Volcano Classic

Bedømmelse:
4.85

2.599 kr 2.999 kr Du sparer: 400 kr

SKU
ignore-this-79
Gratis fragt
Obsidian Glas Bubbler gør dampen glattere at inhalere ved at køle dampen ned og forhøje fugtigheden
Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries
1.110 kr 1.480 kr

Reducer temperatur, forhøj fugtighed, maksimer effektivitet og oplev den fineste damp tilgængelig med Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries. Du kan bruge den med balloner (Easy Valve) og med slange (hvis du har en Volcano Hybrid).

Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries reducere temperaturen på dampen (op til 40°C mindre) imens den tilføjer fugtighed til den (over 93%+), hvilket gør dampen meget blidere mod din hals og lunger. Takket være den lavere temperatur og højede fugtighed kan du vaporize ved temperature højere end du normalt gør, uden af at hoste, og derfor kan du få alt ud af dine urter og koncentrater.

Du behøver heller ikke bekymre dig om at spilde vand, da Obsidian Glas Bubbler har en ekstra vandfælde (ikke inkluderet med Magma Bubbler). Dette forhindre at fugt eller væske bliver blandet med dine urter eller koncentrater i tilfælde af uheldige overfyldninger eller uheld.

Obsidian Glass Bubbler er konstrueret af borosilikat glas i højeste kvalitet der er nem at rengøre med Isopropylalkohol. Den er håndblæst af professionelle glasblæsere for at sikre den passer perfekt med din Easy Valve tank, godt forseglet, hver gang.

Inkluderet:

 • Obsidian Glas Bubbler
 • Pakningsringe (3)

Beregnet til brug med: Volcano Digit, Volcano Classic og Volcano Hybrid.

Volcano - Easy Valve XL udskifteligt ballon sæt
Volcano - Easy Valve XL Ballonsæt
385 kr 515 kr

Vil du gerne have større balloner til din Volcano vaporizer med Easy Valve? Få dette Easy Valve XL Ballonsæt. Disse balloner er 90 cm lange, hvilket betyder de er 30 cm længere end de normale.

Inkluderet:

 • Easy Valve XL balloner med mundstykke (6)

Beregnet til brug med: Volcano Digit, Volcano Classic og Volcano Hybrid.

Volcano - Easy Valve udskiftelige ballon sæt
Volcano - Easy Valve Ballon sæt
365 kr 485 kr

Hvis du købte din Volcano med Easy Valve og har brug for nye balloner, er dette Ballon Sæt, lige hvad du mangler. Hold din damp ren ved regulært at skifte balloner. Ballonerene er omkring 60 cm i længde.

Inkluderet:

 • Easy Valve balloner med mundstykke (6)

Beregnet til brug med: Volcano Digit, Volcano Classic og Volcano Hybrid.

Få din Volcano Vaporizer med easy valve til at føles som ny igen med dette vedligeholdelses sæt
Volcano - Easy Valve Vedligeholdelsessæt
85 kr 110 kr

Easy Valve vedligeholdelsessæt inkluderer alle de små dele, der er nødvendige for at fornye kammeret på din Volcano vaporizer med Easy Valve.

Inkluderet:

 • Kammer klips (6)
 • Pakningsringe (10)
 • Normale skærme (6)
 • Rengøringsbørste (1)

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Doserings Kapsel Adapter til Volcano vaporizers er brugt når du vil reducere tankens størrelse eller indsætte doserings kapsel
Volcano - Doserings kapsel adapter
105 kr 140 kr

Doserings kapsel adapteren går ind i kammeret på din Volcano Classic eller Volcano Digit og lader dig vaporize mindre portioner af urter end i det normale kammer.

Du kan også indsætte doserings kapslerne i kammeret hvis du har dette tilbehør.

Inkluderet:

 • Doserings kapsel adapter (1)
 • Normale skærme (små) (2)
 • Doserings kapsel (1)

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Sæt til at fylde doserings kapsler - indeholder 48 kapsler.
Sæt til at fylde doserings kapsler (Indeholder 48 kapsler)
420 kr 560 kr

Storz & Bickel's Sæt til at fylde doserings kapsler er det ideelle sæt, til at fylde dine urter i op til 40 doserings kapsler på en gang! Den indeholder flere smarte og veldesignede værktøjer for at gøre fyldning nemt. Når du bruger kapslerne til din vaporizer, hjælper det med at holde den ren og reducere vedligeholdelsen der er behøvet. Du kan fylde din kapsler med op til 0,20 gram af tørrede urter.

