Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries

1.705 kr.

SKU
SKU2601

Reducer temperatur, forhøj fugtighed, maksimer effektivitet og oplev den fineste damp tilgængelig med Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries. Du kan bruge den med balloner (Easy Valve) og med slange (hvis du har en Volcano Hybrid).

Obsidian Glas Bubbler fra Magma Industries reducere temperaturen på dampen (op til 40°C mindre) imens den tilføjer fugtighed til den (over 93%+), hvilket gør dampen meget blidere mod din hals og lunger. Takket være den lavere temperatur og højede fugtighed kan du vaporize ved temperature højere end du normalt gør, uden af at hoste, og derfor kan du få alt ud af dine urter og koncentrater.

Du behøver heller ikke bekymre dig om at spilde vand, da Obsidian Glas Bubbler har en ekstra vandfælde (ikke inkluderet med Magma Bubbler). Dette forhindre at fugt eller væske bliver blandet med dine urter eller koncentrater i tilfælde af uheldige overfyldninger eller uheld.

Obsidian Glass Bubbler er konstrueret af borosilikat glas i højeste kvalitet der er nem at rengøre med Isopropylalkohol. Den er håndblæst af professionelle glasblæsere for at sikre den passer perfekt med din Easy Valve tank, godt forseglet, hver gang.

Inkluderet:

  • Obsidian Glas Bubbler
  • Pakningsringe (3)

Beregnet til brug med: Volcano Digit, Volcano Classic og Volcano Hybrid.