbs with your XL sized (2.5″) Herb Ripper you can upgrade it with this XL Fine Grinder Plate. All you have to do is replace the original plate with this one and you are ready to grind your herbs finer.

Note: This is a grinder plate only. The full grinder is sold separately.

 

Denne 3-dele Grinder i Rustfrit Stål af Herb Ripper er fremstillet i USA og er en af de mest ekslusive grinders tilgængelig på markedet. Den har et greb der er det mest behagelige vi nogensinde har brugt og tænderne er stadig lige så skarpe som ved første gang, selv efter brug mere end tusinde gange.

Kvaliteten af Herb Ripper kan ikke overdrives og du kan uden tvivl mærke den overlegen grinding oplevelse med et hvert drej. Ja, den er dyr, men det er også den sidste grinder du nogensinde skal købe.

Den 3-dele Grinder i Rustfrit Stål af Herb Ripper er tilgængelig i to størrelser: medium størrelse som har en diameter på 5 centimeter (2") og XL størrelsen som har en diameter på 6,5 centimeter (2.5").

Behageligt greb

For det bedste greb, er kanten af låget formet i diamant facon. Dette gør den mere behagelig at dreje og gør dens udseende unikt.

Stærke magneter

De to øverste dele af Herb Ribberen er stærkt magnetiske for at holde dem sammen, hvilket betyder at du aldrig skal bekymre dig om de tilfældigt falder fra hinanden og spilder din dyrebare urter.

Kniv-skarpe tænder

Til at klare selve grindingen, har Herb Ripper kniv-skarpe tænder. Hver en tand har en skarp kant ved toppen, til at starte grinding processen så snart du sætter låget på. Den skarpe tand vil uden besvær skære igennem alle dine urter på kun få omgange.

Optimeret til vaping

Den hybride grinding plade, delen med hullet, er optimeret til at grinde dine urter til en perfekt størrelse til at dampe (medium) og den kan nemt fjernes for rengøring.

Glat drejning

Der er lavet en friktions ring af plastik hvor låget binder med den anden del, for at sikre at drejningen går glat. Denne del kan også udskiftes.

Nem montering

Gevindet af den anden og tredje del der holder dem sammen er designet til at forhindre skæve drejninger så det er nemt at montere og afmontere dem med kun få drej.

Opvaske sikker

Da Herb Ripper er lavet af 100% rustfrit stål kan du sikkert gøre den ren ved at sætte den i opvaskeren. Rengøring har aldrig været nemmere!