Inkluderet:

 • Fylde bakke (1)
 • Doserings kapsler (40)
 • Magasin med 8 kapsler (1)
 • Plastik grinder (1)
 • Vægt(1)
 • Spatel (1)
 • Pakkeværktøj (1)

Beregnet til brug: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Bemærk at Plenty og Volcano vaporizers behøver doserings kapsel adapter, før de kan benytte doserings kapslerne.

Magazine with 8 Dosing Capsules - Small
Magasin med 8 Doserings kapsler
85 kr 110 kr

Med dette Magasin med 8 Doserings Kapsler, har det aldrig været nemmere at fylde dine urter i tanken! De inkluderede doserings kapsler kan blive "prefilled", opbevaret og kan nemt bringes med dig på farten og kan hurtigt indsættes i tanken på din vaporizer for en session uden besvær.

Inkluderet:

 • Magasin (1)
 • Doserings kapsler (8)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Bemærk at Plenty og Volcano vaporizers har brug for en doserings kapsel adapter før den kan benytte doserings kapslerne.

Doserings kapsel sæt
Doserings Kapselsæt (40 Kapsler)
140 kr 185 kr

Dette Doserings kapselsæt med 40 kapsler fra Storz & Bickel vil give dig en nem måde at forbedrede og bringe dine urter med dig. Doserings kapslerne er små dåser du kan fylde med urter du senere skal bruge. Kapslerne lader dig vaporize med kun få urter fordi den reducere pladsen i tanken.

Hvis du vil gøre påfyldningen endnu nemmere, overvej at købe Doserings kapsel fyldesæt med 48 kapsler I stedet for dette produkt.

Inkluderet:

 • Doserings kapsler (40)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Bemærk at Plenty og Volcano vaporizers behøver en doserings kapsel adapter for at kunne bruge doserings kapsler.

TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Det normale skærmsæt består af 6 skærme der passer til plenty vaporizer og Volcanos med easy valve
Normalt Skærmesæt
45 kr 60 kr

Det Normale Skærmesæt til Storz & Bickel vaporizers består af seks skærme med regulære masker. De passer i Plenty vaporizer og Volcano vaporizers med Easy Valve.

Inkluderet:

 • Normale skærme 30 mm (6)

Beregnet til brug med: Plenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Det finmaskede skærmesæt består af 6 skærme der passer til Plenty vaporizer og Volcanos med Easy Valve
Finmasket skærmsæt
45 kr 60 kr

Finmasket skærmsæt fra Storz & Bickel vaporizers indeholder seks finmaskede skærme. Hvis du vil vape din urter i pulverform, vil disse skærme forhindre pulveret at falde igennem tanken. De passer til Plenty vaporzier og Volcano vaporizers med Easy Valve.

Inkluderet:

 • Finmaskede skærme 30 mm (6)

Beregnet til brug med: Plenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Dette sæt af koncentratplader er brugt til at vaporize waxes og olier med din Plenty eller Volcano vaporizer.
Koncentratpladesæt
45 kr 60 kr

Disse holdbare Koncentratplader lavet af rustfrit stål, gør det muligt at vape waxes og olier, den kan absorbere op til ti dråber på en gang. De passer perfekt i tanken på Plenty og Volcano vaporizers.

Inkluderet:

 • Koncentratplader af rustfrit stål 28 x 4 mm (2)

Beregnet til brug med: Plenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Dette sæt af koncentratplader passer i doserings kapslen er brugt til vaporizing af wax og olier
Koncentratpladesæt til doserings kapsler
40 kr 50 kr

Disse holdbare Koncentratplader til doserings kapsler af rustfrit stål, gør det muligt at vape waxes og olier og kan absorbere op til fem dråber af gangen. Simpelt indsæt koncentratpladen i doserings kapslen, put dem så ind i din Crafty, Mighty, Plenty eller Volcano vaporizer.

Inkluderet:

 • Koncentratplader af rustfrit stål 13 x 6 mm (4)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Du kan beskære Volcano Ballon Rullen til at få den ønskede størrelse.
Volcano - Ballon Rulle (3 m)
30 kr 35 kr

Ballon Rulle til Volcano vaporizere er 3 meter lang hvilket er nok til 5 balloner af den normale ballon størrelse (60cm). Ballon Rulle materialet er lavet i mad-sikkert, varme-sikkert og lugt-fri.

