Arizer V-Tower

Bedømmelse:
4.75

799 kr 1.299 kr Du sparer: 500 kr

SKU
ignore-this-82
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Arizer Skærmpakke
Arizer - Skærmpakke
50 kr 65 kr

Arizer Skærmpakke er hvad du har brug for, hvis du ønsker at udskifte de inkluderede skærme til din Arizer V-Tower eller Arizer Extreme Q vaporizer.

Inkluderet:

 • Dybe skærme (4)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Cyclone Hoved
Arizer - "Cyclone" Hoved
75 kr 95 kr

Dette "Cyclone" Hoved er identisk med det som er inkluderet i Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower. Det bliver brugt til at opbevare dine urter under fordampnings processen og fordeler varmen ud under opvarmning fra varmeelementet

Hvis dit gamle hoved at gået i stykker, du gerne vil prøve noget andet eller det simpelthen er slidt ned, så er "Cyclone" Hovedet præcis hvad du mangler.

Inkluderet:

 • Glas "Cyclone" hoved (1)
 • Afkølende top (1)
 • Skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Mundstykke af glas til slange
Arizer - Mundstykke af glas til slange
35 kr 45 kr

Mundstykket af glas til slange bliver forbundet ved enden af slangen på Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower vaporizers. Mundstykket er lavet af højkvalitets borosilikatglas for at forsikre en god, ren damp.

Hvis dit mundstykke er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glas-mundstykke lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Tuff Hoved
Arizer - "Tuff" Hoved
95 kr 125 kr

Arizer "Tuff" Hoved er en mere holdbar løsning end "Cyclone" Hovedet. Den ligner "Cyclone" hovedet, men har kvalitets medicinsk belægning som forhindrer den i at gå nemt i stykker. Belægningen er på ydersiden af glaskammeret og blander sig ikke i smagen eller renheden af dampen.

Det her hoved at til dem som har en tendens til at ødelægge sit "Cyclone" hoved og er på udkig efter en mere holdbar løsning, uden at af gå på kompromis med dampsmag og kvalitet.

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Vinklet Glas Adapter
Arizer - Vinklet Glas Adapter
90 kr 120 kr

Arizer Vinklet Glas Adapter er det forbindende stykke mellem det opvarmende kammer og slangen hos Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower vaporizers. Den er kun lavet af højkvalitetmateriale for at sikre en behagelig, ren damp.

Hvis din gamle vinkel adapter er gået i stykker, revnet eller simpelthen blevet slidt op, er det her lige hvad du har brug for!

Inkluderet:

 • Vinklet adapter (1)
 • Skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

This Angled Glass Adapter with Glass Screen are for those who are looking to upgrade the whip vapour path of their Arizer Extreme Q or Arizer V-Tower.
Arizer - Vinklet glasadapter med glasskærm
90 kr 120 kr

Denne vinklede glasadapter med glasskærm er til dem, der ønsker at opgradere deres whipdampsvejen på deres Arizer Extreme Q eller Arizer T-Tower.

Den vinklede glasadapter skal bruges med en skærm, der kan påvirke dampens smag og som er let at tage af. Glasskærmen på denne adapter gør imidlertid, at dette ikke er noget, du behøver at bekymre dig om.

Tiltænkt brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Arizer - Slange til Udskiftning
Arizer - Slange Sæt
140 kr 185 kr

Slange sættet er perfekt til at udskifte hele top-delen og opfriske din vaping oplevelse på din Arizer V-Tower og Arizer Extreme Q vaporizer.

Inkluderet:

 • 90 cm rør (PVC) (1)
 • Glas adapter (1)
 • Glas mundstykke til rør (1)
 • Dyb skærm (1)

Beregnet til brug med: Arizer Extreme Q og Arizer V-Tower.

Røreværktøjet i glas er perfekt til at røre i dine urter under en session
Arizer - Røreværktøj i Glas
45 kr 60 kr

Røreværktøj i Glasser specielt lavet til Arizer V Tower and Arizer Extreme Q, men kan også bruges til næsten hvilken som helst anden vaporizer, da det er et simpelt glasværktøj. Denne udskiftelige del er identisk med det røreværktøj du modtog med din vape.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Højkvalitets varme kammer
 • Digital temperatur kontrol
 • LED skærm
 • Multi-funktionel
 • Nem at benytte

Hvem bruger Arizer V-Tower?

Arizer V-Tower er til dem der søger en simpel vaporizer med garanti for kvalitets damp hver eneste session. Det tilbyder smarte funktioner og formidabel kvalitet, uden at at gå på kompromis med prisen. Den er særligt egnet til nye vapers med dens simple design - man kan dog stadig tilfredsstille selv den mest garvede vaper, da det er produceret i top kvalitet.

Præcis Temperaturkontrol

The Arizer V-Tower Tilbyder en lang række temperaturer som dækker fra 50°C til 260°C, for at skabe den bedste oplevelse med dine valgte urter. Da du kan styre den præcise temperatur, gør det dig til herre over hvor tung din damp skal være! Du kan bruge den imponerende justerbare temperatur til at eksperimentere med og finde lige nøjagtigt din favorittemperatur, frem for at være tvunget til at vælge en af forindstillet temperatur.

Værdi for pengene

Det er ikke nogen hemmelig at der findes andre vaporizers på markedet med flere funktioner end Arizer V-Tower, men hvis du er på udkig efter en simpel, men højkvalitets vaper, så får du ikke mere for pengene end Arizer V-Tower. Du kan nyde en fantastisk smag i dampen, uanset temperatur, til en formidabel pris og slipper for at smide penge efter funktioner du aldrig for brugt.

God Smag i Dampen

Grundet dens innovative design og varmemetoder, er dampen som Arizer V-Tower producerer, garanteret at være tæt og velsmagende hver eneste gang! Kombinationen af keramisk opvarmning, glashovedet og den lange slange, forsikrer en verdensklasse potens og smag ved hvert eneste sug! Den keramikske struktur af dens varmeelement, fjerner alle ubehagelig metal-agtig smag eller toksiner som der ellers kunne være.

Automatisk slukke-funktion for Maksimal Sikkerhed 

At falde i søvn under vaping er ikke ualmindeligt, men hvis du ved et uheld skulle "snooze" uden af at slukke din vaporizer kan du opleve problemer. Derfor at Arizer V-Tower super handy med sin automatiske slukke-funktion, som er designet til at optimere sikkerheden både for dig og din vape. Du kan indstille timeren til at slukke automatisk ved enten 2 eller 4 timer. Når den indstillede tid er nået, vil din vape slukke helt automatisk.

Garanti

De elektroniske hos Arizer V-Tower er dækket af en 3-års garanti, mens der med følger livtidsgaranti på det keramiskske varme element.

Arizer V-Tower

Indehold

 • Arizer V-Tower vaporizer
 • Silikone slange (90 cm)
 • Slange mundstykke
 • Aromaterspisk hoved
 • "Cyclone" glas hoved
 • Glas rørings-redskab
 • Skærme
 • Strøm adapter
 • Brugsanvisning
Arizer V-Tower

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 15,2 × 19,0 cm
Vægt: 387 g
Opvarmning: Konvention
Opvarmningstid: 60 Sekunder
Energikilde: Strøm
Temperatur: 50°C til 260°C
Producent: Arizer
Garanti: 3 år
Producentens land: Canada
Write your own review about Arizer V-Tower
Du anmelder:Arizer V-Tower
Bedømmelse