Crafty+ Vaporizer

Bedømmelse:
Crafty+ Vaporizer 4.5 5

1.749 kr. 2.199 kr. Du sparer: 450 kr.

SKU
ignore-this-77
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

Funktioner

 • Imponerende præstation
 • Højkapacitets batteri
 • Lommestørrelse
 • Opvarmes på 60 sekunder
 • Kan vaporize urter, voks og olier
 • Nem at rengøre

Hvem er Crafty+ Vaporizer velegnet til?

Med dens forbedrede teknologi og meget imponerende præstation er Crafty+ Vaporizer et oplagt valg for både begyndere og erfarne vapers. Den er designet til at passe i din lomme, er nem at bruge og producerer smagfuld, kold damp hver eneste gang. Crafty+ er omkring halv størrelse af dens storebror, Mighty, dette gør den til et perfekt valgt for dem, der leder efter en vaporizer, der er mindre og mere diskret – uden af at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad er nyt? 

Storz & Bickel udgav den originale Crafty vaporizer i 2014 og den er blevet opdateret flere gange siden, men sent i 2019 fik den en stor, ny opgradering og et nyt navn – nemlig Crafty+.

Den mest imponerende forbedring er batteriet, der nu holder længere, oplader hurtigere og reducerer opladningstiden til blot 60 sekunder. Du har nu også muligheden for at vælge i mellem tre forudindstillede temperaturer i stedet for to.

Den er også blevet mindre i størrelsen takket være den nye kredsløbsplade og den ydre skal, der har fået sig et ansigtløft, der gør den endnu mere diskret. Du vil kunne få et ekstra års garanti fra 2 til 3 år, hvis du vælger at registrere din Crafty+ hos Storz & Bickel.

Imponerende Batteriliv

Crafty+ giver dig op til 60 minutters dampproduktion på et fuldt opladt batteri, hvilket er virkelig lang tid, i betragtning af dens lille størrelse. En nyttig vibrationsmekanisme vil med det samme advare dig, hvis batteriet er ved at løbe tør, så du har masser af tid til at få det opladt dit batteri og du kan fortsætte din session.

Kommer hele vejen rundt

Modsat mange portable vaporizere kan Crafty+ ikke kun vaporize urter men også voks og olier takket være den medfølgende koncentratplade af rustfrit stål. Eftersom du kan vælge hvilken som helst temperatur fra 40°C til 210°C, kan du vælge det optimale varmeniveau og få en tæt, smagfuld damp lige meget, hvad du vælger at vaporize.

Bluetooth App

Appen der hører til Crafty+ er blevet særligt udviklet til at forstærke hele din vapingoplevelse. Den er tilgængelig til både iPhone og Android og giver dig fuld kontrol over temperatur, LED-skærmens lysstyrke og muligheden for at deaktivere vibrationfunktionen, hvis du ønsker det.

Du kan også gemme din favorit temperatur til fremtidige sessioner, da appen giver dig fuld kontrol, uden at skulle røre selve vaporizeren. Hvis apps ikke er noget for dig, kan du selvfølgelig også bruge de indbyggede knapper. Du vælger selv!

Bemærk: i November 2019 begrænsede Apple vaping apps på App Store, så med mindre du har downloaded en kopi af Storz & Bickels app, vil du være nødsaget til at bruge en web browser app til at kontrollere din Crafty+ fra en iPhone.

Stærk Præstation

Både konvektion og konduktion benyttets under opvarmning af Crafty+, da den har en indbygget varmeveksler, der garanterer høj ydeevne hver eneste gang. Den leverer et stabilt temperaturniveau gennem hele din session, hvilket betyder, at du altid vil få tæt, smagfuld og glat damp lige meget, hvor hurtigt du inhalerer.

Nem at rengøre

Mange vaporizere er utroligt komplekse at adskille for rengøring, men Crafty+ vaporizer er blevet særligt udviklet med et simpelt design i tankerne. Ikke nok med, at alle delene er lavet af materiale i højeste kvalitet, men de er også super nemme at skille ad uden af at skade vaporizere. Dette smarte design lader dig nemt rengøre din vaporizere og for at forsikre maksimal hygiejne og uden af at spilde tid, som kunne bruges på at vape!

Garanti

Alle Crafty+ vaporizere solgt af MagicVaporizers, en autoriseret levendør af Storz & Bickel produkter, er autentiske og kommer en 2 års garanti, begrænset til normalt brug.

Crafty+ Vaporizer

Indehold

 • Crafty+ vaporizer
 • USB kabel
 • Paknings-ringe (3)
 • Normale skærme (små) (3)
 • Grove skærme (små) (3)
 • Doserings-kapsel
 • Rensebørste
 • Brugsanvisning
Crafty+ Vaporizer

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 5.7 × 3.3 × 11.0 cm
Vægt: 135 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 60 sekunder
Energikilde: Batteri (3300 mAh)
Temperatur: 40°C til 210°C
Producent: Storz & Bickel
Garanti: 2 år+
Producentens land: Tyskland

Andre vaporizere fra Storz & Bickel

 1. Mighty Vaporizer
  Bedømmelse: