Arizer Extreme Q

Bedømmelse:
4.65

1.099 kr 1.799 kr Du sparer: 700 kr

SKU
ignore-this-81
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Arizer Skærmpakke
Arizer - Skærmpakke
50 kr 65 kr

Arizer Skærmpakke er hvad du har brug for, hvis du ønsker at udskifte de inkluderede skærme til din Arizer V-Tower eller Arizer Extreme Q vaporizer.

Inkluderet:

 • Dybe skærme (4)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Tuff Hoved
Arizer - "Tuff" Hoved
95 kr 125 kr

Arizer "Tuff" Hoved er en mere holdbar løsning end "Cyclone" Hovedet. Den ligner "Cyclone" hovedet, men har kvalitets medicinsk belægning som forhindrer den i at gå nemt i stykker. Belægningen er på ydersiden af glaskammeret og blander sig ikke i smagen eller renheden af dampen.

Det her hoved at til dem som har en tendens til at ødelægge sit "Cyclone" hoved og er på udkig efter en mere holdbar løsning, uden at af gå på kompromis med dampsmag og kvalitet.

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Denne ballonpakke er perfekt hvis du mangler nye balloner til din Arizer Extreme Q vaporizer
Arizer Extreme Q - Ballonpakke
105 kr 140 kr

Er dine balloner til Arizer Extreme Q blevet slidte eller trænger du til nogle flere? Denne Ballonpakke er hvad du burde købe.

Inckluderet:

 • Balloner (6)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q.

Glasmundstykket til ballon, er den del der forbinder ballonen til Arizer Extreme Q
Arizer Extreme Q - Glasmundstykke til ballon
50 kr 65 kr

Glasmundstykket til ballon for Arizer Extreme Q er brugt til at indelukke dampen i ballonen. Det er lavet af boresilikatglas for at forsikre en god og ren damp.

Hvis din ballons mundstykke er i stykker, slidt eller andet, er dette glasmundstykke præcis hvad du mangler.

Inkludere:

 • Glasmundstykke til ballon (1)
 • Lukkeringe (2)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q.

Arizer - Cyclone Hoved
Arizer - "Cyclone" Hoved
75 kr 95 kr

Dette "Cyclone" Hoved er identisk med det som er inkluderet i Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower. Det bliver brugt til at opbevare dine urter under fordampnings processen og fordeler varmen ud under opvarmning fra varmeelementet

Hvis dit gamle hoved at gået i stykker, du gerne vil prøve noget andet eller det simpelthen er slidt ned, så er "Cyclone" Hovedet præcis hvad du mangler.

Inkluderet:

 • Glas "Cyclone" hoved (1)
 • Afkølende top (1)
 • Skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Vinklet Glas Adapter
Arizer - Vinklet Glas Adapter
90 kr 120 kr

Arizer Vinklet Glas Adapter er det forbindende stykke mellem det opvarmende kammer og slangen hos Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower vaporizers. Den er kun lavet af højkvalitetmateriale for at sikre en behagelig, ren damp.

Hvis din gamle vinkel adapter er gået i stykker, revnet eller simpelthen blevet slidt op, er det her lige hvad du har brug for!

Inkluderet:

 • Vinklet adapter (1)
 • Skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

This Angled Glass Adapter with Glass Screen are for those who are looking to upgrade the whip vapour path of their Arizer Extreme Q or Arizer V-Tower.
Arizer - Vinklet glasadapter med glasskærm
90 kr 120 kr

Denne vinklede glasadapter med glasskærm er til dem, der ønsker at opgradere deres whipdampsvejen på deres Arizer Extreme Q eller Arizer T-Tower.

Den vinklede glasadapter skal bruges med en skærm, der kan påvirke dampens smag og som er let at tage af. Glasskærmen på denne adapter gør imidlertid, at dette ikke er noget, du behøver at bekymre dig om.

Tiltænkt brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Mundstykke af glas til slange
Arizer - Mundstykke af glas til slange
35 kr 45 kr

Mundstykket af glas til slange bliver forbundet ved enden af slangen på Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower vaporizers. Mundstykket er lavet af højkvalitets borosilikatglas for at forsikre en god, ren damp.

Hvis dit mundstykke er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glas-mundstykke lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Slange til Udskiftning
Arizer - Slange Sæt
140 kr 185 kr

Slange sættet er perfekt til at udskifte hele top-delen og opfriske din vaping oplevelse på din Arizer V-Tower og Arizer Extreme Q vaporizer.

