DaVinci IQ

Bedømmelse:
4.35

1.699 kr 1.899 kr Du sparer: 200 kr

SKU
ignore-this-45
Modtag en mail når produktet er på lager.
TightVac MiniVac holder dine urter friske og lugten fanget
TightVac - MiniVac 0,12 L
50 kr 65 kr

Den bedste måde at opbevare dine urter på er med en original TightVac MiniVac! Efter du har tilføjet dine urter og lukket låget, tryk på knappen for at trække luften ud. Dine urter bliver nu hold friske og ingen lugt kommer ud fra MiniVacen. For at åbne den, tryk på knappen igen for at fjerne låget.

TightVac MiniVac har en kapacitet på 0,12 L hvilket vil sige der er plads til mellem 10 og 30 gram urter, afhængig af urtens tæthed. Takket være det innovative design er den ekstremt stærk, komplet lufttæt og fuldt ud vandresistent.

Lommevægten fra On Balance kan veje op til 500 gram med 0,1 grams præcished
Lommevægt - 1000 x 0,1 g
140 kr 185 kr

Den originale Lommevægt besidder stadig dens pålidelighed og dens præcise vejning efter alle disse år. Perfekt til at veje dine urter eller koncentrater! Champion vægten vejer op til 1000 gram, med 0,1 grams præcished. Den passer i de fleste lommer og kan bringes med dig over alt!

Kapacitet: 1000 g, 35,28 oz
Præcished: 0,1 g, 0,01 oz
Vejeenheder: g, oz, dwt, ozt
Automatisk sluk funktion: 60 sekunder
Batterier: 2x AAA batterier (inkluderet)
Dimensioner: 118 x 80 x 20 mm
Vægt: 140 gram

Funktioner

 • Nueste version! (2021.06)
 • Udskifteligt 3500 mAh batteri
 • Tilhørende app
 • Hurtig opvarmnings-tid (10 til 30 sekunder)
 • Vibration notifikationer
 • 120°C til 221°C temperatur indstillinger
 • Ren, aromisk og tyk damp

Hvem er DaVinci IQ til?

Med dens smarte design og mobile natur, er DaVince IQ ideel for dem, der vil eksperimentere med forskellige funktioner og nyde vaping ude fra hjemmet. Appen er super nem at bruge og giver maksimum fleksibilitet og kontrol over din vaping-oplevelse og det innovative kølings-system, der sikrer du altid kun vil få den bedste damp.

God smag

Lækker smag blev prioriteret, den gang DaVince IQ's design blev fremstillet, denne high-tech vape benytter en keramisk ovn i fineste kvalitet sammen med tre imponerende køling-teknikker, for at garantere den bedst mulige smag, uanset temperatur. Den er blevet testet mod et hav af andre vaporizers og bevare stadig førstepladsen i "the long-lasting flavour test", du kan være sikker på, at DaVince IQ aldrig vil bringe smagen af metal eller plastik med sig.

Smart Indstillinger

DaVince IQ tilbyder en bred række forskellige indstillinger, både for pros og begyndere, f.eks det unikke Smart Path teknologi, der automatisk forhøjer temperaturen. Der er også to andre indstillinger: Boost og Precision. Boost gør det muligt pludseligt at forhøje temperaturen i tanken, for at få det meste ud af dine urter. Precision lader dig vælge en temperatur, der forbliver således, uden indvirkning.

Bluetooth Smartphone App 

Den tilhørende app lader dig få fuld kontrol og giver dig overblik over din vaping aktivitet direkte fra din smartphone. Alt du behøver, er at forbinde til din DaVince IQ via Bluetooth - vupti, nu kan du have overblik over- og customise hele din vape oplevelse, alt via din smartphone. Hvis apps ikke er din ting, behøver du ikke download den, du kan nemt også bruge den traditionelle metode, via knapper på enheden.

Stilet Design

Dens glatte ydre skal, fremstillet af aluminium ser ikke blot godt ud - men føles også godt. Den kompakte form af DaVinci IQ er super mobil og er perfekt til at at blive medbragt i en lomme eller taske. Tanken til dine urter har en stilet spejlafslutning. LED displayet viser alt den essentielle enheds-information.

Udskiftelig batteri

DaVince IQ giver mulighed for en imponerende 90 minutters vaporization på et fuldt opladt batteri, men nogle gange kunne det være rart med en længere session end det. Modsat af andre vapes, der tvinger en til, at stoppe sin session og oplade batteriet, kan DaVince IQs batteri nemt skiftes ud, men et fuldt opladt. Dette giver dig mulighed for at holde din session kørende dobbelt tid - hvis du har en ekstra batteri med dig!

Garanti

Alle DaVince IQ vaporizers solgt af MagicVaporizers er komplet autentisk og kommer med en 10 års garanti.

Brugervejledning

DaVinci IQ

Indehold

 • DaVinci IQ vaporizer
 • Micro-USB kable
 • Smagtank
 • 10 mm vand adapter
 • Kammerværktøj (2)
 • Nøglerings værktøj
 • Alkoholslanger
 • O-ring - pakning
 • Rengørings-børste
 • Brugsanvisning
DaVinci IQ

Specifikationer

Specifikationer
Størrelse: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Vægt: 145 g
Opvarmning: Konduktion
Opvarmningstid: 30 sekunder
Energikilde: Udskiftelig batteri
Temperatur: 121°C til 221°C
Producent: DaVinci
Garanti: 10 år
Producentens land: Kina
Write your own review about DaVinci IQ
Du anmelder:DaVinci IQ
Bedømmelse