Arizer ArGo

Bedømmelse:
4.25

1.299 kr 1.699 kr Du sparer: 400 kr

SKU
ignore-this-65
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Arizer Air 2 - Batteri
Arizer Air 2 / ArGo - Batteri
140 kr 185 kr

Vil du fordoble batterilevetiden på din Arizer Air 2 eller Arizer ArGo? Dette 3000 mAh 18650 Arizer Batteri er identisk med det originale batteri, du har fået med til din Arizer Air 2 eller Arizer ArGo og er en perfekt mulighed for at fordoble din batterilevetid eller udskifte et slidt batteri.

Beregnet til brug med: Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Screen Pack
Arizer ArGo - Skærmpakke
30 kr 35 kr

Arizer ArGo Skærmpakke består af seks højkvalitets rustfrie stålskærme, der passer i glasrørene.

Glasrørene har allerede en indbygget glasskærm, der holder dampen ren og smagful, men hvis du foretrækker dine urter grindet mere fint, vil disse skærme forsikre at din damp stadig holdes helt ren.

Beregnet til brug med: Arizer ArGo.

Altid vær klar til at vape med denne forberedelsestaske til Arizer ArGo
Arizer ArGo - Forberedelsestaske
610 kr 810 kr

Altid vær klar til at vape med Arizer ArGo Forberedelsestasken. Du kan nemt tage fem "pre-loaded" glasrør og et røreværktøj af rustfrit stål med dig på farten, diskret og stilet - tasken er lugtreducerende!

Inkluderet

 • Forberedelsetaske (1)
 • Glasrør (5)
 • Silikone cover (5)
 • Røreværktøj af rustfrit stål (1)

Beregnet til brug med: Arizer ArGo.

Opbevar din Arizer sikker når du er ude, i denne bløde opbevarings-taske
Arizer - Blød Opbevaringstaske
160 kr 215 kr

Bliv klar til din næste tur med denne Bløde Opbevaringstaske fra Arizer. Denne rummelige taske tilbyder plads til at medbringe alt du behøver, til din næste vape session.

Beregnet til brug med: Arizer Air 2Arizer ArGo og Arizer Solo 2.

Arizer ArGo Glas Adapter er 14 mm bred and bruges til at tilkoble din vape til en water pipe eller bong
Arizer ArGo - Glas Adapter (14 mm)
105 kr 140 kr

Glas Adapteren kan nemt tilkoble din Arizer ArGo vaporizer til en vandpibe (14 mm), hvilket er perfekt hvis du ønsker at nedkøle din damp.

Beregnet til brug med: Arizer ArGo.

Arizer ArGo - Glass Aroma Tube
Arizer ArGo - Glasrør
60 kr 80 kr

Glasrørets funktion som mundstykke er identisk med det mundstykke der er inkluderet med Arizer ArGo.

Hvis dit glasrør er i stykker, slidt eller andet, er det her præcis hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer ArGo.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Kompakt & transporterbar
 • Imponerende batteriliv
 • Fuld temperaturkontrol
 • 60 sekunders opvarmning

Hvem er Arizer ArGo til?

Arizer ArGo er ideal for dem, der ønsker en højkvalitets vape! Den er nem at transportere og er designet til at kunne passe i de fleste "medium-sized" lommer. Denne vape tilbyder en perfect balance med den lette vægt kombineret med digital temperaturkontrol, langt batteriliv og god smag på dine urter!

Kompakt & Transporterbar

Måler blot 5 x 2.5 x 9 cm i størrelse, Arizer ArGo er super nem at have med dig og er perfekt til at tage med på farten. Denne vape passer super komfortabelt i din håndflade og kan nemt skjules. Den udtrækkelige top som holder alting på plads, gør det muligt at forberede din vape og dine urter. Hvis du sætter pris på en vape der er nem at tage med dig, men stadig i stand til at levere tæt stabil dampsky, vil Arizer ArGo helt klart tilfredsstille dine behov!

Nem at bruge

Arizer ArGo er et perfekt valg for begyndere med en smule vape-erfaring, da den er så forbrugervenlig. Du kan bytte batteriet ud og endda bruge din vape imens den oplader, så du aldrig behøver bekymre dig om at din session stopper! Den er super nem at kontrollere og er udstyret med glat temperaturregulering, som betyder, at du kan ændre på tastaturen midt under en session, uden besvær.

God smag

Med den innovative luftgang lavet af rustfrit stål og hybrid opvarmning, er højkvalitetsmag fra dine urter altid garanteret. ArGo producere en imponerende sky hvert eneste session og dens effektivitet forsikrer at du altid vil vaporize dine urter til deres fulde potentiale!

Varmer op på blot 60 sekunder

Arizer ArGo kan opnå "medium-range" varme på blot 60 sekunder og ramme dens maksimale varme på 220°C på 90 sekunder, hvilket betyder du aldrig vil være tvunget til at vente i evigheder for du kan starte din session. At starte en afslappende session så snart du ønsker, er super nemt med Arizer ArGo.

Udskifteligt batteri

Det ledsagende 18650 type 3000 mAh batteri kan tilbyde en imponerende 75 minutters vape-session, men nogle gange kan det være du kunne tænke dig en længere session. Heldigvis, kan du skifte det tomme batteri ud med et fuldt opladt batteri. Den eneste begrænsning der er, er hvor mange batterier du kan have med dig.

Endnu bedre, Arizer ArGo har en innovativ automatisk "sluk-timer", så hvis den ikke bliver brugt i en periode, slukker den automatisk så den er klar til næste session. Dette hjælper med at spare på strømmen i tilfælde søvn eller distrahering.

Garanti

ArGo kommer med livstids garanti på opvarmnings-elementet. Samtidig kommer ArGo med en begrænset 2 års garanti, der dækker defekte materialer eller håndværk, ekskluderet batteriet.

Brugervejledning

Arizer ArGo

Indehold

 • Arizer ArGo vaporizer
 • Batteri
 • Oplader
 • Opbevaringskasse
 • Røreværktøj
 • Glasrør (2)
 • Silikone rør cover (2)
 • PVC rør med covers (2)
 • Skærme (4)
 • Brugsanvisning
Arizer ArGo

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 5,2 × 2,4 × 9,3 cm
Vægt: 97 g
Opvarmning: Konvektion
Opvarmningstid: 60 sekunder
Energikilde: Batteri (3000 mAh)
Temperatur: 50°C til 220°C
Producent: Arizer
Garanti: 2-år+
Producentens land: Canada
Write your own review about Arizer ArGo
Du anmelder:Arizer ArGo
Bedømmelse