COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

Flowermate V5.0S Pro V2

Bedømmelse:
4.45

799 kr 1.299 kr Du sparer: 500 kr

SKU
ignore-this-44
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 17,64 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Mundstykkeskærme til Flowermate Aura, V5 Nano og V5.0S Pro
Flowermate - Mundstykkeskærme
45 kr 60 kr

Hold din Flowermate vaporizer frisk ved at udskifte Mundstykkeskærmene og vær sikker på at du kun får damp der er så smagfuld og ren som den kan være.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Olie og wax skærm
Flowermate - Kammerskærme
45 kr 60 kr

Hold din damp ren med disse Kammerskærme. Kammerskærme sikre at ingen direkte kontakt forekommer mellem varmeelementet og materialet i tanken.

Inkluderet:

 • Kammerskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Vandpibe Adapter
Flowermate V5.0S Pro - Vandpibe Adapter
85 kr 110 kr

Du kan nu nyde din Flowermate V5.0S Pro gennem din favorit vandpibe, bong eller bubbler med denne Vandpibe Adapter. Den passer til 18 mm, 14 mm og 10 mm bredde, så uanset hvilken vandpibe du har, har du muligheden for at køle og filtere din damp.

Beregnet til brug med: Flowermate V5.0S Pro V2.

Hold din Flowermate vape ren når du vaporizer dne urter med denne Urte kapsel
Flowermate - Urte kapsel
30 kr 35 kr

Urte kapslen er brugt til at "pre-load" din Flowermate vaporizer med urter. Sådan kan du komme igang med at vape, uden af at din vape bliver beskidt. Den er også perfekt, til at pakke et par ekstra urter, hvis du planlægger at vape uden for hjemmet.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Denne Koncentrat kapsel er brugt når du ønsker at vaporize wax og olier med din Flowermate vape
Flowermate - Koncentrat kapsel
30 kr 35 kr

Koncentrat kapslerne skal bruges når du ønsker at vaporize koncentrater som wax og olier med din Flowermate vaporizer. Simpelt indsæt din olie eller wax på bomuldspladen inde i koncentrat kapslen og indsæt kapslen i din vaporizer.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5.0S Pro - Mundstykke
Flowermate V5.0S Pro - Mundstykke
85 kr 110 kr

Dette Mundstykke er en ekstra del til Flowermate V5.0S Pro, i tilfælde af, du ønsker at udskifte det inkluderede mundstykke, eller hvis du ønsker et ekstra. Det er lavet af højkvalitetplastik og er identisk med det mundstykke der var inkluderet med Flowermate V5.0S Pro.

Beregnet til brug med: Flowermate V5.0S Pro V2.

Funktioner

 • Nueste version! (2021.04)
 • Digital temperaturkontrol
 • Nem at bruge
 • Kan bruges til urter, waxes & olier
 • Hurtig opvarmning (30 sekunder)
 • Imponerende batteriliv
 • Lille og diskret design

Hvem er Flowermate V5.0S Pro til?

Flowermate V5.0S Pro er et perfekt valg for dem der søger en langvarende og diskret, mobil vaporizer. Dens form minder om en mobiltelefons og passer perfekt i din håndflade og kombineret med det aftagelige mundstykke er den super nem at fragte med sig rundt omkring i en lomme eller taske. Takket være det super stærke batteri og fuld temperaturkontrol, er du garanteret en lang og nydefuld vaping oplevelse hver eneste gang.

3 in 1

I modsætning til mange andre mobile vapes, kommer Flowermate V5.0S Pro hele vejen rundt og lader dig effektivt vaporize alt fra urter til waxes og olier super nemt. Inkluderet med vapen er både en urtetank og en koncentrattank hvilket giver dig mulighed for at have fuld kontrol over, hvilke materialer du vil vape.

Lang Batterilevetid 

Gennem et par indbyggede 2600 mAh batterier, tilbyder Flowermate V5.0S Pro 2.5 til 3 timers vaping når fuldt opladt. Dette giver dig mulighed for at have lange sessions uden af, at være tvunget til at stoppe din session for at oplade. Denne vape er et genialt valg, hvis du søger en cape med lang batterilevetid til bedst mulige pris.

Nem at Bruge 

Flowermate V5.0S Pro har et specielt design, med brugervenlighed i tankerne, hvilket gør den til et godt valg for nybegyndere eller hvis du ikke bryder dig om indviklede elementer. Med dens belejlige + og - knapper for komplet temperaturkontrol og behjælpelige OLED skærm, som viser den præcise temperatur og batteristatus, har du altid fuldt overblik over dine sessions.

Damp af Top Kvalitet

Da Flowermate V5.0S Pro har en fuld isoleret luftgang, er alt damp produceret smagfuld og ren - garantere tæt og smagfuld damp hver gang. Alt damp produceret passere med det samme alle elektroniske komponenter, hvilket dampen aldrig vil smage uren eller metallisk.

Hurtig Opvarmning

V5.0S Pro er hyldet for at være den hurtigst-opvarmende Flowermate vape der nogensinde er lavet. Den kan ramme maksimal temperatur på blot 30 sekunder. Vælg hvilken som helst temperatur du vil fra 40 to 230°C, afhængigt af hvilken smag du foretrækker. Uanset hvor mange grader du vælger, vil Flowermate V5.0S Pro leve op til dens 30 sekunders opvarmning, hvilket betyder, du aldrig vil være tvunget til at vente længe før din vaporizer er klar til at producere damp af høj kvalitet.

Garanti

Alle Flowermate enheder købt af MagicVaporizers kommer med 2 års garanti (6-måneder for batterier), begrænset til normalt brug.

Flowermate V5.0S Pro V2

Indehold

 • Flowermate V5.0S Pro V2 vaporizer
 • Glasmundstykke
 • USB rapid oplader kable
 • Urtekammer
 • Koncentratkammer
 • Rengøringsværktøj
 • Pakkeværktøj
 • Skærme af rustfrit stål (5)
 • Brugsanvisning
Flowermate V5.0S Pro V2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 6,3 × 1,9 × 10,1 cm
Vægt: 140 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (2 x 2600 mAh)
Temperatur: 40°C til 230°C
Producent: Flowermate
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Write your own review about Flowermate V5.0S Pro V2
Du anmelder:Flowermate V5.0S Pro V2
Bedømmelse