COVID-19: Vores lager er ikke pårvirket. leverings tid er 1 til 3 arbejdsdage.

Flowermate Aura

Bedømmelse:
4.35

599 kr 749 kr Du sparer: 150 kr

SKU
ignore-this-76
Nueste version! (2021.01)
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Hold din Flowermate vape ren når du vaporizer dne urter med denne Urte kapsel
Flowermate - Urte kapsel
30 kr 35 kr

Urte kapslen er brugt til at "pre-load" din Flowermate vaporizer med urter. Sådan kan du komme igang med at vape, uden af at din vape bliver beskidt. Den er også perfekt, til at pakke et par ekstra urter, hvis du planlægger at vape uden for hjemmet.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Denne Koncentrat kapsel er brugt når du ønsker at vaporize wax og olier med din Flowermate vape
Flowermate - Koncentrat kapsel
30 kr 35 kr

Koncentrat kapslerne skal bruges når du ønsker at vaporize koncentrater som wax og olier med din Flowermate vaporizer. Simpelt indsæt din olie eller wax på bomuldspladen inde i koncentrat kapslen og indsæt kapslen i din vaporizer.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Mundstykkeskærme til Flowermate Aura, V5 Nano og V5.0S Pro
Flowermate - Mundstykkeskærme
45 kr 60 kr

Hold din Flowermate vaporizer frisk ved at udskifte Mundstykkeskærmene og vær sikker på at du kun får damp der er så smagfuld og ren som den kan være.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Olie og wax skærm
Flowermate - Kammerskærme
45 kr 60 kr

Hold din damp ren med disse Kammerskærme. Kammerskærme sikre at ingen direkte kontakt forekommer mellem varmeelementet og materialet i tanken.

Inkluderet:

 • Kammerskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Funktioner

 • Vaporizer urter, wax og olier
 • Op til 2 timers batterilevetid
 • Hurtig opvarmning
 • Diskret, tynd og mobil
 • Komplet temperaturkontrol
 • LED display

Hvem er Flowermate Aura til?

Flowermate Aura er specielt designet med komfort og "ease of use" i tankerne, hvilket gør den til det perfekte valg, til dem der gerne vil nyde sin vape udenfor hjemmet. Den anderledes men smarte, kuglepindsagtige form, gør den nem at bringe med sige både i en lomme eller mindre taske. Denne kompakte vape er super nem at kontrollere temperaturen på, hvilket både pros og begyndere kan værdsætte.

Bedre Smag

Inde bag Flowermate Aura’s kompakte ydre skal, er der en innovativ opvarmnings-tank der er sammensat med en fuldt isoleret luftgang. Dette desgin giver alt dampen muligheden for at komme igennem, uden af at komme i kontakt med noget elektronisk, for at sikre at alt damp kun består af de aktive ingredienser og smag fra dine urter. Dette super desgin ved vapen, forsikre premium sikkerhed - og god smag hver eneste gang!

Diskret & Mobil

Da Flowermate Aura blot er 15 cm long, med en slank form, er den meget diskret og nem at skjule når man har den med sig rundt. Perfekt at have i sin lomme eller taske når man er på farten, så man kan nyde sin vape over alt. Endnu bedre er, dens sikre sluk/tænd knapforsikre den ikke tændes ved et uheld under transport - sluk/tænd knappen skal holdes nede i 5 sekunder for den tænder og påbegynder opvarmning.

Imponerende Batteriliv

På et fuldt opladt batteri, kan Flowermate Aura giver op til 2 hele timers vaping. Dens indbyggede batteri kan belejligt oplade via USB, så du kan næsten oplade den hvor end du er, endda udenfor med en power bank.

Multi-funktionel

I modsætning til andre alternativer på markedet, vaporizer denne vape dine tøre urter, waxes og olier uden besvær. Vælg hvad du vil vape og put det i den matchende tank (urte eller koncentrat), vælg her efter din ønskede temperatur for din vape session, nu er du klar til at indånde ren og smagfuld damp inden for kort tid.

Hurtig, Justerbar Temperatur 

Alle erfarne forbrugere forstår vigtigheden af temperaturkontrol, og Flowermate Aura gør netop dette muligt. Den har en LED skærm der er nem at læse, for at vise den akkurate temperatur altid og er nem at kontrollere. For at skifte temperaturen, simpelt tryk på + eller - for at kontrollere hvilken temperatur du vil vape med. Takket være det kraftfulde batteri, kan Flowermate Aura varme fuldt op inden for 60 sekunder, hvilket betyder du altid vil blive efterladt ventede.

Garanti

Alle Flowermate enheder købt af MagicVaporizers kommer med en 2 års garanti (6 måneder for batteriet) begrænset til normalt brug.

Flowermate Aura

Indehold

 • Flowermate Aura vaporizer
 • Mundstykke
 • Koncentrattank
 • Urtetank
 • Pakkeværktøj
 • Rengørings børste
 • USB oplader kabel
 • Skærme af rustfrit stål (5)
 • Brugsanvisning
Flowermate Aura

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,8 x 2,8 x 14,7 cm
Vægt: 103 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 60 sekunder
Energikilde: Batteri (2600 mAh)
Temperatur: 40°C til 230°C
Producent: Flowermate
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Du anmelder:Flowermate Aura
Bedømmelse