Flowermate V5 Nano

Bedømmelse:
4.25

839 kr

SKU
ignore-this-72
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Flowermate V5 Nano - Batteri
Flowermate V5 Nano - Batteri
80 kr 105 kr

Brug for at udskifte ditFlowermate V5 Nano Batteri eller vil du have et ekstra? Så er dette 18650 - 2500 mAh batteri lige hvis du har brug for.

Beregnet til brug med: Flowermate V5 Nano.

Mundstykkeskærme til Flowermate Aura, V5 Nano og V5.0S Pro
Flowermate - Mundstykkeskærme
45 kr 60 kr

Hold din Flowermate vaporizer frisk ved at udskifte Mundstykkeskærmene og vær sikker på at du kun får damp der er så smagfuld og ren som den kan være.

Inkluderet:

 • Mundstykkeskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate - Olie og wax skærm
Flowermate - Kammerskærme
45 kr 60 kr

Hold din damp ren med disse Kammerskærme. Kammerskærme sikre at ingen direkte kontakt forekommer mellem varmeelementet og materialet i tanken.

Inkluderet:

 • Kammerskærme (5)

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Flowermate V5 Nano - Vandpibe Adapter
Flowermate V5 Nano - Vandpibe Adapter
95 kr 125 kr

Vandpibe Adapteren giver dig mulighed for at tilslutte din Nano til hvilken som helst 14 eller 18 mm vandpibe eller bubbler. Adapteren tilkobles til tanken ved at skrue den på.

Beregnet til brug med: Flowermate V5 Nano.

Hold din Flowermate vape ren når du vaporizer dne urter med denne Urte kapsel
Flowermate - Urte kapsel
30 kr 35 kr

Urte kapslen er brugt til at "pre-load" din Flowermate vaporizer med urter. Sådan kan du komme igang med at vape, uden af at din vape bliver beskidt. Den er også perfekt, til at pakke et par ekstra urter, hvis du planlægger at vape uden for hjemmet.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Denne Koncentrat kapsel er brugt når du ønsker at vaporize wax og olier med din Flowermate vape
Flowermate - Koncentrat kapsel
30 kr 35 kr

Koncentrat kapslerne skal bruges når du ønsker at vaporize koncentrater som wax og olier med din Flowermate vaporizer. Simpelt indsæt din olie eller wax på bomuldspladen inde i koncentrat kapslen og indsæt kapslen i din vaporizer.

Beregnet til brug med: Flowermate AuraFlowermate V5 Nano og Flowermate V5.0S Pro V2.

Dette mundstykke er lavet af højkvalitetplastik og er identisk med det inkluderede mundstykke til Flowermate V5 Nano
Flowermate V5 Nano - Mundstykke
65 kr 90 kr

Dette Mundstykke er en ekstra del til Flowermate V5 Nano, i tilfælde af, at du vil udskifte det inkluderede mundstykke, eller hvis du ønsker et ekstra. Det er lavet af højkvalitet plastik og er identisk til det inkluderede mundstykke.

Beregnet til brug med: Flowermate V5 Nano.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Nem at bruge
 • USB oplader
 • Udskiftelige batterier
 • Lommestørrelse
 • Digital temperaturkontrol
 • Nem at rengøre

Hvem er Flowermate V5 Nano til?

Flowermate V5 Nano er god til begyndere, der helt simpelt vil have en vaporizer der bare fungere uden besvær og samtidig få meget for pengene. Den har et slank og super diskret design, den er lommestørrelse og virker ikke mistænkelig på ydresiden. Denne vape er perfekt at tage med ud, hvis du gerne vil have smagfuld damp med på farten. For at få dampen til at smage som du vil, kan du tage brug af den fulde temperaturkontrol, ved at bruge vapens simple funktioner.

Damp af Kvalitet

Med dens topkvalitet keramikske tank, glasmundstykke og isolerede luftgang, er dampen produceret af Flowermate V5 Nano meget imponerende. Tæt, ren i smag og med den isolerede luftgang betyder det, at din damp aldrig vil smage af metal eller indeholde skadelige toksiner. Mundstykket er lavet af glas, dens "non-porous" overflade sikre hygiejne og en lukseriøs følelse.

Udskiftelig batteri

Mens batterilevetiden på Flowermate V5 Nano ikke er den bedste (50 minutters konstant vaping) har den et udskiftelig batteri, hvilket betyder at du hvis du er forberedt, behøver du aldrig stoppe end session! I stedet for at vente på batteriet oplader, kan du på kort tid udskifte det brugte batteri med et fuldt opladt.

Hurtig Opvarmning

Flowermate V5 Nano kan opvarmes til fuld varme på 30-50 sekunder, hvilket gør hurtige sessions nemt. Du kan begynde at vape kort tid efter du har tændt for den, det betyder du aldrig behøver vente lang tid før du kan påbegynde din session!

Nem at Rengøre

Takket være den simple struktur på Flowermate V5 Nano, kan en komplet rengøring klares på kort tid. Kun ovnen, LED skærmen og glasmundstykket behøver en simpel børste efter brug eller et hurtigt skrub med sprit, for dybere rengøring. Den brede form på mundstykket gør det muligt at rengøre det med en vatpind uden problemer.

Fuld Temperaturkontrol

Flowermate V5 Nano lader dig vælge hvilken som helst temperatur mellem 40°C og 230°C, hvilket betyder du har fuld kontrol over din sessions temperatur og hvordan dine urter er opvarmet. At skifte temperaturen er nemt gjort med et tryk på en knap, mens LED skærmen viser den præcise temperatur altid.

Garanti

Alle Flowermate V5 Nano vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret leverandør af Flowermate (by Smiss), er fuldt autentisk og kommer med en 2 års garanti på enheden og 1 års garanti på batteriet.

Flowermate V5 Nano

Indehold

 • Flowermate V5 Nano vaporizer
 • Borosilikat glasmundstykke
 • 2500 mAh batteri
 • Fyldetragt
 • USB rapid oplader kable
 • Koncentratkammer
 • Urtekammer
 • Vedligeholdelse-sæt
 • Skærme af rustfrit stål(5)
 • Brugsanvisning
Flowermate V5 Nano

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 2,5 × 5,0 × 9,5 cm
Vægt: 142 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (2500 mAh)
Temperatur: 40°C til 230°C
Producent: Flowermate
Garanti: 2 år
Producentens land: Kina
Write your own review about Flowermate V5 Nano
Du anmelder:Flowermate V5 Nano
Bedømmelse