Inkluderet:

 • 90 cm rør (PVC) (1)
 • Glas adapter (1)
 • Glas mundstykke til rør (1)
 • Dyb skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Røreværktøjet i glas er perfekt til at røre i dine urter under en session
Arizer - Røreværktøj i Glas
45 kr 60 kr

Røreværktøj i Glasser specielt lavet til Arizer V Tower and Arizer Extreme Q, men kan også bruges til næsten hvilken som helst anden vaporizer, da det er et simpelt glasværktøj. Denne udskiftelige del er identisk med det røreværktøj du modtog med din vape.

Arizer Extreme Q - Fjernbetjening
Arizer Extreme Q - Fjernbetjening
105 kr 140 kr

Denne Fjernbetjening til Arizer Extreme Q giver dig mulighed for nemt at kunne kontrollere din vaporizing temperatur, blæser niveau, tid og strømindstillinger.

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Kan blive brugt med ballon og slange
 • Præcise temperature
 • Kompakt men stadig alsidigt design
 • Ændre indstillinger med fjernbetjening
 • Digital LED skærm
 • Tilpasselige auto-sluk timer

Hvem er Arizer Extreme Q til?

Arizer Extreme Q tilbyder verdensklasse kvalitet og passer perfekt til dem der er på udkig efter top-klasse vaporizer, som er simpel at benytte, men unikke funktioner. Den er ideel for garvede vapers, samt begyndere, da den har et hav af funktioner uden af at gå på kompromis med tempoet og tilfredsstillende resultater. Det er en "best-seller" jorden rundt og det er ikke svært at se hvorfor at Arizer Extreme Q har fået så godt et omdømme.

Premium Kvalitet

Glasstrukturen på denne vaporizer sikrer at alle urter er 100% uden skadelige toksiner og smager fantastisk. Det banebrydende keramiskske varmesystem fordamper uden problemer alle typer af urter og sikrer at du får udnyttet alle fordelene hos de urter du vælger at fordampe.

Dens indre varmeelementer og sensorer giver enheden mulig for at nå optimal temperatur på kun små 2 minutter, hvilket gør at du kan komme i gang med de session stort set med det samme.

Versatile

En af de største fordele ved Arizer Extreme Q er muligheden for at tilslutte enten en slange eller en ballon, for at optimere din vaping-oplevelse. Du kommer også til at nyde den automatisk blæse hastighed, temperatur regulering og en smart LED skærm, så du har fuld kontrol over Arizer Extreme Q's funktioner. Indstillinger kan ændres på knapper ved bunden, men du har også mulighed for at gøre det "remote", så du kan kickstarte opvarmnings-processen uden at af være i samme rum! Brugervenlighed og fleksibilitet er nøgleordene hos denne fantastiske vape.

Endnu bedre er, hvis du er på jagt efter mere spirituelle oplevelser og funktioner, så kan denne vaporizer bruges med intentioner om aromaterapi. Du kan bruge det inkluderede aromaterapi-hoved som en olie-udløser, for at skabe en afslappende stemning hvor end du befinder dig.

Optimal Sikkerhed & Convenience

Hvis du kan mærke at du stille glider hen, behøver du aldrig at tvinge til selv op for at slukke din vaporizer. Arizer Extreme Q vil automatisk slukke hvis den ikke er blevet brugt inden for 2 eller 4 timer, som du kan indstille den innovative og smart auto-sluk timer til at gøre. For at gøre det endnu bedre, kan du endda sidde fra sofaen af og skræddersyg indstillinger på din vape, med remote kontrol, så du ikke engang behøver at rejse dig!

Konstant forbedret

Sammenlignet med den første version af Arizer Extreme Q på markedet, har Arizer Extreme Q været igennem at hav af opgraderinger og fodbedringer, for at kunne komme til det perfekte design. Den kommer med et Premium design, struktur og komponenter til at producere en enestående damp og oplevelse ved hvert eneste brug! Du kan være sikker på at få top-kvalitet, npr du bestiller denne vaporizer.

Garanti

Elektronikken hos Arizer Extreme Q dækket med 3-års garanti, mens de keramiskske varme elementer kommer med livtidsgaranti

Arizer Extreme Q

Indehold

 • Arizer Extreme Q vaporizer
 • Fjernbetjening
 • Silikone slange (90 cm)
 • Mini-slange
 • Røreværktøj i glas
 • Skærm
 • Aromaterapi hoved
 • "Cyclone" hoved (2)
 • Balloner med mundstykke (2)
 • Mundstykke (2)
 • Strøm adapter
 • Instruktions manual
Arizer Extreme Q

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 15.2 × 15.2 × 19 cm
Vægt: 370 g
Opvarmning: Konvention
Opvarmningstid: 3 minutter
Energikilde: Strøm
Temperatur: 50°C til 260°C
Producent: Arizer
Garanti: 3 år
Producentens land: Canada
Write your own review about Arizer Extreme Q
Du anmelder:Arizer Extreme Q
Bedømmelse