Smono 4

Bedømmelse:
4.15

659 kr

SKU
ignore-this-67
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Disse skærme forsikre at dampen fra din Smono 4 er ren og smagfuld
Smono 4 - Skærme
75 kr 95 kr

Hold din Smono 4 frisk med disse Skærme. Skærmene forhindre materiale at komme ind i dampen og holde din damp ren og smagfuld.

Inkluderet:

 • Skærme (5)

Beregnet til brug med: Smono 4.

Dette er et komplet mundstykke til 4
Smono 4 - Mundstykke
85 kr 110 kr

Brug for at udskifte Mundstykket til din Smono 4 vaporizer? Så er dette tilbehør hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Smono 4.

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Opvarmer på bare 30 sekunder
 • Keramisk tank der er nem at rengøre
 • Mundstykke af kvalitetglas
 • Kompakt og Mobil
 • USB opladning
 • Vaporizer urter, wax og olier

Hvem er Smono 4 til?

Smono 4 er simpel og super nem at bruge, hvilket gør den til en god vaporizer for begyndere. Den garantere dampskyer af høj kvalitet med god smag. Kombinationen af justerbar luftstrøm og det robuste glasmundstykke sikre en top vaping oplevelse hver eneste gang. Du kan vaporize urter, waxes og olier (med den inkluderede tank), hvilket vil sige den også er et super valg for erfarne vapers.

Kompakt og Mobil

Hvis du hader følelsen af at være fanget indedørs når du nyder din vape session, vil du helt klart sætte pris på denne mobile Smono 4. Den er kompakt i størrelsen med målene på blot 11.8 x 5.5 x 2.6 cm, hvilket vil sige denne vaporizer nemt vil passe ned i de fleste lommer eller tasker uden problemer. På grund af dens lette vægt og med et batteri der kan holde 8-10 sessioner, er den perfekt at tage med dig på farten.

Imponerende Batteri

Smono 4 er indbygget med et genopladelig 2300 mAh batteri, hvis styrke og lange levetid er noget for sig selv. Batteriet har en kapacitet, der kan give op til 10 fulde vape sessioner og der efter kan batteriet fuldt oplade på kun 90 minutter! Dens eneste potentielle ulempe er at denne vaporizer ikke kan benyttes under opladning, men for dem der planlægger deres session og medregner opladnings-tid vil dette ikke være et problem.

Pre-Set Temperaturindstilling

Den har 8 "pre-set" temperaturniveauer, du vil aldrig komme til at konstant trykke på knapper for at opnå din ønskede temperatur. Du kan vælge alt fra 160°C til 230°C, med stigning eller nedfald på 10°C. OLED skærmen viser den præcise temperatur, så du altid har overblik over din session. Opvarmning tager blot 30 sekunder, så er du klar til at vape!

Unik Opvarmning-stil

Smono 4 har et imponerende system af varme og justerbar luftstrøm der uddeler varme igennem dine urter i den keramiske tank, som i øvrigt er nem at rengøre. Dette betyder at god smag er konserveret og dampen er væsenlig blidere end den, fra mange andre vaporizers der ude, uanset hvilken temperaturindstilling, du har valgt.

Maksimal Sikkerhed

Hvis du nogensinde er blevet døsig og træt og langsomt fladet i søvn under en session, i mens din vape stadig var varm, vil du værdsætte denne automatiske sluk-funktion på Smono 4. Efter blot 4 minutters inaktivitet, vil vaporizeren begynde at lukke ned og vil sende et signal ved en kort vibration. .

Denne automatiske sluk-funktion er ikke kun for for at sikre maksimal sikkerhed men spare også batteriliv. 

Garanti

Smono 4 kommer med 10 års garanti fra producenten, begrænset til normalt brug.

Brugervejledning

Smono 4

Indehold

 • Smono 4 vaporizer
 • Koncentratkammer
 • Rengøringsbørste
 • Pincet
 • Røreværktøj
 • USB kabel
 • Brugsanvisning
Smono 4

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 5,5 × 2,6 × 11,8 cm
Vægt: 150 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (2300 mAh)
Temperatur: 160°C til 230°C
Producent: Smono
Garanti: 10 år
Producentens land: Kina
Write your own review about Smono 4
Du anmelder:Smono 4
Bedømmelse