Smono 3

Bedømmelse:
4.25

599 kr

SKU
ignore-this-68
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Vær sikker på din damp altid er ren ved at udskifte skærmen reguler i din smono 3 vaporizer
Smono 3 - Skærme
85 kr 110 kr

Hold din Smono 3 frisk med disse Skærme. Skærmen forhindre materialer at komme ind i dampen og holder dampen ren og smagsfuld.

Inkluderet:

 • Skærme (3)

Beregnet til brug med: Smono 3.

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Lukket konvektion varmesystem
 • Kompatibelt med olier, wax og urter
 • Premium glas mundstykke
 • Oplades med USB på under 2 timer
 • Kompakt & transporterbar
 • Nem at bruge

Hvem er Smono 3 til?

Smono 3 er handy og imponerende kompakt i størrelsen, da den kun måler 5 x 2.7 x 8 cm. Dette gør den til et perfekt valg hvis du ofte er på farten med din vape - da den nemt og rart kan ligge i lommen eller tasken, uden af at fylde for meget. Takket være dens simple design, tilbyder Smono 3, en perfekt kombination af let design, slanke ydre og brugervenlighed.

Innovativt varmesystem

Imodsætning til andre vaporizers på markedet der opvarmer urterne direkte via konduktion, har Smono 3 en mere elegant tilgang til opvarmningen. Dens avancerede konvektion varme mekanismer pumper nemt opvarmet luft direkte på urterne, for at skabe øjeblikkelig varme uden af at skade urternes virkning eller smag. Den producere en blød, tæt og smagfuld damp - Alt hvad man kan ønske sig!

Simpel at bruge

Smono 3 kommer nem og enkel med 3 knapper og ikke mere. Da den blev designed med enkelhed og brugervenlighed i tankerne, er den et fornuftigt valg til begynderen uden den store erfaring. En handy OLED skærm viser alle væsentlige detaljer (Sæt temperaturen, nuværende temperatur og strøm tilbage på batteriet), så du nemt har kontrol og overblik over din Smono 3, uden at af skulle finde rundt i nogle menuer.

Vaporizeren kommer også med en auto-sluk funktion, som automatisk slukker din vaporizer for at optimere sikkerheden ved vaping. Dens integrerede timer vil øjeblikkeligt slukke Smono 3, hvis den har været inaktiv i 4 minutter, for at minimere risikoen for uheld ved vaping (hvis man falder i søvn eller bliver distraheret).

Varieret brug

Hvis du kan lide af fordampe andet end urter, som waxes eller olier, vil du elske Smono 3. Med Smono 3 kan de selv vælge præcis hvad du gerne vil fordampe til hver en session! Hvis det er urter, sætter du dem bare ind i opvarmnings-kammeret, men hvis du vil fordampe koncentrater skal du bruge det inkluderede glas. Kapslen er både nem at indsætte i opvarmnings kammeret/tanken og nem at rengøre

Langt batteriliv

Smono 3 har et indbygget 1600 mAh batteri, der oplades via USB kabel. Det går fra at være helt afladt til fuldt opladet på kun 2 timer! På en fuld opladning kan vaporizeren holde omkring 45 minutter, som giver dig rigeligt med tid til at vape når du er på eventyr!

Premium Mundstykke

Dette topkvalitets mundstykke af glas, har en indbygget cylinder, der sikrer en dampen er ren og kølig inden den rammer dine læber. Mundstykket kan også nemt afmonteres til en hurtig rengøring.

Garanti

The Smono 3 kommer med en 10-års garanti fra producenten, begrænset til normalt brug.

Brugervejledning

Smono 3

Indehold

 • Smono 3 vaporizer
 • Opbevaringsboks til urter
 • Omrørings redskab
 • Rengøringsbørste
 • Pincet
 • Quartz glas kapsel til olier/waxes
 • Mundstykke tætning
 • Brugsanvisning
Smono 3

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 5,0 × 2,7 × 8,0 cm
Vægt: 137 g
Opvarmning: Konvention
Opvarmningstid: 35 sekunder
Energikilde: Batteri (1600 mAh)
Temperatur: 170°C til 210°C
Producent: Smono
Garanti: 10 år
Producentens land: Kina
Skriv din egen anmeldelse om Smono 3
Du anmelder:Smono 3
Bedømmelse