Beregnet til brug med: Volcano Digit, Volcano Classic og Volcano Hybrid.

Dette sæt af små normale skærme indeholder 6 normale skærme der passer til Crafty og Mighty og i doseringskapsel adaptere
Normalt Skærmesæt (Små)
35 kr 45 kr

Hold din vape frisk ved at udskifte skærmene med dette Normale Skærmesæt (Små) fra Storz og Bickel. Kan bruges med Crafty og Mighty, eller i doseringskapsel adapteren med Plenty og Volcano vaporizers.

Inkluderet:

 • Normale skærme 15 mm (6)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Dette sæt af små blandede skærme indeholder 4 grovmaskede skærme og 4 normale skærme der passer til Craft, The Mighty og i doseingskapsel adaptere
Blandet Skærmesæt (Små)
30 kr 35 kr

Hold din vape frisk ved regulært at udskifte skærmene med dette Blandede Skærmesæt (Små) fra Storz og Bickel. Kan bruges med Crafty og Mighty, eller i doseringskapsel adapteren med Plenty og Volcano vaporziers.

Inkluderet:

 • Grovmaskede skærme 15 mm (4)
 • Normale skærme 15 mm (2)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Dette sæt af små grovmaskede skærme indeholder 6 skærme der passer til Crafty, Mighty og doseringskapsel adaptere
Grovmasket Skærmsæt (Små)
30 kr 35 kr

Hold din vape frisk ved regulært at udskifte skærmene med dette Grovmaskede Skærmesæt (Små) fra Storz og Bickel. De kan bruges med Crafty, Migthy eller i doseringskapsel adapteren med Plenty og Volcano vaporizers.

Inkluderet:

 • Grovmaskede skærme 15 mm (6)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Dette sæt af små koncentratplader er brug til at vaporize waxes og olier med din Crafty, Mighty eller i doseringskapsel adapteren
Koncentratpladesæt (Små)
50 kr 65 kr

Disse holdbare Små Koncentratplader lavet af rustfrit stål, gør det muligt effektivt at vape waxes og olier og kan absorbere op til fem dråber på en gang. Simpelt placer pladen inde i tanken på Crafty og Mighty, eller i doseringskapsel adaperen til Plenty og Volcano vaporizers.

Inkluderet:

 • Koncentratplader af rustfrit stål 15 x 5 mm (4)

Beregnet til brug med: Crafty+ VaporizerMighty VaporizerMighty+ (Plus) VaporizerPlenty VaporizerVolcano Classic og Volcano Hybrid.

Volcano Tilbehør - Easy Valve Påfyldningskammer
Volcano - Easy Valve Kammer
475 kr 630 kr

Easy Valve Kammeret er påsat på toppen af Volcano og holder dine urter på plads. Den fungere kun med Easy Valve.

Inkluderet:

 • Kammer til urter (1)
 • Kammer clips (3)
 • Pakningsring (1)
 • Normale skærme (6)
 • Koncentratplade (1)
 • Rengøringsbørste (1)

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Volcano Tilbehør - Luftfiltersæt
Volcano - Luftfiltersæt
45 kr 60 kr

Dette Luftfilter er placeret i bunden af Volcano Classic eller Digit og er brugt til at rense luften i varmluft generatoren.

Inkluderet:

 • Luftfiltre (2)

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Volcano Tilbehør - Låg til Luftfilter
Volcano - Luftfilter låg
30 kr 35 kr

Luftfilter låget er placeret i bunden af den varme luft generator og holder luftfilteren på plads.

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Volcano - Easy Valve begyndersæt
Volcano - Easy Valve Begyndersæt
720 kr 960 kr

Easy Valve Begyndersæt indeholder alt du behøver for at begynde at bruge Easy Valve ballonsystem med din Volcano Classic eller Digit vaporizer.

Inkluderet:

 • Easy Valve ballonsystem med mundstykke (4)
 • Easy Valve ballon med adapter (1)
 • Kammer (1)
 • Kammer clips (3)
 • Pakningsringe (1)
 • Normale skærme (6)
 • Rengøringsbørste (1)

Beregnet til brug med: Volcano Classic, Volcano Digit.

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Damp igennem balloner
 • Avanceret og pålidelig teknologi
 • Højt præsterende opvarmnings-system
 • Præcis temperaturkontrol
 • Virker til urter, waxes og olier
 • Lavet af materialer i høj kvalitet

Hvem er Volcano Classic til?

