Arizer Solo 2

Bedømmelse:
4.65

1.399 kr 1.799 kr Du sparer: 400 kr

SKU
ignore-this-49
Gratis fragt
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Opbevar din Arizer sikker når du er ude, i denne bløde opbevarings-taske
Arizer - Blød Opbevaringstaske
160 kr 215 kr

Bliv klar til din næste tur med denne Bløde Opbevaringstaske fra Arizer. Denne rummelige taske tilbyder plads til at medbringe alt du behøver, til din næste vape session.

Beregnet til brug med: Arizer Air 2Arizer ArGo og Arizer Solo 2.

Arizer - Glas Adapter 14mm
Arizer - Glas Adapter (14 mm)
105 kr 140 kr

Denne Glas Adapter passer til stort set alle Arizer's transportable vaporizers og bliver brugt til at montere et "water tool". Adapteren måler 14 mm i bredden og passer til alle bonger eller water pibes i samme størrelse. Hvis du vil du tage oplevelsen med din Arizer vape til et nyt niveau, så er det helt sikkert et stykke tilbehør du skal vælge!

Beregnet til brug med: Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer - Straight Glass Tube (70 mm)
Arizer - Lige Glasrør (70 mm)
75 kr 95 kr

Lige Glasrør fra Arizer fungerer både som mundstykke og som stedet du fylder dine urter til at vape. Den passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer Tech.

Hvis dit gamle glasrør er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glasrør lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Hvis du mangler et nyt mundstykke til din transportabe Arizer vape skal du få dig et lige glasrør fra Arizer
Arizer - Lige Glasrør (110 mm)
75 kr 95 kr

Lige Glasrør fra Arizer fungerer både som mundstykke og som stedet du fylder dine urter til at vape. Den passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer Tech.

Hvis dit gamle glasrør er i stykker, slidt eller andet, er dette udskiftelige glasrør lige hvad du mangler.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Det Kurvet Glasrør passer til næsten alle af Arizers transportable vaporizers
Arizer - Kurvet Glasrør
75 kr 95 kr

Arizer Kurvet Glasrør virker som mundstykke, men også som det sted du ligger dine urter inden de skal fordampes. Det passer til de fleste transportable vaporizers fra Arizer.

Hvis dit gamle rør i gået itu eller ikke virker fuldt optimalt, så er det her bestemt noget for dig.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer Air - Aromatube i Glas Small
Arizer - Glasrør med mundstykke
85 kr 110 kr

Et 7 cm langt Glasrør med mundstykke til din transportable Arizer vaporizer.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Arizer Air - Glas Skål
Arizer - Glas Skål
35 kr 45 kr

Arizer Glas Skål er designet til aromaterapi med essentielle olier eller aromaterapis blandinger. Når du har mixed dine olier/blandinger, kan du varme dem op i dette hoved/skål og lade aromaerne flyde.

Beregnet til brug med: Arizer Solo, Arizer Air, Arizer Air 2 og Arizer Solo 2.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

This Stainless Steel Stirring Tool is made by Arizer and can be used with all types of vaporizers to stir, or to remove, the herbs in the chamber.
Rørepind i rustfrit stål
35 kr 45 kr

Denne rørepind i rustfrit stål er lavet af Arizer og kan bruges til alle former for vaporizere til at røre i eller fjerne urter, der måtte være tilbage i kammeret.

Funktioner

 • Nueste version! (2021.09)
 • Exceptionel ydeevne
 • Super-hurtig opvarmnings tid
 • Ren luftstrøm
 • Imponerende batterilevetid
 • God smag i dampen
 • Super nem at rengøre

Hvem er Arizer Solo 2 til?

Med den fremragende funktioner og transportable design, er Arizer Solo 2, den perfekte vaporizer til dem som søger top-kvalitet uden af at gå på kompromis med den praktiske del. Den er lomme-venlig, let & kommer med funktioner til både eksperterne og begynderne, for at få den maksimale effekt ud af alle former for urter!/p>

Imponerende batterilevetid

Arizer Solo 2 tilbyder utrolig batterilevetid, med op til 3 timers uafbrudt vaping når den er fuldt opladet, hvilket er op til dobbelt så meget som mange andre transporterbare vaporizere tilbyder. Det er garanteret at den holder igennem lange sessions, uden af at bruge skulle blive opladt midt i det hele. Det gør den perfekt til at både at tage med på farten eller i blive brugt i hjemmet. Hvis uheldet skulle og du glemmer at oplade den, kan den endda bruges under opladning, så du ikke skal vente.

Kompakt & Diskret

Selvom at den er bedre produceret, er Arizer Solo 2 faktisk mindre end dens forgænger, og passer perfekt til størstedelen af "medium-sized" lommer eller tasker. Det slanke design gør den diskret og dens lette vægt gør at du næsten ikke ligger mærke til at den ligger i lommen.

Forbedret Luftgang & Smag

Selvom den tidligere model langtfra har skuffet ift. smag og damp, tager Arizer Solo 2 dampsmagen til helt nye højder. Den er udstyret med en luftgang af rent glas og avanceret opvarmnings-teknolog, som betyder at alt damp der bliver produceret vil smage fantastisk, samtidig med at dampen er dejlig kølig at indånde.

Selv det kraftigste sug vil blive taget kærligt imod, da Arizer Solo 2 har en opgraderet og forbedret luftgang end de tidligere modeller. Den bliver opvarmet direkte fra det inderste kammer, som garantere at dampen er konsistent ligegyldigt hvor hårdt du suger.

Fuld Digital Kontrol 

Med dens "handy" digitale skærm, er den her vaporizer meget simpel at kontrollere - som giver dig kontrollen til at skræddersy hver eneste session som du begiver dig ud i. Du skal hverken downloade en app, da du kan styre det hele med brugervenlige knapper direkte på enheden. Du kan justere temperaturen, sætte en automatisk-sluk timer til, justere lysstyrke og se notifikationer.

Hurtig Opvarmnings Tid 

Ligemeget hvilken temperatur du vælger (Indefor 50°C til 220°C) vil Arizer Solo 2 være fuldt opvarmet på kun 30 sekunder! Det passer perfekt til at spontan session eller at par hurtige sug i løbet af dagen. Du vil aldrig komme til at vente mere end 30 sekunder imens din vape varmer op!

Garanti

Alle Arizer Solo 2 vaporizers solgt af MagicVaporizers er komplet autentiske og der medfølger livtidsgaranti på det keramisk varme element, 2-års garanti på defekte dele og håndarbejde, samt 1-års garanti på batteriet.

Arizer Solo 2

Indehold

 • Arizer Solo 2 vaporizer
 • Glas plade
 • Opbevarings-kasse
 • Rørings-redskab
 • Oplader
 • Glasrør (90 mm & 110 mm)
 • Silikonerør covers (2)
 • Skærme (4)
 • Instruktion manual
Arizer Solo 2

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4,3 × 2,5 × 11,3 cm
Vægt: 210 g
Opvarmning: Hybrid (Konvention+Konduktion)
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Batteri (3400 mAh)
Temperatur: 50°C til 220°C
Producent: Arizer
Garanti: 2 års+
Producentens land: Canada
Write your own review about Arizer Solo 2
Du anmelder:Arizer Solo 2
Bedømmelse