Herb Ripper - 4-Dele Rustfrit Stål Grinder

Bedømmelse:
Herb Ripper - 4-Dele Rustfrit Stål Grinder 4.7 5

1.399 kr.

SKU
ignore-this-63
Gratis forsendelse

 

Denne 4-dele Grinder i Rustfrit Stål af Herb Ripper er fremstillet i USA og er en af de mest ekslusive grinders tilgængelig på markedet. Den har et greb der er det mest behagelige vi nogensinde har brugt og tænderne er stadig lige så skarpe som ved første gang, selv efter brug mere end tusinde gange.

Kvaliteten af Herb Ripper kan ikke overdrives og du kan uden tvivl mærke den overlegen grinding oplevelse med et hvert drej. Ja, den er dyr, men det er også den sidste grinder du nogensinde skal købe.

Den 4-dele Grinder i Rustfrit Stål af Herb Ripper er tilgængelig i to størrelser: medium størrelse som har en diameter på 5 centimeter (2") og XL størrelsen som har en diameter på 6,5 centimeter (2.5").

Behageligt greb

For det bedste greb, er kanten af låget formet i diamant facon. Dette gør den mere behagelig at dreje og gør dens udseende unikt.

Stærke magneter

De to øverste dele af Herb Ribberen er stærkt magnetiske for at holde dem sammen, hvilket betyder at du aldrig skal bekymre dig om de tilfældigt falder fra hinanden og spilder din dyrebare urter.

Kniv-skarpe tænder

Til at klare selve grindingen, har Herb Ripper kniv-skarpe tænder. Hver en tand har en skarp kant ved toppen, til at starte grinding processen så snart du sætter låget på. Den skarpe tand vil uden besvær skære igennem alle dine urter på kun få omgange.

Optimeret til vaping

Den hybride grinding plade, delen med hullet, er optimeret til at grinde dine urter til en perfekt størrelse til at dampe (medium) og den kan nemt fjernes for rengøring.

Glat drejning

Der er lavet en friktions ring af plastik hvor låget binder med den anden del, for at sikre at drejningen går glat. Denne del kan også udskiftes.

Nem montering

Gevindet af den anden og tredje del der holder dem sammen er designet til at forhindre skæve drejninger så det er nemt at montere og afmontere dem med kun få drej.

Rustfri Stål Kugle inkluderet

Efter at have grindet, vil pollenet (også kendt som kief) falde igennem skærmen til den sidste pollen rum, men hvis du vil fremme pollen mængde kan du bruge den inkluderede rustfri stål kugle på toppen af skærmen, luk grinderen og giv den et par ryst. Nu vil der være samlet mere pollen i bunden af grinderen!

Nemt at samle pollen

Bunden af Herb Ripper 4-Dele Grinder har glatte hjørner med en stor radius der gør det muligt for den inkluderede skraber at skrabe hver et lille pollen til de specielle lejligheder.

Opvaske sikker

Da Herb Ripper er lavet af 100% rustfrit stål kan du sikkert gøre den ren ved at sætte den i opvaskeren. Rengøring har aldrig været nemmere!

Inkluderer

  • 4-dele rustfri stål grinder
  • Stål kugle
  • Pollen skraber
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om Herb Ripper - 4-Dele Rustfrit Stål Grinder