Volcano Classic vaporizer transformerede hele vaping scenen da den blev udgivet - og det er ikke svært at se hvorfor. Alt omkring denne vape er kvalitet og er et godt valg for dem der er seriøse omkring vaping og er villige til at investere i en fremragende, højt præsterende vaporizer.

Den er nemt at bruge det ikoniske Volcano "Easy Valve" ballon system for at forsikre ingen kvalitetsdamp går tabt. Denne vape har været den mest solgte stationære vape i over to årtier og det er ikke svært at se hvorfor. Der er kun en bedre stationær vaporizer og det er Volcano Hybrid, hvilket koster signifikant mere, så hvis du søger at få mest for pengene, er Volcano Classic et rigtig godt valg.

Høj kvalitet hele vejen i gennem

Volcano Classic var udviklet og bliver stadig produceret i Tyskland, hvor der bliver brudt materialer af højeste kvalitet, for at forsikre at dampen der bliver produceret altid er super ren. Samtidig vil denne vape præstere på højeste niveau år efter år. Omdømmet Volcano har fået over årene, er blot et glimt af den bemærkelsesværdige kvalitet Volcano Classic tilbyder. Med dens pålidelighed og lange levetid er denne vape aldrig blevet matched af nogle andre vaporizers.

Unik teknologi

Hvis du har prøvet at vape via et ballon-system før, så ved du hvor praktisk det er, både for alene og gruppebrug. Volcano Classic var banebrydende med det smarte brug af balloner, til at holde på dampen. Den er nem at bruge og ideel for både begyndere og erfarne vapers, fordi når du først har lært at betjene mekanismen, er du garanteret at opleve en førsteklasses vaping oplevelse hver eneste gang.

Så snart du trykker på trykken til at starte blæseren, vil den smagfulde damp fra dine valgte urter, wax eller olie, begynde at strømme ind i ballonen fra kammeret. Alt dampen produceret under din session vil blive indsamlet i ballonen, her efter er det super nemt at inhalere dampen efter ballonen er blevet aftaget - uden spild af damp.

Damp kan opbevares i ballonen i op til 8 timer, så du kan inhalere dampen når du vil, det vil sige at du ikke er bundet til selve sessionen, for at nyde smagfuld damp af høj kvalitet.

Simpel temperaturkontrol

Volcano Classic’s karakteristiske traditionelle design kommer med analogkontrol, altså ikke digitalt. For at kontrollere temperaturen, er der en central urskive, der indeholder 9 temperaturintervaller - hver med en specifik grad, perfekt for dem der foretrækker enkelhed under deres sessioner. Vælg hvilken temperatur der matcher dine urter, fra 130°C til 230°C og tjek Volcano Classic brugsanvisningen for at finde ud af, hvilket tal der passer til hvilken temperatur. Det er super nemt at justere temperaturen og kan gøres på sekunder, da kontrollen af denne vape er blevet designet med brugervenlighed i tankerne.

Konsistente og pålidelige temperature

Selv om Volcano Classic er 3 minutter om at opvarme til fuld varme, er det helt sikkert ventetiden værd. Når den ønskede temperatur er nået vil kontrollyset stoppe med at lyse, dette lader dig vide, hvornår det er tid til at påbegynde din session. Efter det vedligeholder den temperaturen igennem hele din session, betydende du aldrig behøver bekymre dig om, at din vape pludselig falder i temperatur og behøver endnu en opvarmning.

Garanti

Alle Volcano Classic vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriteret leverandør af Storz & Bickel produkter, er autentisk og kommer med 3 års garanti, begrænset til normalt brug.

Volcano Classic

Indehold

 • Volcano Classic vaporizer
 • Kammer
 • Ballonsæt (Easy Valve)
 • Normalt skærmesæt
 • Luftfiltersæt
 • Rengørings børste
 • Plastik grinder
 • Brugsanvisning
Volcano Classic

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 20,3 × 20,3 × 17,8 cm
Vægt: 1200 g
Opvarmning: Konvektion
Opvarmningstid: 3 minutter
Energikilde: Ude fra
Temperatur: 130°C til 230°C
Producent: Storz & Bickel
Garanti: 3 år
Producentens land: Tyskland
Write your own review about Volcano Classic
Du anmelder:Volcano Classic
Bedømmelse