Boundless - BudKups (3-pack)

185 kr.

SKU
SKU947

Kunne du godt tænke dig at gøre din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite vaporizer lidt bedre? Så tag et kig på de nye og forbedrede BudKups. Disse genanvendelige kapsler kan fyldes med op til 0.5 gram urter, er konstrueret af rustfrit stål, der kunne gøre sig i medicinalindustrien, og samtidig fungerer de som en beholder og en skærm. Kapslerne kan fyldes med urter forud for sikker transport og er lette at sætte i så vel som at fjerne.

BudKups gør det hurtigere at fylde din vaporizer op at holde den ren, men de forbedrer også opvarmningen. Det store antal huller på bunden såvel som låget forbedrer luftstrømmen og forbedrer overfladearealet med 170 %, hvilket resulterer i en bedre vapingoplevelse og hurtigere opvarmningstid.

For at bruge BudKups er det eneste, du skal gøre at fylde BudKup med dine urter, fjerne metalskærmen fra ovnkammeret på din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite og erstatte det med den fyldte BudKup. Nu er du klar til at en ren og effektiv vapingoplevelse med din Boundless CFC 2.0 eller CFC Lite!

  • BudKups (3)

Tiltænkt brug med: Boundless CFC Lite eller Boundless CFC 2.0.