Boundless Tera V3

Bedømmelse:
Boundless Tera V3 4.4 5

1.499 kr. 1.699 kr. Du sparer: 200 kr.

SKU
ignore-this-80
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr. 65 kr.

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Vær sikker på ingen urter kommer ind i mundstykket med disse mundstykkeskærme til Boundless Tera
Boundless Tera - Mundstykkeskærme
40 kr. 50 kr.

Hold din Boundless Tera frisk med disse udskiftelige Mundstykkeskærme. Mundstykkeskærmen er beregnet til at sidde inde i mundstykket og sikre mod at urter kommer ind i mundstykket.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærme (2)

Beregnet til brug med: Boundless Tera V3.

Vær sikker på ingen urter ryger i ovnen med disse kammerskærme
Boundless Tera - Kammerskærme
40 kr. 50 kr.

Kammerskærmene skal placeres under dine urter i din Boundless Tera, for at sikre det ikke kommer direkte kontakt mellem varmeelementet og dine urter fyldt i kammeret.

Inkluderet:

 • Kammerskærme (5)

Beregnet til brug med: Boundless Tera V3.

Brug koncentratpladen hvis du vil vaporize wax eller olie på din Boundless Tera
Boundless Tera - Koncentratplade
50 kr. 65 kr.

Denne rustfrie Koncentratplade af stål, giver Boundlees Tera mulighed for at vaporize koncentrater som waxes og olier. Simpelt læg dine koncentrater på toppen af koncentratpladen og put den ned i kammeret. Sæt koncentrattilstand til og du er klar til at vape dine koncentrater!

Beregnet til brug med: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Vandpibe Adapter
Boundless Tera - Vandpibe Adapter
155 kr. 210 kr.

Vandpibe Adapteren passer til 10 mm, 14 mm og 18 mm rør. At bruge vandpibe adapteren med sin Boundless Tera, forebygger ikke kun hvilken som helst irritation fra varmen, men forstærker også smagen generelt.

Beregnet til brug: Boundless Tera V3.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr. 185 kr.

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Features

 • Nueste version! (2022.08)
 • Solid, ergonomisk build
 • Inkludere 2 udbyttelige batterier
 • Ren dampsmag
 • Hurtig opvarmningstid
 • Fuld temperaturkontrol

Hvem er Boundless Tera til?

Hvis du leder efter en solid, pålidelig vaporizer, du kan regne med de næste års tid, er Boundless Tera et godt valg. Den er meget mobil og diskret grundet dens størrelse og kan passe i din håndflade, viser imponerende kraft gennem konvektionsvarme og producere god smagfuld damp hver eneste gang. Størrelsen på Boundless Tera er en smule større end de mindste mobile vapes, men størrelsen på den er udnyttet så godt som muligt, da den kun konkurrere med den endnu større Mighty vaporizer when it comes to power.

Konvektionsystem

Boundless Tera benytter et konvektionsystem til opvarmning, hvilket betyder det kun er luften omkring urterne der bliver opvarmet og ikke med direkte varme (med ledning). Luftvejen fra tanken til mundstykket er helt separeret fra alle de metalliske elektronik, for at forsikre run damp fri fra metalsmag og toksiner. For at opnå de bedste resultater fra konvektionopvarmning, er det råder vi, at tage længere, langsommere sug for at få det mest smagfulde og tykke damp.

To Udskiftelige Batterier 

Du kan uden besvær holde dine sessioner kørende i længere tid, da Boundless Tera kommer med ikke bare et, men to udskiftelige 18650 2500 mAh batterier. Hvert fuldt opladet batteri kan give op til 60 minutters vape sessioner. Helt enkelt udskift det brugte batteri med et opladt batteri hvis du har brug for en længere session. Batterierne kan oplade via USB eller vægoplader(ikke inkluderet)

Mobil & Solid 

Boundless Tera kan nemt passe ned i næsten hvilken som helst taske og vejer blot 300 g. Takket være dens robuste design, behøver du aldrig bekymre dig om, at din vaporizer bliver beskadiget under længere ture. Dens måll er 11 x 4 x 5.5 cm, hvilket betyder denne vape måske vil være for stor til at passe i en bukselomme, men den er virkelig komfortable at holde i din håndflade.

Hurtig Opvarmnings-tid & Simpel Temperaturkontrol

Afhængigt af din valgte temperatur, opvarmer Boundless Tera til fuld varme på 20 - 30 sekunder. Opvarmnings-tiden er meget praktisk, da du altid kan påbegynde din session efter blot et øjeblik. Oven i købet, har du super nemt fuld kontrol over temperaturen, hvor du kan vælge en specifik grad fra 60°C til 220°C. Dens digitale LED display viser den nuværende temperatur og batteriniveau, hvilket giver dig mulighed for altid at have overblik over din vaporizer.

Ikke kun til urter

Men Bottemless Tera stopper ikke ved urter, du kan også bruge den til at vape wax eller olier på 260°C med det smarte koncentrattilstand. Ligesom du fylder dine urter, alt du behøver er at dryppe wax eller olie ned på den givne plade, før du aktivere koncentrattilstanden, som aktiveres ved at trykke på sluk/tænd knappen tre gange.

Inkluderet vandpibe Adapter

Boundless Tera kommer med en super smart vandpibe adapter, for at forstærke mulighederne for dine vape sessioner. Den er nem at bruge med næsten hvilken som helst 10, 14 eller 18 mm glasrør/glasforbindelse, hvilket betyder, den fungere med en masse forskelligt vandtilbehør.

Hvis det ikke var nok, følger der også 2 forskellige mundstykker med til Boundless Tera. Her kommer både et plastikmundstykke der er super til dagligdags brug og et glasmundstykke der supplere ren blød damp, oven i købet med kølende luftvej.

Forsikring

Alle Boundless Tera vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriteret leverandør af Boundless, er komplet autentisk og kommer med en 2 års garanti.

Boundless Tera V3

Indehold

 • Boundless Tera vaporizer
 • Batterier (2)
 • Glasmundstykke
 • Plastikmundstykke
 • Vandpibe adapter
 • Koncentratplade
 • Rengørings-børste
 • USB oplader
 • Tankskærme (5)
 • Mundstykkeskærm (2)
 • Instruktionmanual
Boundless Tera V3

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Vægt: 279 g
Opvarmning: Konvektion
Opvarmningstid: 35 sekunder
Energikilde: Batterier (2 x 2500 mAh)
Temperatur: 60°C til 220°C og 260°C
Producent: Boundless
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Skriv din egen anmeldelse om Boundless Tera V3
Du anmelder:Boundless Tera V3
Bedømmelse