DynaVap M

Bedømmelse:
DynaVap M 4.6 5

499 kr. 649 kr. ` Du sparer: 150 kr.

SKU
ignore-this-61
Gratis forsendelse
Se flere grinder
Se mere tilbehør

DynaVap M Funktioner

 • Designet i rustfrit stål
 • Perfekt til mikrodosering
 • Unik “clicking” top
 • Hybrid opvarmning
 • Designet og fremstillet i USA

Hvem er DynaVap M velegnet til?

VapCap M fra DynaVap er perfekt til alle, der leder efter en brugervenlig, manuelt kontrolleret vaporizer med et praktisk og stærkt build. Det simple design producerer smagfuld, pålidelig damp og lader dig vape i al diskretion, hvor andre vapes ville tiltrække for meget opmærksomhed.

Hvad er nyt ved “M”-versionen?

For at sikre den bedste smag er DynaVap M udfærdiget i medicingrads rustfrit stål, men den kommer nu med den nye "Captive Cap" med to små fordybninger nær halen for at holde toppen sikkert på plads, uden at luftstrømmen påvirkes.

Nyt ved denne version er også, at den har "adjust-a-bowl"-teknologi, der kan bruges til at reducere størrelsen på kammeret ned til halv størrelse, så mikrodosering bliver nemmere. Hvis du er fan af at nedkøle dampen, vil du også værdsætte det koniske mundstykke, der tillader dig at forbinde til et vandværktøj hurtigt og nemt.

Manuelt kontrolleret

DynaVap M kan opvarmes med praktisk talt alle eksterne varmeresourcer, så som en blæselampe eller induktionsvarmer. Takket være det geniale design kan den øjeblikkeligt levere kraftfulde og smagfulde sug ved blot en lille mængde urter. "Cappen" har en klik-lyd, der gør dig opmærksom, når vapen har opnået den minimale temperatur til at påbegynde en vapingsessionen.

Med DynaVap M's manuelle opvarmning, er du i fuld kontrol over dampens tæthed. Forbered en hurtig og let damp, eller en tyk og tung dampsky, afhængig af hvor du opvarmer "cappen". Selv med den lille "bowl" størrelse, er hvert et sug potent og smagfuld.

Justerbar "bowl"

Hvis du godt kan lide at matche din indtagelse til den situation, du måtte befinde dig i, vil du værdsætte DynaVap M's justerbare skål, der kommer med to indstillinger – 0.1 gram og 0.05 gram. Perfekt til mikrodosering! Skålen af rustfrit stål er overraskende effektiv selv med kun små mængder urter fyldt i. Den er også nem og hurtig at fylde op igen, så du kan vape endnu en skål super nemt.

Den har kraften til at fordampe hele kammeret på 1 til 2 sug, men hvis du ikke færdiggør skålen, kan du vende tilbage senere, da DynaVap M ikke opvarmer dine urter imellem inhaleringer.

Belejlig på farten

DynaVap M er 9 centimeter lang og vejer blot 19 gram, hvilket gør det til den mindste vape nogensinde. Den er ikke kun et ideelt valg til festivaler og kamping, den er også ideel til hvem som helst, der nyder at bringe sin vape med på ferie eller rejser, da det eneste, du skal bruge er en lighter og nogle urter. Ingen anden portabel vaporizer tilbyder sådanne øjeblikkelige og kraftfulde sug til sådan en fair pris.

Hvordan bruger man den?

Fyld DynaVap M ved enten at tilføje dine urter til kammerat eller pres nogle urter ind et par gange for at fylde den. Brug din finger til at fjerne støv og urter så du kan få "cappen" på.

Opvarm låget med enten en blæselampe eller en induktionsvarmer, når skålen er fyldt, indtil du hører det kendte DynaVap "klik" der fortæller dig, at vapen er klar til brug. Du kan kontrollere luftstrømmen ved at benytte det forbedrede luftindtag, når du går efter tykkere damp, eller lad den forblive udækket for lettere og blødere sug.

Garanti

Alle DynaVap M vaporizers solgt af MagicVaporizers, en autoriseret leverandør af DyanVap produkter, er autentiske og kommer med 2 års garanti, begrænset til normalt brug.

DynaVap M

Indehold

 • DynaVap VapCap M vaporizer
DynaVap M

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 1.2 × 1.2 × 9.2 cm
Vægt: 20 g
Opvarmning: Hybrid (Konvektion+Konduktion)
Opvarmningstid: 12 sekunder
Energikilde: Flamme eller Induktion
Temperatur: 150°C til 230°C
Producent: DynaVap
Garanti: 2 Års
Producentens land: Forenede Stater

Andre vaporizere fra DynaVap

 1. DynaVap M+ - Small
  DynaVap M+ (Plus)

  579 kr. 749 kr.

  • Manuel opvarmning
  • Nyt innovativt design med forbedret ydeevne
  • Klar til mikrodosering med justerbar skålstørrelse
 2. DynaVap Omni - Small
  Bedømmelse:
  DynaVap Omni

  1.349 kr. 1.599 kr.

  • Manuelt opvarmet
  • Justerbar skål og luftstrøm
  • Udført i titanium
 3. DynaVap VonG (i): Titanium - Small
  Bedømmelse:
  (2)
  DynaVap VonG (i): Titanium

  1.199 kr. 1.399 kr.

  • Udskiftelige dele
  • Fantastisk i kombination med vandredskaber (10 & 14 mm)
  • Nem at rengøre
Indlæser...
Skriv din egen anmeldelse om DynaVap M